Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Wy macie problemy :decayed: A dzisiaj w LRA był spot i było 7 fur :kox: im bliżej końca to lepsze się pojawiały :kox: więcej nic nie powiem :tongue4: Spot uważam za bardzo udany :good: tym bardziej że ekipą LRA to my chyba ostatnio 2 lata temu spotowaliśmy :decayed:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale Wy macie problemy :decayed: A dzisiaj w LRA był spot i było 7 fur :kox: im bliżej końca to lepsze się pojawiały :kox: więcej nic nie powiem :tongue4: Spot uważam za bardzo udany :good: tym bardziej że ekipą LRA to my chyba ostatnio 2 lata temu spotowaliśmy :decayed:

:good: :good: :good:
Opublikowano

Ta chyba przebudzenie ze snu zimowego :polew:

Opublikowano

tzn.? w jakim sensie? :mysli: A tak serio to był spontan :wink4: wczoraj kolega Rawuli napisał do mnie że jest w LRA a resztę ludzi z okolicy udało mi się telefonicznie ściągnąć :good:

I znowu B7ka snajpera mnie nakręciła :decayed: I te nowe heble z porsche :naughty: ehhh jeszcze trochę :decayed:

Opublikowano

to kto się mienia na oponki :naughty:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 00:27_________________________________________________ :polew:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 00:27_________________________________________________dsc03688dx.jpg

Opublikowano

paput wielkość tarczy hamulcowej + zawias powodują że ta felga wygląda niesmacznie w Twoim aucie :D no ale na szczęście to tylko przymiarka :decayed::heat:

Opublikowano

paput wielkość tarczy hamulcowej + zawias powodują że ta felga wygląda niesmacznie w Twoim aucie :D no ale na szczęście to tylko przymiarka :decayed::heat:

wiem ale na takim samym zestawie jeździełeś cycu włochaty
Opublikowano

:naughty:

cicho :naughty:

felga RS6 jest trochę pełniejsza więc tarczy az tak nie widac :decayed: Ale koza była to fakt meeeeee :decayed: i na takim zestawie jeździłem tylko tydzień :decayed:

Opublikowano

:good: :good: :good:

Dlaczego nie powiedziałeś wcześniej :bicz:

Chętnie bym przyjechał :)

Opublikowano

Dlaczego nie powiedziałeś wcześniej :bicz:

Chętnie bym przyjechał :)

Nie wiedziałem że aż tak to wyjdzie :) myślałem że max 3 osoby się pojawią :wink4: a udało się dzisiaj namówić telefonicznie :) ja byłem od początku do konca 2 godzinki, a myślałem że będzie krócej :decayed: rach ciach kilka minut i nara hehe :) a wyszło inaczej :wink4: i dobrze :good:

ja, tomek a4 2.8, rawuli, StoRK, demor, snajper, no i było jeszcze 7 autko "nieforumowe" na koniec :wink4:

Opublikowano

Idź Ty, 45 minut i bym był :wink4:

w mojej pipidówie też był spot: stał stary mercedes, astra, omega i beemka. Wszystkie na niebieskich postojówkach :sick3:

Nawet nie ma z kim zagadać :thumbdown:

Opublikowano
:decayed: oj no nie wiedziałem że chciałoby Ci się jechać tyle km :wink4: Ale na przyszłość zapamiętam :wink4:
Opublikowano

Jak się diesla to kilometry nie grają roli, czy przejadę 60 czy 100km w trasie.

Różnica kilku zł :wink4:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 01:36_________________________________________________Ok, ja to spadam spać :hi:

Opublikowano

To jak coś ja jutro jadę do chłopaków do Siedlec na spota po drodze na Wawkę :decayed: o 16 chyba się zacznie :decayed:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 01:38_________________________________________________

Ok, ja to spadam spać :hi:

no ja też właśnie :hi:

Opublikowano

:naughty:

cicho :naughty:

felga RS6 jest trochę pełniejsza więc tarczy az tak nie widac :decayed: Ale koza była to fakt meeeeee :decayed: i na takim zestawie jeździłem tylko tydzień :decayed:

i jak zaczął palić 10 litrów to wróciłes do poprzedniego zestawu :decayed:
Opublikowano

i jak zaczął palić 10 litrów to wróciłes do poprzedniego zestawu :decayed:

:naughty::good:

Opublikowano

jestem za niedzielą, jestem za niedzielą :rtfm:

zmieniam głos 3.04.2011 (Niedziela)

Opublikowano

siemka

ja tez sie pisze na ten spot :cool1:

Opublikowano

jeśli niedziela to jestem na 99,99%

z sobotą może być gorzej, ale... :):):)

Opublikowano

tzn.? w jakim sensie? :mysli: A tak serio to był spontan :wink4: wczoraj kolega Rawuli napisał do mnie że jest w LRA a resztę ludzi z okolicy udało mi się telefonicznie ściągnąć :good:

wez przestan bo sie rumienie :embarrassed:

I znowu B7ka snajpera mnie nakręciła :decayed: I te nowe heble z porsche :naughty: ehhh jeszcze trochę :decayed:

wez przestan bo sie rumienie :embarrassed: