Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany, trzymajcie tam gdzieś koło siebie dla mnie miejscówę. Lece pokazać swoje be7 Światu :gwizdanie: Mam nadzieję ze gdzieś was znajdę w tym tłumie :szukaj: :>

Spoko ustawimy sie jakoś :evil:

Czegoś kowi tak na szarym końcu wozidełko ustawił :tongue4: II din robi robotę w twojej furce :kox: To armi tak szalał tam na 1/4 na niemieckich blachach ??

A kiedy byłeś :mysli: ogólnie w róznych miejscach stałem, na końcu kolejki stalismy wszyscy na samym początku tak do ok 15 później stałem w polach tam gdzie krycha, a na koniec oby trafic na filmiki w YT trafiliśmy na środek skupiska :decayed: nawet jeden nieznajomy kolega, a raczej cała ekipa zaplatał sie do nas na LPU :naughty:

unledpanorama1o.jpg

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany, trzymajcie tam gdzieś koło siebie dla mnie miejscówę. Lece pokazać swoje be7 Światu :gwizdanie: Mam nadzieję ze gdzieś was znajdę w tym tłumie :szukaj: :>

Spoko ustawimy sie jakoś :evil:

Czegoś kowi tak na szarym końcu wozidełko ustawił :tongue4: II din robi robotę w twojej furce :kox: To armi tak szalał tam na 1/4 na niemieckich blachach ??

A kiedy byłeś :mysli: ogólnie w róznych miejscach stałem, na końcu stalismy wszyscy na samym początku tak do ok 15 później stałem w polach tam gdzie krycha, a na koniec oby trafic na filmiki w YT trafiliśmy na środek skupiska :decayed: nawet jeden nieznajomy kolega, a raczej cała ekipa zaplatał sie do nas na LPU :naughty:

unledpanorama1o.jpg

W przyszłym roku pasowałoby jakoś tak bardziej zorganizowanie wpaść ekipą z forum na tego vaga i porządzić trochę. Bo w tym roku ogólnie to lipa z a czfurkami była, dominacja golfów styl "festyn" :wallbash:

Opublikowano

ja też, ja też chcę :decayed:

Opublikowano

A byłes swoją A4? Ktos przyjechał taka fioletowa B5 z lamiantem na WG, Armi delikatnie mówiac wysmiał auto i ze wstydu pojechali :polew: :polew:

Opublikowano

kowi a kto był na LPU? zagadałeś z synkiem?

Opublikowano

to byłby pierwszy lekarz w naszym gronie :kox:
Opublikowano

ten granatowy avant B5 na czarnej 17tce i gwincie :gwizdanie:

Z jakim synkiem :mysli:

Opublikowano

no z tym gościem?
Opublikowano

no z tym gościem?

nie, przyjechali całym skałdem zafascynowali sie armiego glebą :naughty: i poszli zwiedzac a my w miedzyczasie ustawilismy do fotki z ich autem żeby było nas wiecej :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Maj 2011, 21:07_________________________________________________54862555.th.jpg58417819.th.jpg24240114.th.jpg93595743.th.jpg45382376.th.jpg

73118528.th.jpg83789632.th.jpg

59106616.th.jpg22067637.th.jpg34034343.th.jpg16956698.th.jpg88671121.th.jpg66888765.th.jpg37452357.th.jpg

[br]Dopisany: 28 Maj 2011, 21:11_________________________________________________unledpanorama2n.jpg

:naughty:

Opublikowano

A byłes swoją A4? Ktos przyjechał taka fioletowa B5 z lamiantem na WG, Armi delikatnie mówiac wysmiał auto i ze wstydu pojechali :polew: :polew:

Spytałem tylko jaki odpust reprezentują :decayed:

ale nic nie powiedzieli, tylko odjechali :decayed:

Później powrzucam inne sweet focie. Idę podnosić gwint bo na podwórko wjechać nie mogę :polew:

Opublikowano

widze ze byliby chetni :naughty: :naughty: to moze jakies konkretne terminy??

Opublikowano

A to pojechałes na tym setupie :mysli:

:polew: :polew: koniec świata

Opublikowano

to byłby pierwszy lekarz w naszym gronie :kox:

Nieprawda :naughty:

Jest już jeden, w LRY. Tyle, że ma blachy KRA :kox:

Opublikowano

Gdzie tam za mała gleba, żaden festyn by był, bez gwintu się nie obejdzie :decayed: z brejdakiem paskiem z klubu VW byłem ;)

Opublikowano

A to pojechałes na tym setupie :mysli:

:polew: :polew: koniec świata

Trochę przód podniosłem ale tył jest obniżony na maxa. Wszyscy mnie wyprzedzali bo żeby jakoś dojechać nie można było przyśpieszać (tył siadał), więc jechałem 40-50km/h :decayed:

Opublikowano

Gdzie tam za mała gleba, żaden festyn by był, bez gwintu się nie obejdzie :decayed: z brejdakiem paskiem z klubu VW byłem ;)

A widziałem granatowy taki jeżdził na LPU przez chwile w sumie :mysli: było sie zatrzymać koło nas

Opublikowano

A widziałem granatowy taki jeżdził na LPU przez chwile w sumie :mysli: było sie zatrzymać koło nas

Widziałem tę kozę :naughty::wink4:

Trzeba było do nas zagadać :good: :good:

Opublikowano

Ten B6 co jest na panoramie, prawdopodbnie tez nie był z forum, agnieszka zatrzymała go żeby do zdjecia dołaczył, tak juz został w gronie A4 :polew: :polew:

Opublikowano

Ten B6 co jest na panoramie, prawdopodbnie tez nie był z forum, agnieszka zatrzymała go żeby do zdjecia dołaczył, tak juz został w gronie A4 :polew: :polew:

dziś znów odwiedzalem Richmond przelotem... plany idą pełna para :evil: blok 245 m. 8 :naughty:

Opublikowano

dziś znów odwiedzalem Richmond przelotem... plany idą pełna para :evil: blok 245 m. 8 :naughty:

czyli jak dobrze pamietam pierwsza klatka, przedostatnie pietro po prawo :naughty:

na samej górze pierwsza klatka po prawej miałem ciotke póki nie zaczeli wysiedlać bloku :gwizdanie:

rzucalismy zawsze doniczkami na dół z klatki schodowej :polew: :polew: