Piero Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Panowie, czy to zawieszenie podpasuje do B7 2.0 TDI w Avancie ? http://allegro.pl/item935979447_zawieszenie_s_line_audi_a4_8e_super_stan_komplet.html Założyłem właśnie ori 17'' koła i auto wygląda jak allroad :decayed:więc konieczna zmiana zawieszenia, klasyczne s-line jest dla mnie OK Chciałbym się upewnić, czy to z podanej aukcji podpasuje do mnie ?
KOval81 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Wypada zadzwonić i zapytać o numer katalogowe i rodzaj nadwozia i silnika z jakiego zostało ściągnięte. Poza tym dopytaj się o stan techniczny
augustA4 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 co to zbaczy 100% sprawne?? gwarancja rozruchowa ?? Dzwoń i pytaj tak jak kolega KOval81 pisze
fotograf87 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ta aukcja "wisi" juz koło 4-5 miesiecy... to nie znaczy, ze nie jest warta uwagi ;p
Piero Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 Dzięki za odpowiedzi! Jutro przedzwonię i obadam temat. Ciężko wybadać stan na oko... bo to dopiero czuć jak już się wszystko wymieni, a zawsze może być dobrze miesiąc a później lipa... Takie ryzyko przy kupnie używek
akjam Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Pasuje do do 2.0 TDI AVANT bo sam się tym interesowałem. Aukcja wisi już parę miesięcy jak ktoś wyżej wspominał bo wygląda to tak, że kolo sprzedaje cały czas i wystawia "nowe" aukcje z tymi samymi fotkami. Sam się tym ineteresowałem ale chwilowo się wstrzymałem bo było kilka opinii, że to jest jendak trochę ryzyko kupić używkę... Ktoś od Nas to kupił bo dostałem namiary właśnie od kolegi z forum na tą aukcję i sprzedającego.
R Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 kilka tygodni temu kupiłem u niego zamek od B7, do dzisiaj cisza. ceny i towar ma ok ale żeby się z nim skontaktować to już inna bajka, zresztą sami spróbujcie. ostatnio kilka negatywów...
Piero Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Na razie sobie odpuściłem tego sprzedającego. Poszukam kompletnego s-line od kogoś z forum - tak będzie najpewniej.
Rekomendowane odpowiedzi