Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja Ciebie również :banan2::friends::rose::buziak: :>

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: google men :kox:

spoko nie kazdy jest tak doinformowany jak Ty

On doświadczony? :polew: nie rozśmieszaj ludzi :) żebyś Ty widział jakie on pytania zadawał niedawno :polew: i to kilkanaście razy dziennie o to samo pytał :D więc luz :)

najbardziej doświadczony się znalazł j**any[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:26_________________________________________________pewnie wszystko w warsztacie robisz a cwaniaka zgrywasz

Opublikowano

:polew: google men :kox:

spoko nie kazdy jest tak doinformowany jak Ty

On doświadczony? :polew: nie rozśmieszaj ludzi :) żebyś Ty widział jakie on pytania zadawał niedawno :polew: i to kilkanaście razy dziennie o to samo pytał :D więc luz :)

najbardziej doświadczony się znalazł j**any[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:26_________________________________________________pewnie wszystko w warsztacie robisz a cwaniaka zgrywasz

:polew: :polew: :polew: paput nie wkórwiaj sie tego dnia bo cały rok na wkórwieniu przejdziesz :tongue4:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:34_________________________________________________happynewyear-2000.jpg

Opublikowano

wlasnie chlopaki czego taka zlosc na forum . Najlepszego koledzy

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Solar twój band :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Grupa Makro

Solar twój band :decayed:

:polew: :polew: :polew:

:shocked: i to z chełma łobuziaki

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

oj jednak nie... nie doczytałem że z Białopola :rolleyes:

Opublikowano

najbardziej doświadczony się znalazł j**any

pewnie wszystko w warsztacie robisz a cwaniaka zgrywasz

Jaki bulwers :polew: Pewnie że robię wszystko w warsztacie, nawet żarówki mi zmieniają bo nie umiem :polew: Nie wiem też gdzie się olej sprawdza, to jadę do Henia, żeby zobaczył czy ok :good::decayed:

papucik maj frjendziku Ty wyluzuj trochę to powinno być Twoje postanowienie noworoczne :naughty:

Kuuuuuuurfa jak mnie głowa boli ;( :wallbash: najlepszego kochane moje robaczki :hi:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 13:38_________________________________________________

No k#rwa jeszcze bardziej mnie głowa rozbolała :wallbash:

Opublikowano

najbardziej doświadczony się znalazł j**any

pewnie wszystko w warsztacie robisz a cwaniaka zgrywasz

Jaki bulwers :polew: Pewnie że robię wszystko w warsztacie, nawet żarówki mi zmieniają bo nie umiem :polew: Nie wiem też gdzie się olej sprawdza, to jadę do Henia, żeby zobaczył czy ok :good::decayed:

papucik maj frjendziku Ty wyluzuj trochę to powinno być Twoje postanowienie noworoczne :naughty:

Kuuuuuuurfa jak mnie głowa boli ;( :wallbash: najlepszego kochane moje robaczki :hi:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 13:38_________________________________________________

No k#rwa jeszcze bardziej mnie głowa rozbolała :wallbash:

a Ty co sobie postanowiłeś? mniej chamskiego szyderstwa?

Opublikowano

a Ty co sobie postanowiłeś? mniej chamskiego szyderstwa?

wyluzuj, nie gadaj że aż takiego chamskiego... Ale jak Cię aż tak uraziłem to sorry w tym Nowym Roku postaram się tego nie robić :przebiegly: Pasi? :decayed: Odkąd pamiętam to tu zawsze ktoś komuś docinał tak czy inaczej, ale większość to przyjmowała śmiejąc się z tego tylko Ty jakieś fochy strzelasz... Na serio paput trochę luzu i mniej napinania się :)

Opublikowano

Powrócił do domu i zaraz spowrotem idzie :naughty:

Opublikowano

jakie typy :zyzol: auta w warsztacie naprawiają bo sami nie umieją i sie nie znaja :polew: :polew:

........................

hmmm.... ja też to robie w warsztacie :> :> :> :> :>

Opublikowano

jakie typy :zyzol: auta w warsztacie naprawiają bo sami nie umieją i sie nie znaja :polew: :polew:

........................

czytaj ze zrozumieniem

Opublikowano

........................

czytaj ze zrozumieniem

yyyyyyy...... NIE! :przebiegly:

Opublikowano

:hi: sylwester zakończony :decayed: wystrzelałem zapasy petard :decayed:

Musze zdrowo po tych świetach przegonic swoje padło, bo ostatnimi czasy jeżdziłem na niedogrzanym silniku :disgust: powód zbyt krótkie odcinki i dzisiaj sie zemscił, złapałem notlaufa :wallbash: :wallbash: odrazu na 17ke i łogień może pomogło :naughty: jutro jak nie bedzie tak ślisko to przegonie go porządnie na 4 biegu, bo dzisiaj to niezbyt bezpicznie było :disgust: ale ile mogłem to wycisnałem :naughty:

Opublikowano

No ja tez ostatnio zaniedbałem turbinke bo długo jeździłem na niedogrzanym po mieście i zero trasy.

Tylko u mnie tak zapiekło ze nie mogłem sztangi ruszyć ręką tylko musiałem popracowac kluczem. No ale narazie pomogło ;)

A na wiosne bedzie konkretne czyszczenie turbinki. :naughty: W lato raz już to robiłem więc teraz jak juz jest doświadczenie to będzie przyjemna robota :kox:

Opublikowano

no ja dzisiaj zrobie sobie loga, jak doładowanie będzie wieksze niz miałem przed softem(2468mbar) to wszystko wyjasnia moge mieć doładowanie na poziomie 1,5bara wiec wtedy krótkotrwałe zaniedbanie jazda emerycka i problem gotowy, bo tryb łapie przy 2570mbar :gwizdanie:

Opublikowano

No niestety.

Ale nie da sie uniknac jazdy emeryckiej jak sie jexdi w zime tylko po mieście na niedogrzanym 7 km do roboty.

Żeby go nie katowac to juz jak dojeżdzam to go pociagne tak od 3k do 3,5k rpm przy 80* ale jak widac to nie wiele daje.

Opublikowano

posprzedawać te padła :tongue4: albo nocne wyprawy wprowadzić w nawyk :>

Opublikowano

O czym Wy mówicie :polew: Ja tam swojego kręcę 1,5-2 tys. obrotów i nic nie łapie :polew: