Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli mam 41-42 tak?

jak dobrze patrzyłem w rubryki to tak, przynajmniej ja w nich mam 51-53(jeszcze przed poprawą) a ty 41-42

Żadne 60 tylko 49-54. A najlepiej to 49-51.

to jest wzorcowy, ale w diagnostycznym każdy radzi ustawiać 55-57, miałem u siebie 51-54 i rogal napisał mi żebym przyspieszył kat własnie do ok 60 jednostek

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to w końcu ile armi może Ty sprawdzisz też dla pewności :decayed:

czy tak kąt może mieć wpływ na złe palenie?[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 21:05_________________________________________________w zimie?

Opublikowano

czy tak kąt może mieć wpływ na złe palenie?[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 21:05_________________________________________________w zimie?

paput do jasnej cholery napisali Ci w wątku że mozesz poprawić, ustaw na 55-57 i bedzie za***iście :good: jak chcesz to moge Ci na jutro przygotwać 000BS z mojego silnika i ustawisz sobie tyle ile mi pokazuje

Opublikowano

paput do jasnej cholery napisali Ci w wątku że mozesz poprawić, ustaw na 55-57 i bedzie za***iście :good: jak chcesz to moge Ci na jutro przygotwać 000BS z mojego silnika i ustawisz sobie tyle ile mi pokazuje

kowi złość piękności szkodzi :decayed: nie nerwulsja

sam nie będę ustawiał tylko u mechanior bo sam nie wiem jak a w fotostory nie ma zdjęć

Opublikowano

mechanior ogarnie Ci to w 10min z załdowaniem sie systemu windows, no chyba ze robi to tylko vagiem to mu sie zejdzie dłuzej[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 21:11_________________________________________________logiy.jpg

paput na to zwracasz uwage czytajac logi w 000BS, to jest wycinek moich logów gdzie według wzorca kąt wtrysku miałem idealny, mimo tego rogal, przemik stwierdzili żeby go przyśpieszył w granice 60 :gwizdanie:

Opublikowano

ok dzięki mam nadzieję że jutro mi to zrobi na szybkości jak z rana pojadę bo tylko do 13 mam czas, i jeszcze dawkę paliwa mógłby mi na pompie ustawić

Opublikowano

ok dzięki mam nadzieję że jutro mi to zrobi na szybkości jak z rana pojadę bo tylko do 13 mam czas, i jeszcze dawkę paliwa mógłby mi na pompie ustawić

to też ci ustawi przy zmianie katu :good: w granice 4mg jak dobrze pamietam

Opublikowano

ok mam nadzieję że długo się nie zejdzie dzięki :good:

Opublikowano

Jak może już wczesniej pisałem cieknie mi tez paliwko z pompy :wallbash:

Poleci ktoś dobrego fachowca i zaufanego który sprawdzi, i naprawi a nie będzie wróżył i od razu chciał regenerować pompę?

Dobrze by było jakby ten ktoś też umiał znaleźć wyciek tego płynu chłodzącego.

Dzis na trasie 100km znikło gdzieś pół litra a nie mam za bardzo czasu tego szukać po omacku tym bardziej że z pompą to sobie sam nie dam rady.

Pozatym z tą pompą to nie wiem co sie dzieje bo jak jechałem to był taki muł jakby było z 70KM może a nie 110KM. Chyba że filtr paliwa zatkał się całkiem bo nie miałem kiedy i możliwości go wymienić mimo że jeździ w bagażniku.

Dajcie kogoś zaufanego z lublina lub nie daleko nawet tak żeby się na Was powołać i żeby to zrobić porzadnie bo taka jazda to porażka.

Opublikowano

Poleci ktoś dobrego fachowca i zaufanego który sprawdzi, i naprawi a nie będzie wróżył i od razu chciał regenerować pompę?

Dzis na trasie 100km znikło gdzieś pół litra a nie mam za bardzo czasu tego szukać po omacku tym bardziej że z pompą to sobie sam nie dam rady.

Pozatym z tą pompą to nie wiem co sie dzieje bo jak jechałem to był taki muł jakby było z 70KM może a nie 110KM. Chyba że filtr paliwa zatkał się całkiem bo nie miałem kiedy i możliwości go wymienić mimo że jeździ w bagażniku.

Dajcie kogoś zaufanego z lublina lub nie daleko nawet tak żeby się na Was powołać i żeby to zrobić porzadnie bo taka jazda to porażka.

a nie łąpiesz czasem notlaufów?

Opublikowano

a nie łąpiesz czasem notlaufów?

Miałem ostatnio z nimi problemy ale wymieniłem wężyki i znikły. Pozatym jeszcze w drodze do domu ciągnął jak głupi i nic sie nie działo. A dziś jechało się ok niby a po pewnym czasie złapał muła. Zatrzymywałem się i gasiłem ale zaraz robiło się to samo. Tzn to nie noflaut bo by walił przy wyższych obrotach a on już przy 2tys potrafił zamuła złapać. Własnie jakby paliwa nie dostawał tyle ile potrzebuje. Nie mam w sumie laptopa żeby zrobić logi i błędy sprawdzic. Jak nie będzie mechanika to może ktoś by się zgodził ze mną zrobić logi?? kabel mam ale lapka nie :wallbash:

Opublikowano

A ten filtr to kiedy wymieniałeś :mysli:

Opublikowano

A ten filtr to kiedy wymieniałeś :mysli:

Był wymieniany w marcu jak zmieniałem rozrząd (tzn kazałem wymienić) a przejechane troche ponad 10tys.

Ale wtedy kupiłem najtańszy filtr jaki tylko był w sklepie motoryzacyjnym więc nie bardzo mu wierzę. Nie spardziłem tez później czy na 100% wymienili go.[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 23:57_________________________________________________A ktos gdzies pisał że lanie depresatora przy minusowej temp nic nie daje. A ostatnio zalałem zwykła ropę na Shelu a depresatora dolałem dopiero jak miały byc te duże mrozy a lałem przy -5*C więc może wytraciła się parafina i zaje..a filtr :wallbash:

Opublikowano

Paput zostaw to padło w spokoju :tongue4: ciezko odpala , ale odpala tak jak moje :wink4: :gwizdanie: jak temp zew jest mniejsza jak zero wcale nie odpalam. Wiec przez zime jestem bez auta :evil:

Opublikowano

Paput zostaw to padło w spokoju :tongue4: ciezko odpala , ale odpala tak jak moje :wink4: :gwizdanie: jak temp zew jest mniejsza jak zero wcale nie odpalam. Wiec przez zime jestem bez auta :evil:

pamieniał przekaźnik???? :tongue4:

Opublikowano

Dajcie chłopaki jakiegoś zaufanego dobrego mechanika w lublinie lub nie dalekiej okolicy żeby obejrzał pompę gdzie ucieka paliwko i ten układ chłodzenia to by było za jednym razem. :notworthy:

Opublikowano

Dajcie chłopaki jakiegoś zaufanego dobrego mechanika w lublinie lub nie dalekiej okolicy żeby obejrzał pompę gdzie ucieka paliwko i ten układ chłodzenia to by było za jednym razem. :notworthy:

:mysli: na pw ci dam namiar...

Opublikowano

pomieniał :good: teraz jak kontrolka od swiec zarowych swieci dłuzej to i idzie napiecie na przewodach do świec :wink4: rano zapalił bez zadnego zgrzytniecia :decayed:
Opublikowano

pomieniał :good: teraz jak kontrolka od swiec zarowych swieci dłuzej to i idzie napiecie na przewodach do świec :wink4: rano zapalił bez zadnego zgrzytniecia :decayed:

i bardzo kur...tka dobrze :wink4:

Opublikowano

zobaczym przy wiekszych mrozach :cool1: jak to bedzie :wink4: