Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Brillant Blau 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nom to ściągnę te chromy ;p a co do naklejki kolega z roboty mi dał :D a co to jakiś patent ktoś wynalazł??[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 17:53_________________________________________________Tu jest fotka zrobiona w pancie z zaślepkami w kolorze teraz mi się wydaja pasować ??ePaNA.jpg

Opublikowano

Lampy zrezał :naughty: , wskaźnik boost jest :naughty: , to i A4 Klub Polska B5 Battalion się należy :decayed: :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Lampy zrezał :naughty: , wskaźnik boost jest :naughty: , to i A4 Klub Polska B5 Battalion się należy :decayed: :gwizdanie: :kox:

Chyba w snach :decayed:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Siemka... ostatnio kupiłem tłumiczek i mam pytanko czy dobrze leży , czy go lekko schować ,czy ok ? fotki na pierwszej stronie !

Opublikowano

Siemka... ostatnio kupiłem tłumiczek i mam pytanko czy dobrze leży , czy go lekko schować ,czy ok ? fotki na pierwszej stronie !

Tłumik dosłownie kosmetycznie mógłbyś schować 2 cm jak się da ale powiedz mi lepiej jaki to,

skąd i za ile :naughty: :>

Też muszę coś skombinować. :cool1:

Dla samochodu gratki, bardzo ładnie Ci to idzie w "klase".

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

hmmm sam jestem zaskoczony myślałem ze będzie ryczał jak koza na takim tłumiku ,ale ładnie mruczy:) Tłumik to WM za 150zł ;) [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 10:33_________________________________________________

Montaż TIP-a i ITG

Zdj_640.jpg

Zdj_641.jpg

[br]Dopisany: 29 Październik 2011, 19:03_________________________________________________Dobrze to koledzy wygląda ,czy jakieś osłony dać ?
Opublikowano

a837b4243630eacb.jpg

Ja wcześniej takie cos miałem a teraz mam tak jak u Ciebie :decayed: Ale na dniach bede rezał tip-a a puźniej osłone :) Bo Takie zasłonięcie blaszka to wuja daje :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ciekawa ta twoja osłona :) muszę coś takiego wytworzyć :)

Opublikowano

Działaj bo przepływka dostaje gorącym jak nic :) Jeszcze sobie zapodaj reszte tego plastiku z nawiewu :good:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor
20130613_163355.jpg nowe nabytki :D jak pasują ? potrzebuje tylko lekko wypchać nadkola bo trze :D
Opublikowano

Kolego nie wypychaj nadkoli tylko naciagnic rozsądne opony na te kola i najlepiej kup gwint zamiast springow , za 1k masz nowyzestaw . Jakie masz parametry felg pomozemy dobrac ci opony tak żeby nic nie przycieralo, bo na fotce nie widać żeby Et było za duże moim zdaniem to kwestia rozmiaru opon

Opublikowano
  • Autor

gwincik jest tuningart :) ogólnie dałem wyżej przód bo tarło na wybojach :D tył za bardzo nie ,ale bede musiał i tak troche wypchac :D

bo jak daje na glebie to trze i tak :(

felgi tył 9J , przód 8J et35

oponki tył 235/40/18 , przód 225/40/18

Opublikowano

Zmień gumy na: tył 215/35/18 a przod na 205/35/18 a zejdziesz na dół nie bedzie tarło i wygląd 100 razy lepszy.:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

ooo to z takimi rozmiarami to masakra :D

---------- Post dopisany 22-09-2013 at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany 24-07-2013 at 23:00 ----------

auto_1.jpg

nowe foto

Opublikowano

no kolorek jak moj .powodzenia w modach

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Często widuje na milickiej :wink: Kiedyś nawet chyba wlepe B5B na tylnej szybie miałeś :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

no miałem :D heheh trochę mnie poniosło :P

Opublikowano

Auto na szczęście nieco się zmieniło :decayed: ...kiedyś wyglądało inaczej z tego co pamiętam :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tylne lampy poszly ala lexus :D teraz ori i w ogóle jest wszystko seria oprócz wydechu ktory i tak bedzie ori za niedlugo ; ) a no i gwincik zostaje z felunkiem ;)

Opublikowano

Ładna maszyna widze ze kolega ma ten sam wzór alu co ja:wink: