Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Prawdziwy Samuraj Nissan GT-R SWITZER P800

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Powiem tak, suczkom może bardziej się podobać R8ma ale co tam mnie to rypka bo i tak nie mają pojęcia jaki drzemie w GT-R potencjał, zresztą dla nich się auta nie kupuje :kox:

Opublikowano

Nissan byłby ideałem gdyby był odrobinę lżejszy. 1740kg to jednak sporo, ale mimo wszystko zadziwiające jest jak on zapierd#la w serii pomimo takiej masy. P800 to już hardcore.

Model 2011 w serii ma 530KM. Dla porównania 911 Turbo S PDK waży 1595kg.

Opublikowano

Japończyki potrafią zrobić fajne sportowe samochody oprócz GT-Ra :decayed::naughty::kox: np. Nissan Skyline R34 (wielki błąd, że wszystkie generacje Skyline'a był sprzedawane tylko z kierownicą po prawej stronie :(), Nissan Silva, Toyota Supra, Mazda RX-8, Honda NSX, Honda Preludge, Lexus LFA itp.

Opublikowano

R8 jest ładne

ale dla mocy tylko GTR

dzwiek tego auta powala na kolana :slina:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

I tak mu dużo brakuje do mojego 2.6 :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 14:41_________________________________________________

[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 17:15_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1710148,0,1,200-kmh-nissanem-w-centrum-miasta,wiadomosc.html

;( ;( ;( :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 17:04_________________________________________________Jak by ktoś chciał zassać tapety z najnowszego odcinka Top Gear to zapraszam :)

screenshot70n.png

:arrow2:http://www.mediafire.com/?sefsfjqba24zazc

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Opublikowano

primera 1.8 p12 mojego taty to dopiero szła, widać ze z jednej stajni :decayed:

Opublikowano
  • Autor

primera 1.8 p12 mojego taty to dopiero szła, widać ze z jednej stajni :decayed:

A powiem Ci że mój tata również miał Primerę w '92 roku i kupił pół roczną sztukę, wtedy to było coś jak stały malczany i duże fiaty pod blokiem :kox::decayed:

Zasuwała strasznie z tego co pamiętam a miałem wtedy 7 lat :decayed:

Opublikowano

wszystko kwestia gustu ale gdyby ktos mi postawil tego GT-Ra p800 i RS6v10 avant evotech to wybralbym RSa :)

Duze rodzinne auto z ponad 700 konnym silnikiem i jak dla mnie powalajacym wygladzie w niebieskim kolorze.Zapakuj do nissana GTR rodzinke fotelik i rowery na dach :D.

Opublikowano

rowery na dach do rs6 :facepalm:

Opublikowano

RS6 to przeciez kombi z relingami wiec jaki problem z rowerami czy boxem :mysli:

wózek też można do bagażnika i foteliki do tyłu.

jak ktoś chce sport to 911, F430 itp, itd :wink4:

Opublikowano

i jeszcze hak, żeby było czym przyczepę ciągnąć :kox:

Opublikowano

wlasnie w tym rzecz-pomysl jaki to musi byc widok na swiatlach ...porsche a obok rs6 z rowerami na dachu ktore polyka prosiaka :)

Kiedy chcesz,RS6 pojedziesz autostrada ponad 300km/h a innym razem wezmiesz rodzinke,bagaze,rowery i na wakacje :) w innych autach,zwykle slabszych,mozesz tylko o tym pomarzyc.Szczegolnie o tym drugim.

Opublikowano

taki widok - bezcenny :good::polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Odnawiam temat o garść filmików z modzonym GT-Rem :kox: :kox: :kox:

UGR Lamborghini Gallardo Nera vs Nissan GT-R AMS Alpha 12

UGR Lamborghini (E-Gear) vs UGR Lamborghini (Manual) vs AMS Alpha 12 Nissan GT-R[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:41_________________________________________________15894223.jpg

78260184.jpg

98728856.jpg

Opublikowano

Odnawiam temat o garść filmików z modzonym GT-Rem :kox: :kox: :kox:

UGR Lamborghini Gallardo Nera vs Nissan GT-R AMS Alpha 12

UGR Lamborghini (E-Gear) vs UGR Lamborghini (Manual) vs AMS Alpha 12 Nissan GT-R[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:41_________________________________________________15894223.jpg

78260184.jpg

98728856.jpg

Ja pierd..ole co za przyspieszenie, a ten dźwięk... :kox: jakby rozrywało coś :decayed:

Opublikowano

Przeglądam temat, auto super, marzenie :slina:

I tak przeglądnołem alledrogo w poszukiwaniu SWITZER'a i znalazłem http://otomoto.pl/nissan-gt-r-switzer-performance-840-km-C21687302.html a potem przypomniało mi sie pewne foto

004mv.th.jpg

Jest to chyba ten sam GT-R z allegro, a audi to S6 kolegi Nowak_zg

Edit: tu link, nawet Nowak_zg stawał z nim na kresce, efek oczywisty mimo że S6 to przezajebiste auto :good:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=195331.msg2421835#msg2421835