Opublikowano 23 Grudnia 201015 l mrogal jeszcze przed cranchipsem logi trza porobić co?! z tego co słyszałem i do tunera posłać[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 20:52_________________________________________________ Pany jest ten spot jakis ? jest 22 stycznia rąblów http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=57380.0 i w chełmie w halo pizzy tez 22 o 17 bebik organizuje lcvag
Opublikowano 24 Grudnia 201015 l Najlepszego moje drogie Panie smacznego jajka podbijam wesołych kogutów
Opublikowano 27 Grudnia 201015 l Mata dzieciaczki: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=82&t=206894&hilit=mr+motors&start=915 To o czym gadaliśmy przez telefon, a Wy się gziliście w aucie zboczuszki dwa małe
Opublikowano 27 Grudnia 201015 l Mata dzieciaczki: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=82&t=206894&hilit=mr+motors&start=915 To o czym gadaliśmy przez telefon, a Wy się gziliście w aucie zboczuszki dwa małe wszystko ładnie pięknie ale ta lista jest już zamknięta następna w styczniu a ja bym najlepiej chciał już
Opublikowano 27 Grudnia 201015 l wszystko ładnie pięknie ale ta lista jest już zamknięta następna w styczniu a ja bym najlepiej chciał już To jakieś 4 dni z małym haczykiem Możesz nie wytrzymać
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l wszystko ładnie pięknie ale ta lista jest już zamknięta następna w styczniu a ja bym najlepiej chciał już To jakieś 4 dni z małym haczykiem Możesz nie wytrzymać moje serce może tego nie wytrzymać zaczynają mi ręce opadać... ;(
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Nie płacz, kupie Ci kredki Co z tego że tylko czarnobiałe :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: pidole jak tak dalej pójdzie to zostane przy serii :gwizdanie:
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Nie płacz, kupie Ci kredki Co z tego że tylko czarnobiałe :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: pidole jak tak dalej pójdzie to zostane przy serii :gwizdanie: Oj nie płacz tak puertoss Jak mnie przewiozłeś swoją serią to zaczałem się zastanawiać czym ja jeżdzę Do wiosny przeżyjesz a na wiosnę pojedziemy na mały grupowy mod :gwizdanie:
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Oni w tym Chełmie to się od Solara zarażają jakąś chorobą Jakiegoś kręcioła dostają Dobrze że ja przestałem tam jeździć
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Hehe wszystko możliwe skoro tyle słychac o tej dziupli Solara To może się skończyc jakąś epidemią, może nawet wojewódzką
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Dobrze chłopaki ze na LRY nie przyjechaliście, tam na wschodzie to jest tylko przedsmak :polew: :polew:
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Aż tak źle, czy dobrze? Tez tam macie magika pokroju Solara?? :gwizdanie:
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Aż tak źle, czy dobrze? Tez tam macie magika pokroju Solara?? :gwizdanie:
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Dobrze chłopaki ze na LRY nie przyjechaliście, tam na wschodzie to jest tylko przedsmak :polew: :polew: Co Ty piertolisz... U Was to luźna gadka jak ta "luźna Maja"
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l Dobrze chłopaki ze na LRY nie przyjechaliście, tam na wschodzie to jest tylko przedsmak :polew: :polew: Co Ty piertolisz... U Was to luźna gadka jak ta "luźna Maja" aleeee jakie efekty