Opublikowano 6 Grudnia 201015 l obok Ryk ciekawe ile by chciał daj numer kowi[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 11:52_________________________________________________a goscio ogarnia temat?
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l obok Ryk ciekawe ile by chciał daj numer kowi[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 11:52_________________________________________________a goscio ogarnia temat? poszło PW Koleszka ogarnia, w dzień pracuje w warsztacie samochodowym w dęblinie a wieczorkiem dłubie w domu mechanike ogarnia, geometrii kół nie rusza jakby co
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Damian ogarnia prawie wszystko i nie jest ździercą A jak czegoś nie ogarnia to powie Ci wprost. Tylko nie zawsze ma czas bo pracuje do 17 (i w pracy często nie może odebrać telefonu). Dopiero koło 18 jest wolny i zawsze ma co robić Powiedz, że Adam Ci go polecił
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l a włąsnie zapomniałem powiedzieć, najpewniej że odbierze to własnie po 17
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l skóra kiera z esy i takie tam inne szmery bajery pompki i rowery a gdzie to ona stoi?? może by człowiek obejrzał Jakbys oglądał to przyglądaj się dobrze co jest do wyciągnięcia Juz gadałem z kolega _Solar_ w razie co to może go rozbebeszymy razem jak mnie silnik nie łyknie w całości z puertoss'em moze którego dnia skoczymy obadac co i jak
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l skóra kiera z esy i takie tam inne szmery bajery pompki i rowery a gdzie to ona stoi?? może by człowiek obejrzał Jakbys oglądał to przyglądaj się dobrze co jest do wyciągnięcia Juz gadałem z kolega _Solar_ w razie co to może go rozbebeszymy razem jak mnie silnik nie łyknie w całości z puertoss'em moze którego dnia skoczymy obadac co i jak a no trza by było... kiedy :naughty: i co tam z ropką utkałeś dziurę szmatą?!
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l jaką szmata mam co innego lepszego :polew: a przewód paliwowy żem już ogarnął :>
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l jaką szmata mam co innego lepszego :polew: a przewód paliwowy żem już ogarnął :> klej na gorąco :polew: :polew:
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l jaką szmata mam co innego lepszego :polew: a przewód paliwowy żem już ogarnął :> klej na gorąco :polew: :polew:
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l puertoriko Ty w robocie do której dzis i jutro od południa już nie czyli do południa to moze jutro koles mówił ze do 15 -16 tam u siebie na magazynie bedzie.A ja jutro równiez chyba bede miał wolne wiec mozna skoczyc
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Dzięki puertoss za tego mechanika. Zaprowadziłem i jutro będzie wiadomo gdzie co cieknie Jak obadacie to autko to dajcie znać co tam w trawie piszczy I oczywiście zapytajcie o te prawe przednie i prawe tylnie drzwi.
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Dzięki puertoss za tego mechanika. Zaprowadziłem i jutro będzie wiadomo gdzie co cieknie Jak obadacie to autko to dajcie znać co tam w trawie piszczy I oczywiście zapytajcie o te prawe przednie i prawe tylnie drzwi. ale ja i puertoss doliczamy sobie po 5dych za załatwienie drzwiczek :gwizdanie:
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Dzięki puertoss za tego mechanika. Zaprowadziłem i jutro będzie wiadomo gdzie co cieknie Jak obadacie to autko to dajcie znać co tam w trawie piszczy I oczywiście zapytajcie o te prawe przednie i prawe tylnie drzwi. Dzięki puertoss za tego mechanika. Zaprowadziłem i jutro będzie wiadomo gdzie co cieknie Jak obadacie to autko to dajcie znać co tam w trawie piszczy I oczywiście zapytajcie o te prawe przednie i prawe tylnie drzwi. ale ja i puertoss doliczamy sobie po 5dych za załatwienie drzwiczek :gwizdanie: Jako pierwsi klubowicze zobaczycie wynik przełożenia