M@rcin Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Przodu teoretycznie nie mozna przyciemniać Edytowane 3 Listopada 2016 przez Marcinx52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Nie wiem dokładnie ile. Na stronie jest cennik. Ale dokładną cenę podają przez telefon. Na przednie nawet jak założysz najjaśniejszą folię to i tak dowód leci jak władza Cię złapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaz Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jak kiedyś wysyłałem zapytanie to powiedzieli mi cenę za avanta coś ok. 450zł. Ale to było z rok temu, więc mogło się coś zmienić. A Ty już Pablo ogarnąłeś to swoje koło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Jak coś służę kontaktem na przyciemnienie, ostatnio za b7 350, z tego co pamiętam Marcinx52 płacił Edytowane 4 Listopada 2016 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Jak coś służę kontaktem na przyciemnienie, ostatnio za b7 350, z tego co pamiętam Marcinx52 płacił Potwierdzam, gościu ogarnięty jest. W radisie chcieli 450 i musiałbym czekać ponad 2 tyg, tu czekałem 4 dni. Polecam Edytowane 4 Listopada 2016 przez Marcinx52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 http://www.tanieprzyciemnianie.pl/ Dokładnie, robiłem u nich Avanta - 450zł. Drugi raz u nich przyciemniałem i jak najbardziej polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Spocik dzisiaj o 17.00. Info jak zwykle w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Kto jeszcze nie byl niech wbija! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Flacha na wjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Flacha nie flacha dawajcie panowie kto może Edytowane 6 Listopada 2016 przez Marcinx52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 To widzimy się za trzy kwadranse Wysłane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Dzięki panowie za spota. Frekwencja dopisała. Miło było poznać nowych i mam nadzieje, że widzimy się na następnym spocie A kto nie był niech żałuje Edytowane 6 Listopada 2016 przez Marcinx52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 http://www.tanieprzyciemnianie.pl/ Nie wiem dokładnie ile. Na stronie jest cennik. Ale dokładną cenę podają przez telefon. Na przednie nawet jak założysz najjaśniejszą folię to i tak dowód leci jak władza Cię złapie. Odnośnie za przyciemnianie byłem u nich 2 miechy temu to mówili że 450 za avanta a jak za dwa tu kumpel też ma B6 avant to 10% taniej i za oba 6 godzin chyba (nie pamiętam dokładnie) tylko trzeba się wcześniej umówić ze 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Kto jeszcze nie dołączył do grupy na fb niech wbija https://www.facebook.com/groups/ekipa.lubelska.audi.a4.klub.polska/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Czekam na akceptację Chciałabym założyć u siebie alarm tylko nie wiem jaki i gdzie? Polecicie coś? Wysłane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Paweł napisz mi na pw, który to Twój profil na FB bo od groma zgłoszeń wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam Jest tutaj ktos do kogo bym mogl sie zglosic o ustawienie Bixenonu ? Chodzi o to ze nie ma samopoziomu i trzeba by było mi pomoc ogarnac ustawienie lamp,tak aby nie oslepiac innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Jedz na stację diagnostyczna to ci ustawia, to chyba ze 20 zł kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 A nie przypadkiem nie jest tak ze może odmówić skoro nie ma samopoziomu i spryskow? Wysłane z S7 Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi