Opublikowano 12 Grudnia 201015 l Np fura moskala po przyjęciu uderzenia wyglądała nieciekawie. Nie wiem czy pasażer by przeżył. Miejmy nadzieje, że laguną podróżowała jedna osoba, której nic się nie stało.
Opublikowano 13 Grudnia 201015 l siedziała z boku dziewczyna i ochroniła ją normalnie ręka boga poszycie drzwi odpadło od laguny i wbiło się w moje auto i dalej wgniecenie nie poszło bo tak bardziej się na kole zatrzymałem
Opublikowano 13 Grudnia 201015 l Całe szczęście. Bo jeszcze żyć potem ze świadomością że się komuś zrobiło coś złego to największa kara.
Opublikowano 13 Grudnia 201015 l Całe szczęście. Bo jeszcze żyć potem ze świadomością że się komuś zrobiło coś złego to największa kara. wiem właśnie nie wydarowałbym sobie tego ;(
Opublikowano 13 Grudnia 201015 l paput a ta laguna moze była na rejestrach garwolińskich WG??bo wczoraj widziałem lagune na lewecie dobrze rozjebana od boku, gleba po same wachacze
Opublikowano 13 Grudnia 201015 l paput a ta laguna moze była na rejestrach garwolińskich WG??bo wczoraj widziałem lagune na lewecie dobrze rozjebana od boku, gleba po same wahacze tak to ta[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 20:53_________________________________________________zastanawiam się czy mrogalowych felg nie wystawić do sprzedania ;(
Opublikowano 13 Grudnia 201015 l A realnie myślisz o następnej A4ce czy nie bardzo myślę Możesz spróbowac wystawic te felgi bo i tak troche ci sie zejdzie zanim srebrnego rozsprzedasz Szukaj czegos z Q
Opublikowano 13 Grudnia 201015 l Chyba ciężko znaleść coś sensownego w Q w rozsądnych pieniądzach też mi się tak wydaje
Opublikowano 14 Grudnia 201015 l Chce ktos 100% sprawne wtryski 216ki Jarucki ma na handel, jak cos to PW do niego
Opublikowano 14 Grudnia 201015 l Chce ktos 100% sprawne wtryski 216ki Jarucki ma na handel, jak cos to PW do niego Kuszace ale nie jak dzis zapłace 500zł za regeneracje pompy :/ Szkoda bo w innych okolicznościach chyba bym się skusił A co tam u Was chłopaki słychać? Otstnimi czasy ten watek wrzał a teraz ciepłe kluchy :gwizdanie:
Opublikowano 14 Grudnia 201015 l Ja to na studiach byłem :gwizdanie: żałoba po paputowym sreberku to mało kto pisze
Opublikowano 14 Grudnia 201015 l Paput! Głośnik subwoofera 30 cm 360 watt - 50 zł co to za towar? daj foto czy coś EDIT: ze szprycami nie śpieszy mi się
Opublikowano 14 Grudnia 201015 l Ja to na studiach byłem :gwizdanie: żałoba po paputowym sreberku to mało kto pisze Ok rozumiem że żałoba po sreberku ale raczej obowiązuje stwierdzenie "Uczcijmy to minutą ciszy" a nie zaprzestańmy mówić Oczywiście szkoda paputa i jego autka ale co poradzić na takie poczynania losu A gdzie i co studiujesz jesli można wiedzieć Kowi ?
Opublikowano 14 Grudnia 201015 l Ja to na studiach byłem :gwizdanie: żałoba po paputowym sreberku to mało kto pisze Ok rozumiem że żałoba po sreberku ale raczej obowiązuje stwierdzenie "Uczcijmy to minutą ciszy" a nie zaprzestańmy mówić Oczywiście szkoda paputa i jego autka ale co poradzić na takie poczynania losu A gdzie i co studiujesz jesli można wiedzieć Kowi ? Ja to w wawie sie bawie co 2 tyg teraz wolne aż 4tyg :evil: juz musze zacząć myśłec nad praca dyplomową :gwizdanie:
Opublikowano 14 Grudnia 201015 l Ja to na studiach byłem :gwizdanie: żałoba po paputowym sreberku to mało kto pisze Ok rozumiem że żałoba po sreberku ale raczej obowiązuje stwierdzenie "Uczcijmy to minutą ciszy" a nie zaprzestańmy mówić Oczywiście szkoda paputa i jego autka ale co poradzić na takie poczynania losu A gdzie i co studiujesz jesli można wiedzieć Kowi ? Ja to w wawie sie bawie co 2 tyg teraz wolne aż 4tyg :evil: juz musze zacząć myśłec nad praca dyplomową :gwizdanie: Super. A co studiujesz jesli można wiedzieć? Ja w tym roku zakończyłem edukacje.