Opublikowano 4 Lipca 201115 l [quote name=Sebek () ] Tomek jak tam sprawa się ma z boczkami? działasz coś w tym kierunku powoli? cały czas działam i mnie tez czas goni bo chciałem zrobic full polerkę ale musze te drzwi wymienić. Cały czas o Was pamiętam i az mi głupio że tak długo schodzi ale znaleśc ładne drzwi w tym kolorze to droga przez mękę. Postaram sie to jak najszybciej rozwiązać. Ty wujek wez sie wypucuj cos kupil od Krychy? Ja taki w nieswiadomosci zyje
Opublikowano 4 Lipca 201115 l [quote name=Sebek () ] Tomek jak tam sprawa się ma z boczkami? działasz coś w tym kierunku powoli? cały czas działam i mnie tez czas goni bo chciałem zrobic full polerkę ale musze te drzwi wymienić. Cały czas o Was pamiętam i az mi głupio że tak długo schodzi ale znaleśc ładne drzwi w tym kolorze to droga przez mękę. Postaram sie to jak najszybciej rozwiązać. Ty wujek wez sie wypucuj cos kupil od Krychy? Ja taki w nieswiadomosci zyje A ty wujek już magiel włożył
Opublikowano 4 Lipca 201115 l mlogaliku Ty mój złocisty niestety gumki żem powziął i już zużył więc wybacz mój skarbeńku najukochańszy ale nie mam dla Ciebie gumek
Opublikowano 4 Lipca 201115 l Teee rodzynie z tunelu sam sie smyrasz mnie nie wciagaj w swoje dziecinne lewe igraszki :polew: Ja k czytałem twojego posta odnosnie A8 juz myslałem że kolejnego objechałeś :polew: :polew:
Opublikowano 4 Lipca 201115 l [quote name=Sebek () ] Tomek jak tam sprawa się ma z boczkami? działasz coś w tym kierunku powoli? cały czas działam i mnie tez czas goni bo chciałem zrobic full polerkę ale musze te drzwi wymienić. Cały czas o Was pamiętam i az mi głupio że tak długo schodzi ale znaleśc ładne drzwi w tym kolorze to droga przez mękę. Postaram sie to jak najszybciej rozwiązać. Ty wujek wez sie wypucuj cos kupil od Krychy? Ja taki w nieswiadomosci zyje od krychy kupiłem zwykłe fotele poliftowe z poduchami i komplet boczków poliftowych. Nic wielce szczególnego. Fotele wymienione a boczki czekają az wymienię drzwi prawy przód. Bo niestety pech chciał że mam do wymiany prawe przednie i tylnie drzwi, tylnie miał Krycha ale przednich niestety nie a no i ostatnio pisałem że miałem problem z zawieszeniem jak przysunąłem w wystająca studzienkę i magiel poszedł do wymiany
Opublikowano 4 Lipca 201115 l a no i ostatnio pisałem że miałem problem z zawieszeniem jak przysunąłem w wystająca studzienkę i magiel poszedł do wymiany bardziej se go obniż
Opublikowano 4 Lipca 201115 l a no i ostatnio pisałem że miałem problem z zawieszeniem jak przysunąłem w wystająca studzienkę i magiel poszedł do wymiany bardziej se go obniż to ironia ? ja mam 1BA ciekawe co bym wymieniał jakbym miał to co Ty
Opublikowano 4 Lipca 201115 l byś tamtędy nie jechał a i mam balon 195/65/R15 i felga nie ruszona a co by było jakbym miał choćby 17" na niskim profilu
Opublikowano 4 Lipca 201115 l [quote name=Sebek () ] Tomek jak tam sprawa się ma z boczkami? działasz coś w tym kierunku powoli? cały czas działam i mnie tez czas goni bo chciałem zrobic full polerkę ale musze te drzwi wymienić. Cały czas o Was pamiętam i az mi głupio że tak długo schodzi ale znaleśc ładne drzwi w tym kolorze to droga przez mękę. Postaram sie to jak najszybciej rozwiązać. Ty wujek wez sie wypucuj cos kupil od Krychy? Ja taki w nieswiadomosci zyje A ty wujek już magiel włożył bede wkladal duzo roboty?[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 11:24_________________________________________________ mlogaliku Ty mój złocisty niestety gumki żem powziął i już zużył więc wybacz mój skarbeńku najukochańszy ale nie mam dla Ciebie gumek umrzyj :bicz3:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 11:24_________________________________________________ [quote name=Sebek () ] Tomek jak tam sprawa się ma z boczkami? działasz coś w tym kierunku powoli? cały czas działam i mnie tez czas goni bo chciałem zrobic full polerkę ale musze te drzwi wymienić. Cały czas o Was pamiętam i az mi głupio że tak długo schodzi ale znaleśc ładne drzwi w tym kolorze to droga przez mękę. Postaram sie to jak najszybciej rozwiązać. Ty wujek wez sie wypucuj cos kupil od Krychy? Ja taki w nieswiadomosci zyje od krychy kupiłem zwykłe fotele poliftowe z poduchami i komplet boczków poliftowych. Nic wielce szczególnego. Fotele wymienione a boczki czekają az wymienię drzwi prawy przód. Bo niestety pech chciał że mam do wymiany prawe przednie i tylnie drzwi, tylnie miał Krycha ale przednich niestety nie a no i ostatnio pisałem że miałem problem z zawieszeniem jak przysunąłem w wystająca studzienkę i magiel poszedł do wymiany ile dales za fotele i co bylo w komplecie moze byc PW, nie lepiej bylo na kubla polowac?
Opublikowano 4 Lipca 201115 l byś tamtędy nie jechał a i mam balon 195/65/R15 i felga nie ruszona a co by było jakbym miał choćby 17" na niskim profilu nic by nie było na 17tce byś nie przytarł
Opublikowano 4 Lipca 201115 l Ja k czytałem twojego posta odnosnie A8 juz myslałem że kolejnego objechałeś :polew: :polew: Nie doczytałeś do końca a już w głowie układałeś ciętą ripostę? o to chodziło żebyś się podniecił
Opublikowano 4 Lipca 201115 l byś tamtędy nie jechał a i mam balon 195/65/R15 i felga nie ruszona a co by było jakbym miał choćby 17" na niskim profilu nic by nie było na 17tce byś nie przytarł nie wiem nie sprawdzałem. I nie kusi mnie żeby powtórnie to spróbowac. A najlepsze było to że jej nie zauwazyłem Bylismy na spocie i wracając jechałem za Tomek23 i trzymałem sie jego i jakoś nie spodziewanie było wielkie jebnięcie (hałas) ze myslałem że mi przynajmniej felga na pół pękła
Opublikowano 4 Lipca 201115 l umrzyj :bicz3: no co kurfa trza było se zostawiać zużyte a nie liczyć na to że inni sobie zostawili
Opublikowano 4 Lipca 201115 l Ja k czytałem twojego posta odnosnie A8 juz myslałem że kolejnego objechałeś :polew: :polew: Nie doczytałeś do końca a już w głowie układałeś ciętą ripostę? o to chodziło żebyś się podniecił codziennie czekam co za brednie tym razem napiszesz, a to było by wysmienite, ojebałem swoim 1,9 jakieś mocne A8 kórfa rozmowa na 3 dni :polew:
Opublikowano 4 Lipca 201115 l codziennie czekam co za brednie tym razem napiszesz, a to było by wysmienite, ojebałem swoim 1,9 jakieś mocne A8 kórfa rozmowa na 3 dni :polew: widzisz misiu wiem jak Cię nakręcić, a teraz rączki na kołderkę chociaż może zaraz coś specjalnego dla Ciebie wymyślę Bo widać lubisz to su... [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 11:49_________________________________________________ o co kaman? jakie gumki potrzeba?? mrogal zbiera zużyte potem pierze w pralce, ceruje i ma jak nowe
Opublikowano 4 Lipca 201115 l codziennie czekam co za brednie tym razem napiszesz, a to było by wysmienite, ojebałem swoim 1,9 jakieś mocne A8 kórfa rozmowa na 3 dni :polew: widzisz misiu wiem jak Cię nakręcić, a teraz rączki na kołderkę chociaż może zaraz coś specjalnego dla Ciebie wymyślę Bo widać lubisz to su... [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 11:49_________________________________________________ o co kaman? jakie gumki potrzeba?? mrogal zbiera zużyte potem pierze w pralce, ceruje i ma jak nowe Ty lepiej podstaw noge ojcu bo na B8 nie uzbierasz inaczej :polew: nara leszczu ide przeparkowac trumne
Opublikowano 4 Lipca 201115 l Ty lepiej podstaw noge ojcu bo na B8 nie uzbierasz inaczej :polew: nara leszczu ide przeparkowac trumne luźno lekko się przesunie termin planowanej zmiany i gra muzyka :gwizdanie: poza tym ja nie muszę ojcu krzywdy robić bo on mi nie sponsoruje zakupu nowego auta w przeciwieństwie do Ciebie więc lepiej Ty swojemu podstaw a nie mi tu jakieś chore pomysły rzucasz przestaw przestaw bo już pewnie wrósł od tego stania
Opublikowano 4 Lipca 201115 l Nie przewracaj wszystkiego na mnie bo kompromitujesz sie tak samo jak na FB :polew: