Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie tak samo

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

5 i 19?

Opublikowano

ja jestem za, może w końcu dojdzie tu do systematycznych spotów tak jak ma to miejsce w innych klubach ;)

Opublikowano
  • Autor

Właśnie wyczytałem, że 21 czerwca ma być impreza na stadionie. To może zróbmy 28 czerwca i od razu w pierwszym poście rozpiszę kolejne daty spocików.

Opublikowano

takie coś rzuciło mi się w oczy na FB: https://www.facebook.com/events/838431702899527/
Może by dołączyć się do tego jako klub ? taka luźna propozycja ;)

Opublikowano

Właśnie wyczytałem, że 21 czerwca ma być impreza na stadionie. To może zróbmy 28 czerwca i od razu w pierwszym poście rozpiszę kolejne daty spocików.

a może w jakimś innym miejscu? jakiś olimp albo coś? bo fajnie by było co 2 tygodnie się spotkać a nie ma się co układać pod imprezy bo zawsze coś wyskoczyć może. i 28 nie mogę przyjechać :grin:

Opublikowano

ty może olimp bo tam jest dużo miesjca

Opublikowano

Ja zapraszam we czwartek 11 na low lublin i klasyki :hi:

Opublikowano

nie klasyki odpadają

nie dam rady

Opublikowano
  • Autor

W sumie tam jest tyle parkingów, że raczej bez problemu się zmieścimy. To nie jest jakiś mega znany zespół, żeby stadion był pełny, a zresztą nie każdy jedzie samochodem.

Tak więc nie ma co kombinować, tylko zostawiamy tak jak jest w pierwszym poście :wink:

Opublikowano

ok jestem za ale jsk coś to niewiem czy się pojawie delikatne problemy rodzine

Opublikowano

Tak więc nie ma co kombinować, tylko zostawiamy tak jak jest w pierwszym poście :wink:

Ok ;)

Edytowane przez M@rcinLBN

Opublikowano

Myślę, ze tak jak pisze Hugo nie ma co kombinować ze zmianą miejsca na Olimp itp. bo zrobi się niepotrzebne zamieszanie w temacie, parking pod Areną jest na tyle duży, że się wszyscy na nim pomieścimy

w kwestii spotów co 2 tygodnie to jak najbardziej jestem za, jeśli tylko nie wypadnie mi dyżur w pracy to na moją obecność możecie liczyć :)

btw Armi, w końcu wyszukałem twój temat z B6-ką ;) mówiłeś mi na spocie twój nick ale szukałem cię jako Armin :D i nic nie mogłem znaleźć, koniecznie następnym razem zamiast s3 poproszę b6, mega robotę wykonałeś przy aucie, świetna inspiracja dla mnie

Opublikowano

damy rade i wrazie czego sie przeniesiemy

Opublikowano

LKAUDI pamietam ze w niedziele na olimpie sie spotykali kiedyś przy cartmaxie nie pamietam jak jest teraz. jesli chodzi o spoty to ja do konca czerwca odpadam a chcialbym sobie prace ulozyc aby spotkac sie z kolegami z OOOO na grilu

Opublikowano

Jestem pewien, że znajdzie się miejsce dla Nas :) Po co kisić się w murach parkingu jak można na świeżym powietrzu -no chyba, że pogoda będzie paskudna ;)

Opublikowano

No ciekawe jaką będzie pogoda i do tego co do ramek wiem wszystko po zaksiegowani kasy na koncie wysyła w po da ich dniach

Opublikowano

co do pogody to jakby padało to pewnie olimp zostanie. a ten sektor F to w cieniu chociaż? bo na słońcu się męczyć to tez lipa, a pewnie będzie upał.

Opublikowano
  • Autor

a ten sektor F to w cieniu chociaż?

Tak, od strony targów.