Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten B6 co jest na panoramie, prawdopodbnie tez nie był z forum, agnieszka zatrzymała go żeby do zdjecia dołaczył, tak juz został w gronie A4 :polew: :polew:

dziś znów odwiedzalem Richmond przelotem... plany idą pełna para :evil: blok 245 m. 8 :naughty:

czyli jak dobrze pamietam pierwsza klatka, przedostatnie pietro po prawo :naughty:

na samej górze pierwsza klatka po prawej miałem ciotke póki nie zaczeli wysiedlać bloku :gwizdanie:

rzucalismy zawsze doniczkami na dół z klatki schodowej :polew: :polew:

namiar trafiony

:polew: :polew:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ten B6 co jest na panoramie, prawdopodbnie tez nie był z forum, agnieszka zatrzymała go żeby do zdjecia dołaczył, tak juz został w gronie A4 :polew: :polew:

dziś znów odwiedzalem Richmond przelotem... plany idą pełna para :evil: blok 245 m. 8 :naughty:

czyli jak dobrze pamietam pierwsza klatka, przedostatnie pietro po prawo :naughty:

na samej górze pierwsza klatka po prawej miałem ciotke póki nie zaczeli wysiedlać bloku :gwizdanie:

rzucalismy zawsze doniczkami na dół z klatki schodowej :polew: :polew:

namiar trafiony

:polew: :polew:

tam straszyło :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A byłes swoją A4? Ktos przyjechał taka fioletowa B5 z lamiantem na WG, Armi delikatnie mówiac wysmiał auto i ze wstydu pojechali :polew: :polew:

Gdzie tam za mała gleba, żaden festyn by był, bez gwintu się nie obejdzie :decayed: z brejdakiem paskiem z klubu VW byłem ;)

A widziałem granatowy taki jeżdził na LPU przez chwile w sumie :mysli: było sie zatrzymać koło nas

Widziałem tę kozę :naughty::wink4:

Trzeba było do nas zagadać :good: :good:

łoo kozę od razu, gleba jest nawet w miarę i silnik z dojczlandzkim softem robi robotę :kox::decayed: grn widziałem też z ekipą VW się tam bujał. Ale blachy to LUB były ;)

Opublikowano

Teraz czekam na fotki od armiego i reszty kto tam robił, Grn i krycha zostali na alkoholicką noc :decayed:

Opublikowano

Kilka fotek by: arsen klub VW

nawet furacze armiego i grn są, a bujaliśmy d*pę tym paskiem w środeczku co stoi grzecznie, a i oczywiście nie obeszło się bez majt wciętych w d*pę blond kozy :D

img2398a.th.jpgimg1987a.th.jpgimg2251h.th.jpgimg2366a.th.jpgimg2403ai.th.jpg

edit: o jest i pogromca RS4 :kox:

img1940a.th.jpg

Opublikowano

A był tam RS4 :mysli: widziałem 2 S3, S4 w TDI srebrne :naughty: ale RS4 to nie widziałem a byłem od 11 :mysli:

Opublikowano

A był tam RS4 :mysli: widziałem 2 S3, S4 w TDI srebrne :naughty: ale RS4 to nie widziałem a byłem od 11 :mysli:

Jak sam ch... było RS4 srebrne avant na 1/4 uderzał, ja byłem tak od 10 :)
Opublikowano

Jak sam ch... było RS4 srebrne avant na 1/4 uderzał, ja byłem tak od 10 :)

czasem nie z czarnymi szybami :mysli:

Opublikowano

nie pamietam już tego... wiem, że na klapie było rs4 a co pod machą to ch@j wie może aby ktoś z zamiłowania znaczek sam dokleił :decayed:

Opublikowano

nie pamietam już tego... wiem, że na klapie było rs4 a co pod machą to ch@j wie może aby ktoś z zamiłowania znaczek sam dokleił :decayed:

tak mi sie wydaje wlasnie, bo jak by był to bym go napewno wylukał, bo kręciłem sie wszędzie gdzie cos pokroju A4 widziałem :decayed:

Jak znajdziesz jakieś fotki to wrzucaj, moze ktos gdzies maja padline ładnie sfotografował :rolleyes: mam filmik, ale nie chce mi sie go wrzucać na YT narazie, zwykła sekwencja moze by co z tego zmajstrował :mysli:

Opublikowano

a ja coś mam twojego :decayed: czekaj ;)

edit: chyba twoje? :gwizdanie::

img2309a.th.jpg

wgniotka też gdzieś jest :naughty: jutro brejdakowi nawinę to może wynajdzie mi jeszcze fotki z twoim paździochem

A tu jedno z aut, które dla mnie było jednym z ciekawiej zmodzonych festynów na zlocie :kox:

p5270119.jpg

p5270086.jpg

Opublikowano

:naughty: tylko oby nie wgniotke na błotniku :polew:[br]Dopisany: 28 Maj 2011, 23:45_________________________________________________

edit: chyba twoje? :gwizdanie::

img2309a.th.jpg

wgniotka też gdzieś jest :naughty: jutro brejdakowi nawinę to może wynajdzie mi jeszcze fotki z twoim paździochem

moje :evil: tych 2 róznych kolorów naj ednym aucie nigdzie nie znajdziesz :decayed:

dobra powoli wybieram sie spać bo jutro 5:30 kierunek wawa :gwizdanie:

Opublikowano

No trzym się, też uderzam. Narazie.

Opublikowano

widze ze byliby chetni :naughty: :naughty: to moze jakies konkretne terminy??

tylko teraz Lublin jedzie do nas :decayed:
Opublikowano

Spoko przyjedziemy ale Wy organizujecie grilla itd :gwizdanie: :gwizdanie: a co do terminu to ja jestem za 4 czerwca ewentualnie 11-12

Opublikowano

co do zlotu jestem jak najbardziej za. Jednak 4-5 dla mnie odpada. Może nastepny weekend :przebiegly:

Opublikowano

a nie wy chcieliscie w LBN oraganizować sorki wątki mi się pomyliły

Opublikowano

gdzie ma być w końcu ten IC?
Opublikowano

gdzie ma być w końcu ten IC?

:wallbash: