Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no trzesipałka z niego straznik 15 letniej moralnosci :decayed:

a masz dodatkowego pecha ze sie dorwal do neta w domu na ten weekend

ej zejdź ze mnie... to Kowiak zaczął pierd@lić jak potłuczony :) Ja se gadałem z Adamem a ten się wpiertolił jak koszula w d#pę... jak zwykle ze swoimi "mądrościami" :D więc o co chodzi...

Rafalekx'u panientaj o mojej gumce :decayed: albo nawet caly mozesz wziac z wtyczkami :naughty:

zastanowię się :decayed:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:04_________________________________________________

Jak zwykle swojego syfu nie dostrzega, ale co wymagać po WYKSZTAŁCONYM tunelowcu :decayed:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:02_________________________________________________ :polew: :polew:

kto syf zaczął? :rolleyes: pokazać palcem? :gwizdanie:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra dobra piszac swoje nie stworzone wyobraźnie byłes z góry nastawiony że będą poczatkiem rozmowy :kox: w której jak zwykle błyszczysz bezpodstawnie na zasadzie "bo tak" :naughty:

tak btw nie chcesz konsoli kupić :mysli:

Opublikowano

Dobra dobra piszac swoje nie stworzone wyobraźnie byłes z góry nastawiony że będą poczatkiem rozmowy :kox:w której jak zwykle błyszczysz bezpodstawnie na zasadzie "bo tak" :naughty:

średnio logiczne to zdanie :polew: Jakoś Adam nie pociągnął tego tematu tylko odpowiedział:

Dokładnie tak jest.

W dodatku takie gówniary są przebiegłe, na byle kogo nie polecą. Musi mieć samochód i dobre ciuchy (i oczywiście $$) a same oprócz jakotakiego wyglądu nie mają nic.

I weź znajdź sobie normalną dziewczynę :wink4:

Ale nie, Ty nie mogłeś się zgodzić z tym co ja napisałem :D jak zwykle musiałeś miec jakieś swoje "ale" i dodać swoje mądrości i historyjki wyssane z palca :rolleyes: podobnie było w sytuacji z nissanem, pokazać jak inni to komentowali? :D Potem sie obruszył na wszystkich pisał "bo Wy..." :D

We no się opanuj i nie zgrywaj wielkiego szu :naughty: Bo mi udowodniłeś swoją zajebist@ść wyczynem przy powrocie ze szrotu z konsolą :polew:

tak btw nie chcesz konsoli kupić :mysli:

o tej z matiza mówisz? :mysli::decayed:

Opublikowano

chcesz wrócić do poprzedniej kłótni :przebiegly: jak to dizel okazał sie kilerem mocnych benzyn :decayed: wśród kierowców nie zwracających uwagi na wyścig w twoim wykonaniu :polew: :polew: :polew:

Ja zawsze będe miał swoje ale jak będziesz pisał takie brednie jak z tym nissanem :naughty:

a konsole z matiza mam jak cos, o czesci z logana nie pytaj nie interesują mnie takie auta, bo widziałem że na swoim blogu ostatnio pisałes o braku klimy że bys wyrezał :decayed:

Opublikowano

:naughty: i rozmawiaj z tym czlowiekiem normalnie :gwizdanie:

juz wyrezałem :good: - wiem jak się otwiera szyby i to wystarczy za klimę :decayed: to nie było łatwe, bo w moim Audi pełna elektryka a w loganie jeszcze epoka kamienia łupanego, zacofanie 500 lat za murzynami - korba... o widzisz właśnie mogłeś mi powiedzieć jak to działa - bo przecież masz korby u siebie :decayed:

Opublikowano

Ten twój logan :facepalm:

Opublikowano

Ten twój logan :facepalm:

cuuuuuudo :good::bag: jest suuuooodki :kox: kupie se go :cool1:

Opublikowano

Byłem dziś w "cudownym" Radomiu i spotkałem to cudo :sick3:

Na żywo wygląda jeszcze gorzej niż w realu :polew:

1205373529_4.jpg1205373529_5.jpg

Szkoda, że się z nim mijałem bo gdyby jechał w tę samą stronę co ja to bym podjechał i ostentacyjnie rzygnął mu na to gówno :sick3::polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 16:02_________________________________________________Ale felge to bym zabrał :decayed:
Opublikowano

Byłem dziś w "cudownym" Radomiu i spotkałem to cudo :sick3:

Na żywo wygląda jeszcze gorzej niż w realu :polew:

1205373529_4.jpg1205373529_5.jpg

Szkoda, że się z nim mijałem bo gdyby jechał w tę samą stronę co ja to bym podjechał i ostentacyjnie rzygnął mu na to gówno :sick3::polew:

Mickiewicz to cienias :polew: :polew: :polew:

BTW u mnie kolo pracy staje taka blekitna robiona RS4 sedan z przodu grill bez znaczka zepolony z maska, poszerzenia ma ok, ale zderzory progi gejlooki z tylu i 15/16 cali rujnuja wszystko aa w srodku ma chyba sierpowa murzynska chromowaa kiere :decayed: musze cyknac fotki przy okazji :D

Opublikowano

2 sprawy :

1. Kowi i Rafał dajcie spokój. Taka kłótnie i dowalanie sobie na wzajem niczemu nie służy.

Proponuję rozejm albo każdy dostanie po ampułce Pavulonu :decayed:

2. to jest prawdziwy hip hop :naughty:

peace :notworthy:

PS jadę jutro auto oblukać, trzymajcie kciuki.

Opublikowano

Medik ja rozumiem, ale ten Pan z rodzyna zwykle zadaje za duzo pytań :decayed:

Opublikowano

Jedni lubią pytać mniej, drudzy więcej.

Trzeba to rozumieć i szanować :wink4:

Opublikowano

2 sprawy :

1. Kowi i Rafał dajcie spokój. Taka kłótnie i dowalanie sobie na wzajem niczemu nie służy.

przyjebales :polew: :polew: :polew: :polew: :kox::naughty: No chlopaki macie farta ze medika nie bedzie, bo byscie na spocie po strzale w dupsko dostali i papa :polew:

2. to jest prawdziwy hip hop :naughty:

peace :notworthy:

wez nie swiruj :facepalm::tongue4:

PS jadę jutro auto oblukać, trzymajcie kciuki.

:good:

Opublikowano

mrogal co jest, fajna nuta :gwizdanie:

Opublikowano

:naughty: medik luz :) my to bardziej dla wzajemnej zabawy robiliśmy :) większość to totalne brednie i historyjki wyssane z palca, tylko żeby temu drugiemu ubliżyć dla jaj :) A to, że ani ja ani Kowi się na siebie nie obrazimy to wiemy doskonale ;)

Medik ja rozumiem, ale ten Pan z rodzyna zwykle zadaje za duzo pytań :decayed:

pytań? gdzie poka? :polew: nie myl mnie kurfa z paputem :polew::wallbash:

Jedni lubią pytać mniej, drudzy więcej.

Trzeba to rozumieć i szanować :wink4:

luźno medik luźno :) szanować ok, ale nie do przesady :wink4: trzeba sobie czasami ubliżać ile się da, bo to nie kółko wzajemnej adoracji a szczere aż do bólu komentarze dotyczące auta najważniejsze :D traktowanie wszystkiego poważnie to największe zło na tym forum :) "kilku" już odeszło bo tego nie wytrzymali :decayed:

No chlopaki macie farta ze medika nie bedzie, bo byscie na spocie po strzale w dupsko dostali i papa :polew:

:kox: ja chcę ja chcę :naughty::decayed:

mrogal ;( kurfa zapomniałem :wallbash: właśnie se przypomniałem... może jutro uda mi się jeszcze pojechać na chwilę na wieś to poszukam :kwasny: kurfa no wyskoczyło mi :wallbash: A swoją drogą Solar do mnie dzwonił :kox: dziwnym językiem gadał :D wisz czemu? :D

Opublikowano

Dzień polarny mu zaszkodził :decayed::wink4:

Opublikowano

Dzień polarny mu zaszkodził :decayed::wink4:

:naughty: musi se na łeb jakiś worek zakładać jak idzie spać :bag: a raczej średnio to przyjemne :decayed: Aż się boję pomyśleć jak wykorzystują to współdzielący z nim pokój :polew::decayed:

Opublikowano

witam Dziewczyny, :hi:

Rafał zmierzyłeś mi te halogeny ?

Opublikowano

snajper może bym się do Ciebie jutro wybrał? :mysli: możliwe ze zadzwonię jakoś jutro :mysli: Chyba, że nie możesz albo nie przyjechałeś to luz :wink4:

panie bylo dzwonic bylem na weekendzie mogles wpadac, teraz wale na urlop i bede dopiero w sierpniu....