Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:good: teraz to moze nie predko bo nie bywam w lbn juz :disgust: ale kiedys tam moze jak cos ciekawego bedzie to sie wyskoczy na jakie studentki :decayed:
  • Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co tu się działo... :gwizdanie: normalnie tyle stron natrzaskali i nawet nie zawołali :naughty:

Co do spotów w Lublinie już kilka razy mówiłem... prób było wiele, ale chętnych mało :thumbdown: Co do wizyty ekipy LRY/LPU w Lublinie to szkoda gadać. Nawet jak był spot wojewódzki, albo spot z okazji WOŚPu to nie chciało się w/w ekipie przyjechać :tongue4::thumbdown: A największe problemy z dojazdem do Lublina to miał zawsze Kowi :thumbdown: On nigdy nie może :sick3: A jak ktoś powie że do niego się wpadnie, to zawsze ma czas :przebiegly:

Opublikowano

co tu się działo... :gwizdanie: normalnie tyle stron natrzaskali i nawet nie zawołali :naughty:

Co do spotów w Lublinie już kilka razy mówiłem... prób było wiele, ale chętnych mało :thumbdown: Co do wizyty ekipy LRY/LPU w Lublinie to szkoda gadać. Nawet jak był spot wojewódzki, albo spot z okazji WOŚPu to nie chciało się w/w ekipie przyjechać :tongue4::thumbdown: A największe problemy z dojazdem do Lublina to miał zawsze Kowi :thumbdown: On nigdy nie może :sick3: A jak ktoś powie że do niego się wpadnie, to zawsze ma czas :przebiegly:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Co ja poradze że te lubelskie zloty są zawsze w weekendy w które bywam w wawie :tongue4: a spontany u mnie zwykle są w tygodniu :naughty:

Opublikowano

ciii on nie wie gdzie je Ljublin :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

:embarrassed:

ogólnie to nie jeżdze w tamte strony :gwizdanie: nastawienie głownie na warszawe mam :decayed:

Opublikowano

Co ja poradze że te lubelskie zloty są zawsze w weekendy w które bywam w wawie :tongue4: a spontany u mnie zwykle są w tygodniu :naughty:

piertolisz... zwyczajnie wstydziłeś się swoim kaszlakiem przyjechać :decayed:

Nawet na Ułęż wpadł na 5 minut ciut nie po zapałki :naughty::decayed: A o tym żeby się ze mną ścignąć to nawet mowy nie było :tongue4: cykor :tongue4:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:29_________________________________________________

nastawienie głownie na warszawe mam :decayed:

wielkomiastowiec się znalazł :decayed::naughty:

Opublikowano

piertolisz... zwyczajnie wstydziłeś się swoim kaszlakiem przyjechać :decayed:

Nawet na Ułęż wpadł na 5 minut ciut nie po zapałki :naughty::decayed: A o tym żeby się ze mną ścignąć to nawet mowy nie było :tongue4: cykor :tongue4:

eeee na jakie 5min byłem tam do 20 :gwizdanie: z jakieś 5h nie przekręcaj Panie :wallbash:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:32_________________________________________________

wielkomiastowiec się znalazł :decayed::naughty:

"Trwa pościg. Za kasą, pozycją, d*pami"

:decayed:

Opublikowano

A nie d*pami z pozycją i kasą? :mysli::polew:

Opublikowano

A nie d*pami z pozycją i kasą? :mysli::polew:

nie zajarzyłeś :wallbash: toszto cytat

Opublikowano

domyśliłem się ale nie słyszałem tego :tongue4::wink4:

Opublikowano

domyśliłem się ale nie słyszałem tego :tongue4::wink4:

:doh1:
Opublikowano

Ty się tak nie pykaj w tą makówkę bo Ci się orzeszek potłucze :naughty::decayed:

Opublikowano

Ty się tak nie pykaj w tą makówkę bo Ci się orzeszek potłucze :naughty::decayed:

Opublikowano

to dlatego te zdjęcia na odwrót porobione :polew: co wy razem na tym spocie robiliście :mysli:

lepiej nie pytaj, cud ze solar ma kierownice po dobrej stronie :polew: :polew:

a to nie powinna być po prawej stronie????? wiedziałem że ja ze złej strony umocowali..... :pilot::buhaha:

Opublikowano

No i pierwszy test na odpalanie przy mrozie -18*C zdany :naughty:

Na początku trochę szarpał :disgust: ale ogólnie rzecz biorąc za pierwszym kręceniem :cool1:

Opublikowano

No i pierwszy test na odpalanie przy mrozie -18*C zdany :naughty:

Na początku trochę szarpał :disgust: ale ogólnie rzecz biorąc za pierwszym kręceniem :cool1:

:good: ja tez będę zaraz testował bo się do pracy wybrać pora.... :polew: i w miedzy czasie poślizgać :gwizdanie:

Opublikowano

Hehe rannym ptaszkiem to Ty nie jesteś :wink4:

Przydałby się dobry aparat to bym sobie pocpykał fotek :a4fan: w scenerii zimowej bo jak słońce zaświeciło to widoki bomba :gwizdanie:

Opublikowano

a gdzie Ty masz słońce w Lublinie?? ja go jakoś nie widzę

Opublikowano

Jakieś 15min temu wyszło na 2 minutki :naughty:

Teraz już się schowało :gwizdanie:

Ogólnie rzecz biorąc siedzę na Felinie w robocie :tongue4:

Opublikowano

test palenia zdany... bez przypał... :przebiegly: