Młody_drog Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Czy wszystkie zwykłe (niexenonowe) lampy mają opcję zmiany padania światła z lewej na prawą? (ruch prawo/lewostronny) Potrzebuje kupić lewą lampę, tutaj na szrotach nigdzie nie ma, a na allegro jest sporawo. Czy mają one regulacje? Bo np u mnie jest, a u kolegi się pytałem i mówi, że nic nie widział tam.
studziany Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Wg mnie jest taka regulacja ( u siebie mam na pewno bo sie nią bawiłem ). Wg mnie wszystkie lampy na europe powinny mieć taką regulację. Był już kiedyś podobny temat ale nie moge go znaleźć. Z tego co pamiętam zdania były podzielone ale większość mówiła o tym, że jest taka regulacja. Może zapytasz sprzedającego? pozdr
duch-76 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 a próbowałeś tu http://cgi.ebay.co.uk/Audi-A4-B6-8E-Headlight-Nearside_W0QQitemZ160417427918QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item25599fb1ce
wrclaguna Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 w zwyklych lampach soczewkowych jest na pewno taka wajcha do przestawienia z anglika na europejczyka sprawdzilem 5 minut temu u siebie .Zdejmujac dekielek od soczewki patrzac z tylu jest po prawe stronie (dajesz na dol ) :>
Pawlo 2004 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 hmm a ja zawsze pomykam po UK na światłach europejskich, może czas przestawić ide to obadać czy u mnie cos takiego jest
Młody_drog Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 hehe no to dobrze, dzięki wrc! Ja myślałem, że w Valeo nie ma, bo ja mam podróbę Depo (lewą) a ori prawą i w lewej jest na pewno, w prawej nie sprawdzałem... Ale koleś sprawdzał u siebie i mówi, że nic nie widział. Jutro będę miał ori lewą lampę to sprawdzę! Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi