Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[quote name=Sebek (-_-) ]

Tomek jak tam sprawa się ma z boczkami? działasz coś w tym kierunku powoli?

cały czas działam i mnie tez czas goni bo chciałem zrobic full polerkę ale musze te drzwi wymienić. Cały czas o Was pamiętam i az mi głupio że tak długo schodzi ale znaleśc ładne drzwi w tym kolorze to droga przez mękę. Postaram sie to jak najszybciej rozwiązać. :hi:

Ty wujek wez sie wypucuj cos kupil od Krychy? Ja taki w nieswiadomosci zyje

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cały czas działam i mnie tez czas goni bo chciałem zrobic full polerkę ale musze te drzwi wymienić. Cały czas o Was pamiętam i az mi głupio że tak długo schodzi ale znaleśc ładne drzwi w tym kolorze to droga przez mękę. Postaram sie to jak najszybciej rozwiązać. :hi:

A ty wujek już magiel włożył :mysli:

Opublikowano

mlogaliku Ty mój złocisty :decayed: niestety gumki żem powziął i już zużył :decayed: więc wybacz mój skarbeńku najukochańszy ale nie mam dla Ciebie gumek :decayed:

Opublikowano

Teee rodzynie z tunelu sam sie smyrasz mnie nie wciagaj w swoje dziecinne lewe igraszki :polew: :polew: :polew:

Ja k czytałem twojego posta odnosnie A8 juz myslałem że kolejnego objechałeś :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

od krychy kupiłem zwykłe fotele poliftowe z poduchami i komplet boczków poliftowych. Nic wielce szczególnego. Fotele wymienione a boczki czekają az wymienię drzwi prawy przód.

Bo niestety pech chciał że mam do wymiany prawe przednie i tylnie drzwi, tylnie miał Krycha ale przednich niestety nie :disgust:

a no i ostatnio pisałem że miałem problem z zawieszeniem jak przysunąłem w wystająca studzienkę i magiel poszedł do wymiany :disgust:

Opublikowano

a no i ostatnio pisałem że miałem problem z zawieszeniem jak przysunąłem w wystająca studzienkę i magiel poszedł do wymiany :disgust:

bardziej se go obniż :decayed:

Opublikowano

bardziej se go obniż :decayed:

to ironia ? :angry:

ja mam 1BA ciekawe co bym wymieniał jakbym miał to co Ty :przebiegly:

Opublikowano

byś tamtędy nie jechał :decayed:

Opublikowano

a i mam balon 195/65/R15 i felga nie ruszona a co by było jakbym miał choćby 17" na niskim profilu :shocked:

Opublikowano

A ty wujek już magiel włożył :mysli:

bede wkladal duzo roboty?[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 11:24_________________________________________________

mlogaliku Ty mój złocisty :decayed: niestety gumki żem powziął i już zużył :decayed: więc wybacz mój skarbeńku najukochańszy ale nie mam dla Ciebie gumek :decayed:

umrzyj :bicz: :bicz3:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 11:24_________________________________________________

od krychy kupiłem zwykłe fotele poliftowe z poduchami i komplet boczków poliftowych. Nic wielce szczególnego. Fotele wymienione a boczki czekają az wymienię drzwi prawy przód.

Bo niestety pech chciał że mam do wymiany prawe przednie i tylnie drzwi, tylnie miał Krycha ale przednich niestety nie :disgust:

ile dales za fotele i co bylo w komplecie moze byc PW, nie lepiej bylo na kubla polowac?

Opublikowano

a i mam balon 195/65/R15 i felga nie ruszona a co by było jakbym miał choćby 17" na niskim profilu :shocked:

nic by nie było na 17tce byś nie przytarł :decayed:

Opublikowano

Ja k czytałem twojego posta odnosnie A8 juz myslałem że kolejnego objechałeś :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie doczytałeś do końca a już w głowie układałeś ciętą ripostę? :polew: o to chodziło żebyś się podniecił :polew:

Opublikowano

nic by nie było na 17tce byś nie przytarł :decayed:

nie wiem nie sprawdzałem. :tongue4: I nie kusi mnie żeby powtórnie to spróbowac. A najlepsze było to że jej nie zauwazyłem :disgust: Bylismy na spocie i wracając jechałem za Tomek23 i trzymałem sie jego i jakoś nie spodziewanie było wielkie jebnięcie (hałas) ze myslałem że mi przynajmniej felga na pół pękła :shocked::wallbash:

Opublikowano

umrzyj :bicz: :bicz3:

:naughty: no co kurfa trza było se zostawiać zużyte a nie liczyć na to że inni sobie zostawili :decayed:

Opublikowano

o co kaman? jakie gumki potrzeba??

Opublikowano

Nie doczytałeś do końca a już w głowie układałeś ciętą ripostę? :polew: o to chodziło żebyś się podniecił :polew:

codziennie czekam co za brednie tym razem napiszesz, a to było by wysmienite, ojebałem swoim 1,9 jakieś mocne A8 :kox: kórfa rozmowa na 3 dni :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

codziennie czekam co za brednie tym razem napiszesz, a to było by wysmienite, ojebałem swoim 1,9 jakieś mocne A8 :kox: kórfa rozmowa na 3 dni :polew: :polew: :polew:

widzisz misiu wiem jak Cię nakręcić, a teraz rączki na kołderkę :D:polew: chociaż może zaraz coś specjalnego dla Ciebie wymyślę :D Bo widać lubisz to su... :polew:

[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 11:49_________________________________________________

mrogal zbiera zużyte potem pierze w pralce, ceruje i ma jak nowe :good::bag:

Opublikowano

widzisz misiu wiem jak Cię nakręcić, a teraz rączki na kołderkę :D:polew: chociaż może zaraz coś specjalnego dla Ciebie wymyślę :D Bo widać lubisz to su... :polew:

[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 11:49_________________________________________________

mrogal zbiera zużyte potem pierze w pralce, ceruje i ma jak nowe :good::bag:

Ty lepiej podstaw noge ojcu bo na B8 nie uzbierasz inaczej :polew: :polew: :polew:

nara leszczu ide przeparkowac trumne

Opublikowano

Ty lepiej podstaw noge ojcu bo na B8 nie uzbierasz inaczej :polew: :polew: :polew:

nara leszczu ide przeparkowac trumne

:polew: luźno :good: lekko się przesunie termin planowanej zmiany i gra muzyka :good: :gwizdanie: poza tym ja nie muszę ojcu krzywdy robić bo on mi nie sponsoruje zakupu nowego auta w przeciwieństwie do Ciebie :tongue4: więc lepiej Ty swojemu podstaw a nie mi tu jakieś chore pomysły rzucasz :)

przestaw przestaw bo już pewnie wrósł od tego stania :naughty:

Opublikowano

Nie przewracaj wszystkiego na mnie bo kompromitujesz sie tak samo jak na FB :polew: :polew: :polew: