Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dalej planowac sobie czas na 15 stycznia to sie zrobi takiego spota jakiego lubelszczyzna nie widziała :buhaha:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 15:25_________________________________________________

+ dwóch chełmiaków pewnie sie skusi :gwizdanie: to już sześciu :naughty:

no jak nas czyms skusisz? :naughty:

a gdzie to je?

nie dales mi kratki cycku :P

a no skusze niezapomnianym spotem :tongue4: o masz znów w boczku została :acute: musisz sie upomnieć nastepnym spotkaniem :gwizdanie: rablów to jest jakieś 35 km od lublina w strone kazimierza dolnego

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To ja piszę w wojewódzkim taką datę :) Niech ludzie zaglądają i zaraz mapkę wkleję itp. Ja oczywiście jestem za. Chyba, że od 1 stycznia do roboty pójdę bo jest taka opcja.... yyyy to wtedy tylko i wyłącznie weekendy mnie interesują :wink4:

Opublikowano

To ja piszę w wojewódzkim taką datę :) Niech ludzie zaglądają i zaraz mapkę wkleję itp. Ja oczywiście jestem za. Chyba, że od 1 stycznia do roboty pójdę bo jest taka opcja.... yyyy to wtedy tylko i wyłącznie weekendy mnie interesują :wink4:

jak najbardziej 15 to sobota :good: dopisuj tez date 15 stycznia i że w Rąblowie :naughty:

Opublikowano

dopisuj tez date 15 stycznia i że w Rąblowie :naughty:

Wszystko napisane :wink4: teraz proponujcie atrakcje :) I kto się zorientuje czy jest możliwość zrobienia ogniska? Chyba że pójdziemy tam gdzieś do jakiegoś ciepłego miejsca na jakąś ciepłą michę :)

Opublikowano

jak najbardziej 15 to sobota :good: dopisuj tez date 15 stycznia i że w Rąblowie :naughty:

dalej nie napisales co to ten rablow

Opublikowano

dopisuj tez date 15 stycznia i że w Rąblowie :naughty:

Wszystko napisane :wink4: teraz proponujcie atrakcje :) I kto się zorientuje czy jest możliwość zrobienia ogniska? Chyba że pójdziemy tam gdzieś do jakiegoś ciepłego miejsca na jakąś ciepłą michę :)

postaram sie zorientowa jak z ognichem bo niby jest tam palenisko tylko czy da sie go zarezerwować...... :mysli:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 16:08_________________________________________________

rablów to takie coś jakby stok gdzie mozna poslizgac sie na nartach, desce zrobić ognicho itd..... sezonowy kurort zimowy :tongue4:

Opublikowano

postaram sie zorientowa jak z ognichem bo niby jest tam palenisko tylko czy da sie go zarezerwować...... :mysli:

Jak coś to drewno się zorganizuje :wink4: Tylko palenisko czy da radę :)

http://www.rablow.pl/

Opublikowano

No wreszcie jakiś ruch w strone spotkania :kox:

Dowiedzcie się chłopaki co tam można a czego nie tzn Ci co tam już byli i znają obejścia :decayed:

Ja juz mam samochodzik sporotem. Nic nie cieknie ale zachowuje się dziwacznie. Musze logi zrobić ale najpierw dorwać lapka :kox:

Może dziewczyna mi pożyczy :tongue4:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 17:04_________________________________________________

Czyżby ten wątek umarł śmiercią tragiczną?

A może wszyscy :a4fan: maniacy wyemigrowali z Lubelskiego a mnie zostawili :wink4:

Opublikowano

No wreszcie jakiś ruch w strone spotkania :kox:

Dowiedzcie się chłopaki co tam można a czego nie tzn Ci co tam już byli i znają obejścia :decayed:

Ja juz mam samochodzik sporotem. Nic nie cieknie ale zachowuje się dziwacznie. Musze logi zrobić ale najpierw dorwać lapka :kox:

Może dziewczyna mi pożyczy :tongue4:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 17:04_________________________________________________

Czyżby ten wątek umarł śmiercią tragiczną?

A może wszyscy :a4fan: maniacy wyemigrowali z Lubelskiego a mnie zostawili :wink4:

wszscy wyjechali do Wawy na święta :naughty::decayed:

Opublikowano

pewnie tak :tongue4: idą w moje ślady :naughty:

Opublikowano

Co masz na myśli? Niby wybyłeś z lubelskiego (czyt województwo)?

Co tam w ogóle słychać ? :naughty:

Opublikowano

nudze sie w pracy, ale za 17min koncze :> a poza tym nic ciekawego leci jakos z dnia na dzien... od moda do moda :>

Opublikowano

Serdecznie ZAPRASZAM

>> Kalendarz Klubowy 2011 <<

Opublikowano

nudze sie w pracy, ale za 17min koncze :> a poza tym nic ciekawego leci jakos z dnia na dzien... od moda do moda :>

Heheh super.

Ja narazie mam dość wydatków na samochód ale szykuje sie kolejna.

Pompa zrobiona ale tak jak kiedys gadalismy o poduchach pod silnik, prawa jest kiepska a lewa całkowicie dead :wallbash:

Byłem wczoraj żeby mi założyli tam u tych mechaników co mi dałeś namiar osłonę pod silnik bo nie zakładaqli bo było w planach mycie silnika ale umyje już na wiosne wiec powiedziałem żeby zajrzeli do poduszek i zrobilismy test i własnie takie sa wyniki więc będzie trzeba myslec o nowych chyba że ktoś ma na sprzedarz używki w dobrym stanie.

Opublikowano

Za miesiąc spocik :naughty::rolleyes:

Opublikowano

Nooo :naughty:

Chciałbym zrobić autko po świętach żeby było gotowe ale chyba z kasa nie wyrobie bo w styczniu czeka mnie jeszcze przegląd, ubezpieczenie, wymiana oleju :confused4:

Opublikowano

Nooo :naughty:

Chciałbym zrobić autko po świętach żeby było gotowe ale chyba z kasa nie wyrobie bo w styczniu czeka mnie jeszcze przegląd, ubezpieczenie, wymiana oleju :confused4:

pertol rzeczy eksploatacyjne rób tjunink :naughty: :>

Opublikowano

Ty się śpiesz z kupnem jakiegoś padła :decayed:

Opublikowano

Heheh.

Własnie paput czekamy w Rablowie na nowe autko w klubie :naughty:

A co do tjuningu chetnie bym zrobił ale najpierw musze doprowadzić do oryginału bo Rogal by mnie chyba wyśmiał jakbym tym przyjechał :polew:

Opublikowano

chyba się nie wyrobie :confused4: