Sistemo Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Witam. Od początku posiadania auta mam problem z elektrycznymi szybami. Szyby nie otwierają się a guziki od sterowania szybami nie podświetlają. Wiecie może w czym leży problem? Dodam, że lampki w środku po otwarciu drzwi również się nie świecą. Czy w modelu z 1995r 2.6 V6 znajduje się moduł komfortu? Jeśli taki jest to gdzie mogę go szukać? Z góry dziękuję za pomoc
janSerce Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Ja mam u siebie moduł komfortu, sprawdź wszystkie bezpieczniki na początek pozdro
Sistemo Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 Bezpieczniki sprawdziłem na początku, kilka było przepalonych więc wymieniłem je na nowe.
_Solar_ Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 jesli Ci sie nie zapala swiatełko po otwarciu drzwi to stawiam na pompke zamka centralnego
kamilasss Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 jesli Ci sie nie zapala swiatełko po otwarciu drzwi to stawiam na pompke zamka centralnego sorka a co ma do światełka pompka centralnego,bo ja mam podobny problem,,
Konrad.jpg Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 W b5 za oświetlenie kabiny i sterowanie szybami odpowiada moduł znajdujący się w pompce centralnego zamka.
kamilasss Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 W b5 za oświetlenie kabiny i sterowanie szybami odpowiada moduł znajdujący się w pompce centralnego zamka. ok dzięki,,A w B6 co odpowiada za sterowanie światełkiem w środku i szybami el..?
Rekomendowane odpowiedzi