lnn Opublikowano 30 Czerwca 2006 Opublikowano 30 Czerwca 2006 czym polecacie nasmarowac drzwi bo to nie do pomyslenia zeby w audi drzwi skrzypialy najlepiej cos nie bardzo klejacego a skutecznego, WD-40 myslicie ze bedzie dobre??
Radek321 Opublikowano 1 Lipca 2006 Opublikowano 1 Lipca 2006 WD-40 powinno być idealne do tego celu i napewno pomoże :razz:
Krzychu88 Opublikowano 1 Lipca 2006 Opublikowano 1 Lipca 2006 WD-40 lub nawet jakis zwykly olej, moze i to nie do pomyslenia ale tak jest jak zrobi sie zupelnie sucho w zawiaskach :mrgreen:
szogun0 Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 WD nie jest najlepsze, bo ono tylko penetruje i odrdzewia, ale nie smaruje. Po krótkim czasie skrzypienie powraca. Ja zastosowałem smar w sprayu, który po zastygnięciu wytwarza warstwę parafinki. Idealny do zawiasów, bo nie jest czarny, tylko przezroczysty i nie brudzi.
Gość rob Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 U mnie skrzypiał bagażnik przy otwieraniu i miałem problem z otworzeniem maski. WD-40 i problem zniknął
grzesioo Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 też użyłem smaru w spraju i pomogło. WD-40 dało tylko chwilową ulge
_Kuba_ Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja miałem pod ręką taki smar do rowerów, do łańcucha i też pomógł, dałem trochę więcej i za tydzień powycierałem i jest OK.
ciku Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 Smar w spray'u ... nie znam nazwy bo to mi mechanik dal zebym sobie psiknal a ja nie zwrocilem uwagi co to :neutral: W kazdym badz razie po zimie to drzwi mi skrzypialy jak w starej chacie PS. Teraz Lexusy prezesa moga sie schowac hehe :razz:
spanky Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 mi tez zaczely skrzypiec .... trzeba bedzie posmarowac ... :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi