kostek01 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Witam. Zauważyłem dzisiaj, że na luzie rzuca mi lewarkiem od biegów na lewo prawo, również silnikiem też rzuca tak samo. W momencie dodania gazu wszystko ustępuje. 2 miesiące temu wymieniłem poduszki pod skrzynią biegów oraz koło dwumasowe. Czy przyczyną tego mogą być uszkodzone poduszki pod silnikiem? Pomóżcie
Cristoforo Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 mogą byc poduszki pod silnikiem jakie kupiłeś poduszki pod skrzynie? może być uszkodzona plecionka wydechu lub bardzo zła korekcja PD ma także wpływ na kulture jednostki
kostek01 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Opublikowano 26 Marca 2010 Jakiej firmy to nie pamiętam, ale zapłaciłem za nie około 300 zł.[br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 18:10_________________________________________________Nie jestem aż takim znawcą, co to jest ta korekcja PD?
Daimos Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 poczytaj w dziale diagnostyka, ja obstawiałbym problem z pompowtryskiwaczami
Rekomendowane odpowiedzi