Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ALL] Długość śrub a dystanse??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, dzis zalozylem felgi na auto ale nie obylo sie bez dystansow z przodu 5mm i paproki ktorzy mi to robili nie dopasowali dystansow do rozstawu srob, spilowali gwint na przynajmniej dwoch i powiedzieli ze jest wszystko ok, kur.a wracam do domu i odkrecam te sruby bo cos mi nie pasowalo jak oni mi je montowali a nie dogladalem bo gosc mnie poprosil zebym przez chwile naciskal hamulec a ich bylo dwoch i moment te felgi zalozyli i teraz musze kupic nowe sruby i nie wiem czy kupic orginalny rozmiar czy jakies dluzsze? nie wiem tez jaki rozmiar podawac w sklepie bo kompletnie nie znam sie na oznaczeniach. masakra z tymi paprokami... :angry::kwasny:

[mod]sprawdzaj ortografie. Pisze sie: śrub[/mod]

Opublikowano

Oddając auto anglikom powinieneś wiedzić ze oddajesz je paprokom :naughty:

Skoro masz dustanse to powinienes kupić śruby dłuższe o grubość dystansu a jeśli nie wiesz jakie to śruby to idz do sklepu z jedna przykładową i powiedz ze "I need screw as the one but longer for 5 mm" i pozamiatane :naughty:

Opublikowano

ale problem w tym ze ja robilem u Polskich paprokow! to mnie najbardziej podirytowalo, a te sruby to gdzie mam szukac w jakims samochodowym czy obojetnie np B&Q albo wices??

Opublikowano

powiedz ze "I need screw as the one but longer for 5 mm" i pozamiatane :naughty:

:polew: :polew: :polew:

no pewnie że w samochodowym przeca to nie są śruby do bojlera

Opublikowano

powiedz ze "I need screw as the one but longer for 5 mm" i pozamiatane :naughty:

:polew: :polew: :polew:

no pewnie że w samochodowym przeca to nie są śruby do bojlera

oj zdziwilbys sie, np do motoru, kazda glupotke jak srobka drucik, itp to kupuje w supermarkecie budowlanym ;)

Opublikowano

No w B&Q moze być cięzko, jedz np do pierwszego lepszego sklepu z felgami czy do np. Tyre Center, oni tam powinni mieć takie śruby a jak nie to chłopaki ci zamówią.

Ja własnie jutro jade do Tyre center dowiedzieć sie o dystanse i śruby :wink4:

Opublikowano

spróbuj w sklepie Halfords- tam mają różne sprzęty do aut-przeważnie do tuningu optycznego, car audio itp,masz adresy i nr tel w Londynie :wink4:

OLD KENT ROAD

PECKHAM, LONDON, SE1 5BA

T.0207 2312202

UNIT B, EFFRA ROAD

BRIXTON, LONDON, SW2 1BZ

T.0207 733 8307

59 LOMBARD ROAD,

LONDON., WANDSWORTH,, SW11 3RX

T.0207 223 7780

ANCHOR HOUSE, MILE END ROAD

TOWER HAMLETS, LONDON, E1 4UJ

T.0207 7809970

66 Putney High Street,

Putney, Greater London, SW15 1SF

T.0208 789 3561[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 23:01_________________________________________________tu jest link do strony sklepu

http://www.halfords.com/

Opublikowano

spróbuj w sklepie Halfords- tam mają różne sprzęty do aut-przeważnie do tuningu optycznego, car audio itp,masz adresy i nr tel w Londynie :wink4:

OLD KENT ROAD

PECKHAM, LONDON, SE1 5BA

T.0207 2312202

UNIT B, EFFRA ROAD

BRIXTON, LONDON, SW2 1BZ

T.0207 733 8307

59 LOMBARD ROAD,

LONDON., WANDSWORTH,, SW11 3RX

T.0207 223 7780

ANCHOR HOUSE, MILE END ROAD

TOWER HAMLETS, LONDON, E1 4UJ

T.0207 7809970

66 Putney High Street,

Putney, Greater London, SW15 1SF

T.0208 789 3561[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 23:01_________________________________________________tu jest link do strony sklepu

http://www.halfords.com/

dzieki men, znam halfordsa i to dosc dobrze, mam nawet jednego na hendonie tj. jakas mila ode mnie ale wczoraj poprostu nie mialem czasu zeby tam podbic, zrobie to dzisiaj, na necie patrzylem to maja tylko te zabezpieczajace przed kradzieza ale po 35f za 5 srub! wiec musze osobiscie jechac i poszukac, no i oczywiscie pierw nawiedze jakis tyre center albo cos takiego.

dzieki za odpowiedzi :)