Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce ktoś lampy poliftowe DEPO (2 letnie) z żarnikiem 4,3k :mysli: bez silniczków

Za 4-ro pak? Jak tak to jestem chetny :naughty:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chce ktoś lampy poliftowe DEPO (2 letnie) z żarnikiem 4,3k :mysli: bez silniczków

żarniki oddam :decayed:

Opublikowano

żarniki oddam :decayed:

To za ile oddasz?? :embarrassed:
Opublikowano

za 300zł :wink4: z tym że musze doszukać sie jednej pokrywki tylnej, bo swoja rozwaliłem niechcący :disgust:

Opublikowano

Zobaczymy ile mi zostanie kasy po naprawach i zobaczymy;)

Opublikowano

:wink4:

Musze ogarnać tą zaślepke, najlepiej z jakiegoś rozbitka, bo tak to nie sprzedadzą ze sprawnej lampy

Opublikowano

Musze ogarnać tą zaślepke, najlepiej z jakiegoś rozbitka, bo tak to nie sprzedadzą ze sprawnej lampy

A paput jakie mial światła w AFNie? Może kapselek ocalał;)

Opublikowano

A paput jakie mial światła w AFNie? Może kapselek ocalał;)

Już pytałem, sprzedał :thumbdown:

Opublikowano

mówicie że z V6 nie da się nic zrobić :cool1: śa pakiety kompresorów plug&play :gwizdanie:

Supercharged Audi A4 6 Cyl on the Dyno at Swift Motorsports

zrób :decayed: kompresor tyle co całe audi :naughty: w USA wkładają to ale do 2,8 :gwizdanie:
Opublikowano

paput a Ty ze swojej rozbiórki nie masz przypadkiem listew na drzwi przednie dolnych?? w dobrym stanie?? w tanich pieniądzach ?? :D

Opublikowano

mówicie że z V6 nie da się nic zrobić :cool1: śa pakiety kompresorów plug&play :gwizdanie:

Supercharged Audi A4 6 Cyl on the Dyno at Swift Motorsports

zrób :decayed: kompresor tyle co całe audi :naughty: w USA wkładają to ale do 2,8 :gwizdanie:

gdzie tam czytałem ze 5 tysi z 2.8 193 KM robią 283 :decayed:

Opublikowano

no a ile Ty dałeś za swoje auto? :decayed: że niby więcej? :blink::decayed:

Opublikowano

:decayed:
Opublikowano

a ile kowi wpakował w tjunink :mysli: żeby uzyskać 50 kunia?[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 15:18_________________________________________________
Opublikowano

a ile kowi wpakował w tjunink :mysli: żeby uzyskać 50 kunia?

nawet go nie pytaj :polew: :polew: :polew: bo go zaboli :polew: coś mi się wydaje że na tym kompresorze taniej byś wyszedł i korzystniej :naughty:

Opublikowano

a ile kowi wpakował w tjunink :mysli: żeby uzyskać 50 kunia?[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 15:18_________________________________________________

5tys :decayed: ale to nie ma co porównywać ja grzebałem od 2008r a wtedy ceny były inne, alternatyw zadnych, teraz to za tyle hajsy miałbym 18Xkm :gwizdanie: wpadasz na forum masz przedstawione wszystko co kupić mozna kupić całego kita(BRD + 0,230) za ok 2,5kafla, FMIC robisz za 500zł(albo kupujesz kita za 1200 :facepalm: ) pompe bierzesz uzywke(400-1000zł) albo przerabiasz(od 1500zł) i strojenie 1200zł, plus koszty nie przewidziane czujniki i inne pierdy, wiec na gotowo masz AFN/AVG podkręcone na 18Xkm za 5,5kafla(najtańsza opcja), a w twoim przypadku kupujesz kompresor za 9,5tys zł :naughty:

http://www.superchargersonline.com/product_detail.asp?PartNumber=PES-2830VSC

musisz dorobić dolot, big FMIC - ?zł, pojechać na strojenie pewno ze 2kafle i przyrost ok100km.

Podsumowując przyrost wzgledem serii w obu przypadkach podobny, koszty dwukrotne, oczywiscie wynik mocowy też bez porównania w końcu 2,8 zaczyna od 200km :wink4:

Opublikowano

2007r :gwizdanie: nie moge sie doszukac podsumowania cenowego :gwizdanie: żadne fotki nie działają wiec dalej twierdze że dzisiaj taki zabieg wyjdzie cie ponad 10tys :naughty: koleszka montował tam kompresor ten co wyzej wkleiłem wiec na dzieńdobry 9,5tys :slina:

jak bym miał 2,8 i byłby to 2007r, kiedy nie było zbyt wiele projektów to bym rezał dziada :decayed: ale na dzień dzisisejszy miałbym to w czapce i zajebał bym 2,7t

Opublikowano

Paput chyba Cię boli, że ktoś coś robi i może zrobić a Ty nie :gwizdanie:

Lepiej wpakować 5k w 50 czy ile by tam nie było koni niż być zmuszonym kupić nowy samochód. Nikt Ci tu specjalnie tego nie wypomina a może powinien zacząć :cool1: