vertus69 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam! Panowie czy jest ktoś u was z okolic Janowa Lubelskiego kto mógłby obejrzeć to auto? Oferta - Audi A3 - * dwustrefowy klimatronic, * przyciemniane szyby, * podgrzewane fotele, * AF 17" AUDI z nowymi oponami, * ESP- system stabilizacj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kto na forum robił swap silnika na 1.8t?? kiedys czytalem o tym ale nie moge znależć :/ moze wy cos pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kto na forum robił swap silnika na 1.8t?? kiedys czytalem o tym ale nie moge znależć :/ moze wy cos pomożecie ale jaki ty masz silnik? Bo jak tylko podmiana silnika a nie całkowita zmiana to kazdy mechanik to ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 No co Ty nie bede sie bawil w mechaników sam to wszystko ogarne :) bez zadnego problemu mam 1.8 a mam na oku 1.8t 220km AEB a A6 c5:) i nie wiem jak tam z gratami jest czy to bedzie to samo czy nie bardzo ;/ chodzi mi o rury przewody ipt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby890 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam. Czy w Lublinie badź okolicach jest jakis dobry fachowiec od pompowtryskiwaczy?? chodzi mi o regeneracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excallibur Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dzieje sie coś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ależ przyschło! Jestem znów z powrotem po prawie dwumiesięcznej przerwie związanej ze zmianą dostawcy neta. Co ze spocikami panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excallibur Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Własnie jakos nic sie nie dzieje. Może by coś ustalić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Bida, zimno i nikomu się tyłka nie chce ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excallibur Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 To trudno Czekamy do Wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam Panowie mam pytanie czy ktoś jest w Klubie z okolic Hrubieszowa albo Brodzicy? Bo kurde kupiłem coś u gościa z Waszych okolic i niestety albo sie pomylił albo po prostu zrobił to celowo. Jakby ktoś mógł mi pomóc to proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 tu masz liste użytkowników z tego miasta, ale jak widac kiepsku u nich z odezwem http://a4-klub.pl/members/list/?s=&securitytoken=1361806968-62a20cba4eaa4b59c067d48d9902a6467520a9dc&do=getall&ausername=&homepage=&field5=&field6=hrubiesz%F3w&field15=0&field16=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excallibur Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A co dokładnie sie dzieje jak cos PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry785 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 wiosne już powoli widać więć może w tą niedziele ktoś chętny na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ja odpadam. wyjeżdzam na wieś na długi weekend od jutra do poniedziałku bo trzeba nowy zakup wreszcie zarejestrowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Chwal się ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:37 ---------- Nowym nabytkiem:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Kupiłem A6 C5 2002r 2.5TDI 180KM + Quatro Czarny Avant z jasnym środkiem w skórze, navi, TV, Bose Na razie jeszcze stoi na wsi i czeka na zmiany olejów, filtrów i termostatu. Będę w weekend to postaram się zrobic zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Szkoda, że avant ale reszta wypas:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Szkoda, że avant ale reszta wypas:slina: też bym wolał sedana ale że będę tatą to i wiekszy bagażnik będzie potrzebny:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziako Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Szkoda, że avant ale reszta wypas:slina: też bym wolał sedana ale że będę tatą to i wiekszy bagażnik będzie potrzebny:wink: gratuluję, że zostaniesz tatą i A6 również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi