Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l Brałeś leki dzisiaj? pawulon Ci się skończył? cykloheksanon[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:39_________________________________________________nie szukaj w googlach co to jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:40_________________________________________________oraz oksyaminotriazyna
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l Brałeś leki dzisiaj? pawulon Ci się skończył? cykloheksanon[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:39_________________________________________________nie szukaj w googlach co to jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:40_________________________________________________oraz oksyaminotriazyna lepiej w czerep daje
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l Brałeś leki dzisiaj? pawulon Ci się skończył? cykloheksanon[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:39_________________________________________________nie szukaj w googlach co to jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:40_________________________________________________oraz oksyaminotriazyna lepiej w czerep daje skunt wisz jak nie wisz co to je? :gwizdanie:
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l Brałeś leki dzisiaj? pawulon Ci się skończył? cykloheksanon[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:39_________________________________________________nie szukaj w googlach co to jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:40_________________________________________________oraz oksyaminotriazyna lepiej w czerep daje skunt wisz jak nie wisz co to je? :gwizdanie: a skąd wiesz że nie wiem? z wielu pieców sie jadło chleb :polew:
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l Brałeś leki dzisiaj? pawulon Ci się skończył? cykloheksanon[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:39_________________________________________________nie szukaj w googlach co to jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:40_________________________________________________oraz oksyaminotriazyna lepiej w czerep daje skunt wisz jak nie wisz co to je? :gwizdanie: a skąd wiesz że nie wiem? z wielu pieców sie jadło chleb :polew: i mleko z Chin piło :gwizdanie: bo oksyaminotriazyna to akurat składnik malaminy
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l Brałeś leki dzisiaj? pawulon Ci się skończył? cykloheksanon[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:39_________________________________________________nie szukaj w googlach co to jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:40_________________________________________________oraz oksyaminotriazyna lepiej w czerep daje skunt wisz jak nie wisz co to je? :gwizdanie: a skąd wiesz że nie wiem? z wielu pieców sie jadło chleb :polew: i mleko z Chin piło :gwizdanie: bo oksyaminotriazyna to akurat składnik malaminy a malamine dorzuca sie w celu zawyrzania zawartości białka
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l własnie[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:55_________________________________________________nie białka a azotu [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:55_________________________________________________chociaż jeden ciul
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l własnie[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:55_________________________________________________nie białka a azotu [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:55_________________________________________________chociaż jeden ciul co by nie było ważne że daje w czerep
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l ale znawcy, to ja się nawet nie odzywam... no bo co mozesz dodac od siebie? Pavulon?
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l Jak tam chcecie, miałem brać koleżanki z pracy ale jak wolicie dopalacze,to ok.... :gwizdanie:
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l Jak tam chcecie, miałem brać koleżanki z pracy ale jak wolicie dopalacze,to ok.... :gwizdanie: to my jednak wolimy koleżanki :oklaski: :drool:
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l Jak tam chcecie, miałem brać koleżanki z pracy ale jak wolicie dopalacze,to ok.... :gwizdanie: to my jednak wolimy koleżanki :oklaski: :drool: z żona bedziesz koleżanki zostaw młodszym kolegom :polew:
Opublikowano 9 Sierpnia 201115 l Jak tam chcecie, miałem brać koleżanki z pracy ale jak wolicie dopalacze,to ok.... :gwizdanie: to my jednak wolimy koleżanki :oklaski: :drool: z żona bedziesz koleżanki zostaw młodszym kolegom :polew: masz kiepski info z narzeczoną no ale dobra koleżanki zostawię tym co jeszcze na ręcznym pomykają