Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj obok mnie śmignęło niebieskie RS4 b5 jak jechałem do Tesco w Lublinie. Mniam mniam furka, tylko nie pamiętam nicka klubowicza :P

Już sobie przypomniałem :Phttp://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=634.0;highlight=rs4

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj obok mnie śmignęło niebieskie RS4 b5 jak jechałem do Tesco w Lublinie. Mniam mniam furka, tylko nie pamiętam nicka klubowicza :P

Już sobie przypomniałem :Phttp://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=634.0;highlight=rs4

beznadziejne ma te naklejki na aucie, i już nie udziela się na forum z tego co widzę

Opublikowano

Nie miał tych naklejek, może sprzedał auto.

Opublikowano

Nie sprzedał auta :) Zerwał naklejki, mnie też one wqrwiały, bo widziałem to auto codziennie pod moim wydziałem na PL. Koleś studiuje to co ja tylko on zaczął 2-3 lata przede mną i chyba nadal studiuje :decayed: :gwizdanie: I ta jego RSa mi się już znudziła. A dla niego to zabawka jest, znaczy auto na miasto - na uczelnię :naughty: Z tego co pamiętam miał jeszcze allroada 2,7 T :wink4:

Opublikowano

Nie sprzedał auta :) Zerwał naklejki, mnie też one wqrwiały, bo widziałem to auto codziennie pod moim wydziałem na PL. Koleś studiuje to co ja tylko on zaczął 2-3 lata przede mną i chyba nadal studiuje :decayed: :gwizdanie: I ta jego RSa mi się już znudziła. A dla niego to zabawka jest, znaczy auto na miasto - na uczelnię :naughty: Z tego co pamiętam miał jeszcze allroada 2,7 T :wink4:

znaczy się jakiś biedny student :decayed:

Opublikowano

znaczy się jakiś biedny student :decayed:

:decayed: Ale trzyma się tego RSa kilka ładnych lat :good: Jak będzie sprzedawał to może być to fajny rarytasik :wink4: moc chyba coś koło 400 KM :wink4: Trzeba dokładnie prezesa pytać, bo on Tym jeździł :) Są chyba nawet na youtubie jakieś filmiki jak to jeździ :mysli:

Opublikowano

Ja tam jak bym miał kupować wolałbym dodać troszkę więcej kasy i kupić sobie RS4 ale B7 :P w Avancie. A jak na razie ia na mój skromny budżet wystarczający jest dla mnie gnójowózek :P

Opublikowano

Ciekawo jak to będzie działać:P jak zrobisz 180HP :) dla mnie i tak by wystarczało 165HP

Opublikowano

http://www.44tuning.pl/audi/chip-tuning-audi-a6-2.4-v6-165-km.html

robie tjuning :decayed: na 180 km :naughty: :>[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 17:55_________________________________________________i nie musze miec turbo

Jaki koszt tych magnetyzerów? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

http://www.44tuning.pl/audi/chip-tuning-audi-a6-2.4-v6-165-km.html

robie tjuning :decayed: na 180 km :naughty: :>[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 17:55_________________________________________________i nie musze miec turbo

Jaki koszt tych magnetyzerów? :polew: :polew: :polew:

zobacz nawet chłopoki robią hamownię[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 18:04_________________________________________________

Ciekawo jak to będzie działać:P jak zrobisz 180HP :) dla mnie i tak by wystarczało 165HP

mi wystarcza żaruje z tym :decayed:

Opublikowano

Ale faktycznie da się delikatnie zwiększyć moc wolnossaka strojeniem :wink4: tylko jest to kompletnie nieopłacalne :wink4:

Opublikowano

Ale faktycznie da się delikatnie zwiększyć moc wolnossaka strojeniem :wink4: tylko jest to kompletnie nieopłacalne :wink4:

czemu 1200 zł porównaj sobie ile np kowi czy adam włożyli w moc :decayed:

Opublikowano

bueheheheheh i bedzie kolejny wątek jaki ostatnio Rob555 założył :polew: :polew: :polew: mam certyfikat na 260kunia wszystko profesjonalnie zrobione a na hamowni 135 :polew: :polew: :polew:

jakim cudem wolnossak moze zrobić przyrost rzedu 20km, to u nich na turbinie to z 50 pewnie dodają, zapytaj o gwarancje jeszcze :polew: :polew: :polew:

Jebłem i leże i płacze :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 18:10_________________________________________________

Ja tam jak bym miał kupować wolałbym dodać troszkę więcej kasy i kupić sobie RS4 ale B7 :P w Avancie. A jak na razie ia na mój skromny budżet wystarczający jest dla mnie gnójowózek :P

B7 nie ma duszy :naughty: nie zrobi tego co RS4 w B5 na rynku :gwizdanie:

Opublikowano

bueheheheheh i bedzie kolejny wątek jaki ostatnio Rob555 założył :polew: :polew: :polew: mam certyfikat na 260kunia wszystko profesjonalnie zrobione a na hamowni 135 :polew: :polew: :polew:

jakim cudem wolnossak moze zrobić przyrost rzedu 20km, to u nich na turbinie to z 50 pewnie dodają, zapytaj o gwarancje jeszcze :polew: :polew: :polew:

Jebłem i leże i płacze :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 18:10_________________________________________________

B7 nie ma duszy :naughty: nie zrobi tego co RS4 w B5 na rynku :gwizdanie:

ja nie jebłem :decayed:[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 18:14_________________________________________________uderz w stół :gwizdanie:

Opublikowano

Już był o tym temat, jedź paput zrób program w wolnossaku i nie zapomnij wstawić wykresu.

Btw, to nie szlifierka typu honda że dasz stożek, uwolnisz wydech i będziesz zapier.... :wink4:

Opublikowano

Już był o tym temat, jedź paput zrób program w wolnossaku i nie zapomnij wstawić wykresu.

Btw, to nie szlifierka typu honda że dasz stożek, uwolnisz wydech i będziesz zapier.... :wink4:

zartowalem z tym programem a chłopaki sie irytują, ale coś musi być na rzeczy[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 18:17_________________________________________________a tak apropo hondy ostatnio jeździłem hondą preludę z kumplem z klubu hondy 2.2 Vtec 184 KM bodajże tylko że automat i stwierdzam ze to nie jedzie, obejechał bym to z palcem w d...........e

Opublikowano

bo hondy są hujowe :decayed: robią hałas i nic poza tym, oczywiscie są wyjątki, ale ogólnie zaliczam te auta do typowo spierdolonych przez wiejskie zwyczaje :decayed:

Opublikowano

Większość hond opierdala audiki (oczywiście seryjne :wink4:) na światłach, więc nie powiedziałbym że są takie hujowe (a to cenzura) :wink4:

Parę zabiegów i nawet 1.3 jedzie.

Mała masa+vtec i nie ma mocnego.

Opublikowano

bo hondy są hujowe :decayed: robią hałas i nic poza tym, oczywiscie są wyjątki, ale ogólnie zaliczam te auta do typowo spierdolonych przez wiejskie zwyczaje :decayed:

wrzuć ten tekst na forum hondy :polew: