macjar Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Witam Mam pytanko, czy roleta bagażnika (AVANT) jest rozbieralna, na elementy pierwsze ?? Naciąg rolety coś zaczyna mi szwankować - roleta wyskakuje z zaczepów. Pozdrawiam
Andrzej K Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Czytałeś ten temat ? Wprawdzie to o B5, ale w B6 pewnie będzie podobnie. Jeżeli roleta wyskakuje z zaczepów to może to być problem z gniazdami w boczkach bagażnika. O ile nie są uszkodzone (popękane), to pomoże zestaw naprawczy: opis z numerem katalogowym w tym wątku.
PIXI Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Witam Mam pytanko, czy roleta bagażnika (AVANT) jest rozbieralna, na elementy pierwsze ?? Naciąg rolety coś zaczyna mi szwankować - roleta wyskakuje z zaczepów. Pozdrawiam Kolego było to tyle razy wystarczy użyć opcji Np: Nawiń taśmę izolacyjną na elementy które zapinają roletę i będzie wyskakująca roleta z zaczepów to tylko i wyłącznie ten problem .... BTW: Poczytaj faq i regulamin pomoże Ci on w poruszaniu się po forum
Rekomendowane odpowiedzi