dawidgorka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 od jakiegos czasu usłyszalem dziwne piszczenie przy maxymalnym skrecie kierownicy, teraz piszczy przy skrecaniu a przy maxymalnym bardziej, jak dodaje gazu jest jak by głosniej, i jakis mam mały wyciek jak by z nad skrzyni biegów, myslalem ze moze to pompa ale ciekawy jestem tym wyciekiem to taki olejczysty jakby, chce to zobacztc czy to nie jest przekładnia kierownicza? jak wogóle do niej dojsc [mod]Kolejny temat bez prefixu poleci do kosza[/mod]
marionozzo Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Ubywa ci płynu w układzie kierowniczym w zbiorniczku wspomagania ???
dawidgorka Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 tak mało ale co jakis czas musze dolac
Skyliner89 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Miałem podobny problem... Zajrzyj tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_slychac_metaliczny_pisk_prosze_o_pomoc-t124068.0.html.
yahoo Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Sprawdź najpierw przewód wspomagania. Ja jestem po wymianie i jest u mnie ok. Ciekło mi z przewodu i założyłem używany oryginalny. Nie baw sie w takim przypadku w regeneracje. Może to też być właśnie pompa, które lubi wyć gdy się kończy jak i również z powodu niesprawnego przewodu.
A-rek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 tak mało ale co jakis czas musze dolac no to sprawdz gdzie cieknie: przewody, pompa, przekladnia
Rekomendowane odpowiedzi