Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej podejrzewałbym allegro bo co raz mi żona jakieś podsyła :wink4:

BMki Ci podsyła? Musze z nią poważnie na spocie porozmawiać :decayed::naughty:

medik w ktorym szpitalu na tej kardio siedzisz?

snajper może bym się do Ciebie jutro wybrał? :mysli: możliwe ze zadzwonię jakoś jutro :mysli: Chyba, że nie możesz albo nie przyjechałeś to luz :wink4:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bardziej podejrzewałbym allegro bo co raz mi żona jakieś podsyła :wink4:

BMki Ci podsyła? Musze z nią poważnie na spocie porozmawiać :decayed::naughty:

BMKi, S3, S4 i inne powyżej 220KM.

Się gra się ma :thumbdown::decayed:

Opublikowano

BMKi, S3, S4 i inne powyżej 220KM.

Się gra się ma :thumbdown::decayed:

Jeszcze trochę i Ci kupi :decayed:

Dzisiaj jakaś małolata obok mnie na światlach stała, taka 18 lat, widac że prawko dopiero zrobila w nowej bmce 335 cabrio... :decayed: Pytanie czy ma bogatego tatę czy "tatę" :gwizdanie: z którym za rączkę chodzi :gwizdanie:

Opublikowano

Nic tylko się wżenić :decayed::wink4:

o drugim przypadku wolę nie myśleć :sick3:

Opublikowano

No tak z kumplem myśleliśmy żeby zagadać, ale jakaś taka... dziwna. Uznaliśmy że ta druga opcja jest bardzo prawdopodobna :decayed::wallbash:

Opublikowano

No tak z kumplem myśleliśmy żeby zagadać, ale jakaś taka... dziwna. Uznaliśmy że ta druga opcja jest bardzo prawdopodobna :decayed::wallbash:

Znając "dzisiejszą młodzież" to bardzo możliwe.

Ale jestem stary :decayed:

Opublikowano

ty weź ja już dawno się podłamałem... Stoję sobie na meczu obok mnie dwie dziewuszki, mówię do brata: "Ty no niezłe" on potwierdził, coś gadają o jakichs egzaminach, mówię do niego pewnie jakieś studentki -pewnie 1 rok... On potwierdza... w pewnym momencie jedna do drugiej: "Ile będziesz miała punktów?" druga: "24 chyba" pierwsza: "a do jakiej klasy idziesz? bo ja do bio chem" :shocked: :shocked: :shocked::wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: słoneczko kurfa... gimnazjalistki, Ty stary dziadu :shocked: Za ch#j bym im tyle nie dał ;( :sick3: :sick3: :sick3::thumbdown::wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Dokładnie tak jest.

W dodatku takie gówniary są przebiegłe, na byle kogo nie polecą. Musi mieć samochód i dobre ciuchy (i oczywiście $$) a same oprócz jakotakiego wyglądu nie mają nic.

I weź znajdź sobie normalną dziewczynę :wink4:

Opublikowano

ty weź ja już dawno się podłamałem... Stoję sobie na meczu obok mnie dwie dziewuszki, mówię do brata: "Ty no niezłe" on potwierdził, coś gadają o jakichs egzaminach, mówię do niego pewnie jakieś studentki -pewnie 1 rok... On potwierdza... w pewnym momencie jedna do drugiej: "Ile będziesz miała punktów?" druga: "24 chyba" pierwsza: "a do jakiej klasy idziesz? bo ja do bio chem" :shocked: :shocked: :shocked::wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: słoneczko kurfa... gimnazjalistki, Ty stary dziadu :shocked: Za ch#j bym im tyle nie dał ;( :sick3: :sick3: :sick3::thumbdown::wallbash: :wallbash: :wallbash:

jakis mało zyciowy jesteś, ten proceder od dawna sie juz ciagnie, widać zmiast sie rozerwac udeptać małolate to zes uczył sie weekendami :polew: :polew: :polew: :polew: a teraz poznajesz świat :kox:
Opublikowano

jakis mało zyciowy jesteś, ten proceder od dawna sie juz ciagnie, widać zmiast sie rozerwac udeptać małolate to zes uczył sie weekendami :polew: :polew: :polew: :polew: a teraz poznajesz świat :kox:

15 latki deptałeś? może jeszcze młodsze? :shocked: :shocked: :shocked: pedofil :sick3::thumbdown:

Wiesz co... dzieci mnie nie kręcą :) A życie znam i najprawdopodobniej trochę lepiej niż Ty :D bo żyję trochę dłużej niż Ty :D a proceder wyglądu 15 latki jak studentki nie zawsze jest tak oczywisty :) zwyczajnie miałem 20 lat to taka 15 nie była dla mnie "aż" takim dzieckiem... Mam 25 lat (10 lat różnicy) to już powinna być a tu ZONK bo nie jest :wallbash: i traf na taką imprezę najeb się zamocz i prokurator :wallbash:

Poza tym jeśli ktoś tu się uczył weekendami to Ty :D studencie zaoczny :D Ja weekendami się obijałem i rozrywkowałem :D mało tego ja w ciągu tygodnia miałem czas na rozrywkę a Ty kisiłeś woreczek w domu patrząc w monitor i siedząc na forum - skądś ten czas zalogowania się wziął :D

Ale błysłeś teraz :polew: ogarnij się człowieku :polew: za dużo siedzisz przed tym kompem jak te dzieci neo się robisz :D ale nic dziwnego brak świeżego powietrza tak wpływa na takich jak Ty :P

Opublikowano

ale wy się kochacie :polew:

Kowi ogólnie jest inny bo lubi małych murzynków, małe dziewczynki i chłopców, nawet tych pełnoletnich ale ja średnio odwzajemniam jego uczucia :no::naughty:Kowi wybacz nic z tego nie będzie :decayed:

Opublikowano

to jest dobre, komentarz robi robotę:

1309482919_by_fifekpopierdek_500.jpg

:polew:

Opublikowano

ale wy się kochacie :polew:

Oni tak zawsze a później jeden drugiego na spota wyciąga :decayed:

Przecież nie będą się na siebie obrażać :wink4:

Na forum nie wszystko trzeba brać poważnie albo inaczej, nauczyć się mieć dystans do siebie :good:

Opublikowano

:naughty: A potem na spocie za rączkę sobie chodzimy i podskakujemy o tak:

gif020.gif

:polew: :polew: :polew:

Kowi po prawej :D

Opublikowano

Widze własnie jak brykałeś po nocach, jeśli doznajesz szoku na widok 15latki która wyglada na starszą :polew: :polew: :polew: chyba te imprezy to z rodzicami miałes :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Widze własnie jak brykałeś po nocach, jeśli doznajesz szoku na widok 15latki która wyglada na starszą :polew: :polew: :polew: chyba te imprezy to z rodzicami miałes :polew: :polew: :polew: :polew:

tak z Twoimi :D bardzo sympatyczni Panowie :polew:

sam byś się dziwił, że 15 latka może być tak "dorodna" :naughty: Chyba, że u Was w Rykach wszystkie tak szybko dorastają :naughty: Poza tym nie wiem jak Ty ale ja na studiach nie imprezowałem z 15latkami :polew: Fajne masz towarzystwo :naughty:

Opublikowano

A czy ja mówie że ja imprezuje TERAZ z 15tkami, jak zwykle kórfanie czytasz do końca, nie rozumiesz tekstu pisanego, nie wyciagasz wniosków, a NAWET nie domyślasz sie, nie łączysz faktów w kolejnych postach, ale cóż, napisze jeszcze raz

jakis mało zyciowy jesteś, ten proceder od dawna sie juz ciagnie,
wiec tłuczniu chodziło mi o to ze jak sie miało lat 18-20 to te dziewczynki 15letnie na dyskotekach juz nie wyglądały!!! na swój wiek, po drugie byłeś przekonany ze sa starsze do momentu pierwszej rozmowy, no ale kurfa skad ty to mozes wiedzieć :kox:
widać zmiast sie rozerwac udeptać małolate to zes uczył sie weekendami

z rodzicami są drętwe zabawy :polew: :polew:

a teraz poznajesz świat

dopiero teraz jak do miasta wyjechałes to poczułeś wolnosć :polew: bo rodzice daleeeko :decayed: toi poznał wyrosniete 15ki w stolycy :decayed:

to tak rozwinałem swoja myśl co byś odrazu mnie zrozumiał a nie tak jak z tymi nissanami :polew: :polew: :polew:

teraz riposta :naughty:

sam byś się dziwił, że 15 latka może być tak "dorodna"
ja w porównaniu do Ciebie wiedziałem o tym fakcie już dawno, imprezy z rodzicami porzuciłem 10-15 lat temu nie tak jak ty :polew: :polew:
Chyba, że u Was w Rykach wszystkie tak szybko dorastają

Nie zapraszałem Cie na kukuryny pod biedronke?? jak nie to przyjedź :wink4:

oza tym nie wiem jak Ty ale ja na studiach nie imprezowałem z 15latkami

U mnie na studiach nie ma 15ek, a imprezy tylko w pełnoletnim gronie adekawatnym do swojego wieku, 15kami intersowałem sie kończąc gimnazjum, Ty wtedy musiałeś pewnie z mamą na msze chodzic :polew: :polew:

:decayed:

Opublikowano

A czy ja mówie że ja imprezuje TERAZ z 15tkami, jak zwykle kórfa nie wyciagasz wniosków, a NAWET nie domyślasz sie, nie łączysz faktów w kolejnych postach, ale cóż, napisze jeszcze raz

jakis mało zyciowy jesteś, ten proceder od dawna sie juz ciagnie,

wiec tłuczniu chodziło mi o to ze jak sie miało lat 18-20 to te dziewczynki 15letnie na dyskotekach juz nie wyglądały na swój wiek, po drugie byłeś przekonany ze sa starsze do momentu pierwszej rozmowy, no ale kurfa skad ty to mozes wiedzieć :kox:

czytaj uważnie mysia psitko:

a proceder wyglądu 15 latki jak studentki nie zawsze jest tak oczywisty :)zwyczajnie miałem 20 lat to taka 15 nie była dla mnie "aż" takim dzieckiem... Mam 25 lat (10 lat różnicy) to już powinna być a tu ZONK bo nie jest :wallbash: i traf na taką imprezę najeb się zamocz i prokurator :wallbash:

:polew: ze zdania powyżej też łatwo wywnioskować, że jak miałem naście albo początki 20 lat to imprezy z 15stkami były i nie dziwił mnie ich wygląd było to dla mnie normalne, ale mając 25 lat i różnica wieku 10 lat powinna byc dla mnie zauważalna, a mój post tłuczku do mięsa odnosił się do "starości" o której wspomniał Adam. Ale fakt Ty masz klapki na oczach czytasz tylko swoje posty :polew:

widać zmiast sie rozerwac udeptać małolate to zes uczył sie weekendami

z rodzicami są drętwe zabawy :polew: :polew:

:rolleyes: poczytaj wyżej noch einmal (przetłumaczę Ci bo możesz mieć problem = jeszcze raz, ponownie) :gwizdanie: sam sobie odpowiadasz na swoje posty :D

a teraz poznajesz świat

dopiero teraz jak do miasta wyjechałes to poczułeś wolnosć :polew: bo rodzice daleeeko :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: Kowi fakt zgadza się... od prawie 7 lat już nie mieszkam w domu :polew: A swoją drogą - Kowi z kim mieszkasz od urodzenia do dnia dzisiejszego? :polew: :polew: :polew: :polew: W Rykasz wynajmujesz mieszkanie? :polew: Żeby było taniej to u rodziców? :D

to tak rozwinałem swoja myśl co byś odrazu mnie zrozumiał a nie tak jak z tymi nissanami :polew: :polew: :polew:

teraz riposta :naughty:

sam byś się dziwił, że 15 latka może być tak "dorodna"
ja w porównaniu do Ciebie wiedziałem o tym fakcie już dawno, imprezy z rodzicami porzuciłem 10 lat temu nie tak jak ty :polew: :polew:

chyba niekoniecznie :polew: no ale sam sobie zaprzeczasz :D rondelku mój Ty zloty :D

Chyba, że u Was w Rykach wszystkie tak szybko dorastają

Nie zapraszałem Cie na kukuryny pod biedronke?? jak nie to przyjedź :wink4:

zapraszałeś przepraszam nie skorzystałem :embarrassed: wybacz :polew: balem się że Tobie z Twoją orientacją o coś innego chodzi :polew: :polew: :polew:

oza tym nie wiem jak Ty ale ja na studiach nie imprezowałem z 15latkami

U mnie na studiach nie ma 15ek, a imprezy tylko w pełnoletnim gronie adekawtnym do swojego wieku, 15kami intersowałem sie kończąc gimnazjum, Ty wtedy musiałeś pewnie z mamą na msze chodzic :polew: :polew:

:decayed:

Juz pisałem czytaj uważnie wyżej :D he no co Ty poważnie, nie studiujesz z 15 latkami? Dziwne bo po Twoich wypowiedziach byłem do tej pory święcie przekonany że tak :D Nie wiem jak Ty ale do kościoła czasami zdarzy mi się chodzić ale to akurat nie kwestia 15 latek, tylko swojej wiary, potrzeby duchowej itp., no chyba, że Ty chodzisz/chodziłeś pod kościół dla 15stek :naughty: Poza tym nawet jak chodziłem do kościoła w wieku 15 lat to mnie w tym wieku mama za rączkę nie prowadzała (nie wiem jak Ciebie, ale skoro o tym wspominasz to pewnie tak było :naughty: no ale nic dziwnego w Rykach taki duzy ruch że mama bała się o Ciebie, że Cię samochód przejedzie) :D

:buziak: