Opublikowano 23 Grudnia 201213 l te dodatkowe programy to syf i przeszkadzacze. Ja każdemu jak przeinstalowywałem system to wgrywałem czysty system i mina ludzi bezcenna "on może byc tak szybki?" Dlatego śmiało instaluj i będziesz zadowolony z czystego systemu bez ACERowego badziewia.
Opublikowano 24 Grudnia 201213 l te dodatkowe programy to syf i przeszkadzacze. Ja każdemu jak przeinstalowywałem system to wgrywałem czysty system i mina ludzi bezcenna "on może byc tak szybki?"Dlatego śmiało instaluj i będziesz zadowolony z czystego systemu bez ACERowego badziewia. Ty Ty Ty misiu będę miał romans do Ciebie reszta na PW A tak poza tym zdrowych, radosnych i wesołego karpia robaczki klubowe
Opublikowano 25 Grudnia 201213 l Tyle że Acer jak i większość producentów ma ukrytą partycję recovery, najpierw radzę sobie zgrać obraz zanim zaczniesz coś dłubać na HDD, żebyś się później w razie "W" nie obudził.... Acerowe dodatki da się bez problemu powyłączać. Na początek zrób sobie recovery,Lewy ALT+ Prawy ALT+F10. Gwarancji na system nie masz także tym się nie przejmuj. W razie co służę pomocą. Wesołych, radosnych, spokojnych Świąt dla Wszystkich Klubowiczów.
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l Powiem wam tak umnie coś jest nie tak bo chcąc uruchomić gpedit.msc czy tez uzyc tego skrótu alt/ alt/ f10 nie dział mi nic :/
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Mi również by odpowiadało tak jak pisał moreno27. Bo z jednego miejsca byśmy startowali. Chyba że zorganizujemy Kraśnickie zlociki
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Następny spot w Lublinie: http://a4-klub.pl/lubelskie-82/lubelskie-21-final-wosp-serduszko-audi-vw-plac-zamkowy-lublin-13-01-2013-a-255438/ Obecność obowiązkowa zawita kilka osób które zazwyczaj w Lublinie nie przebywają
Opublikowano 8 Stycznia 201313 l panowie spotkał ktoś już tego busa ITD w Lublinie? Zrobił już komuś fotkę? Wiecie może z jakiej odległości to badziewie może zrobić zdjęcie? Z tyłu na dachu ma pierdzielony 2 kamery. Nie wiem czy go za szybko nie dogoniłem dziś na JPII
Opublikowano 8 Stycznia 201313 l z tyłu wygląda jak zwykły bus oklejony na biało chociaż poza tym cały zielony z tyłu 2 kamery na dachu nie wiem po co pasek niezaklejony na tylnej szybie i z przodu kamera i komp na desce rozdzielczej - specjalnie go wyprzedziłem później żeby oblukać nic zobaczę czy przyjdzie jakiś mandat bo mogłem mieć ze 30km za dużo jak byłem ze 300m za nimi
Opublikowano 8 Stycznia 201313 l Te busy stoją na diamentowej pod Mega meble na weekendzie, i to jakieś służby cywilne z tego co pamiętam, i zdjęć osobówkom raczej nie robią.
Opublikowano 8 Stycznia 201313 l Jeszcze trochę i każdy samochód w tym kraju będzie miał przypisanego "szpiega" który będzie wszędzie za nami jeździł jak rzep w psim ogonie i non stop nas kręcił i każde najdrobniejsze wykroczenie będzie odnotowane Trza se helikopter kupić
Opublikowano 11 Stycznia 201313 l Ten busik raczej nic nie robi bo tyle razy co go wyprzedzałem dość żwawo to już bym mógł album rodzinny z fotek założyć.
Opublikowano 11 Stycznia 201313 l Ten busik raczej nic nie robi bo tyle razy co go wyprzedzałem dość żwawo to już bym mógł album rodzinny z fotek założyć. Kto wie czy za miesiąc lub dwa nie założysz podobno foteczki mogą przyjść nawet po pół roku - do roku czasu albo i więcej...
Opublikowano 11 Stycznia 201313 l a ja czytałem że bardzo szybko wysyłąją listy gończe z ITD, wszystko idzie na centralną i do szczęśliwca:facepalm: najgorsze w tym jest to że nawet nie wiesz czy dostąłes fotke bo oni nie muszą powiadamiać o tym że złamałeś prawo... wiec nie gonia zrobią co maja zrobić i biorą kolejnego Dzisiaj u mnie mondeo z kamerka w grilu grasowało, czekać tylko na desperata który sie wpierdzieli w tych baranów:whistling:
Opublikowano 13 Stycznia 201313 l Taki busik stoi praktycznie codziennie na parkingu w konopnicy Tylko ze te kamety ma mniejsze na tym dachu ale sa dwie;/ i wygladaja jak głowa tego robota z bajki Wall'e :D:D:D