Bartek85 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 siemka. tak jak w temacie? mam okazję bardzo tanio kupić ale nie wiem czy taka kombinacja przejdzie? bardzo prosiłbym o w miarę szybką odp pozdro
yaboo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 jeśli te sprężyny nie są od quattro to śmiało możesz brać wszystkie, silniki 4 cylindrowe czy to diesel czy benz mają podobne obciążenia osi V6 ma większą masę i są grubsze przednie sprężyny
Gość majki-m Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Dokładnie, jeśli nie są to springi od Q to podejdą
bish - kopt Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 śmiało brać od V6 tylko nie wkładaj
Bartek85 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ale z tego co się orientuję to diesel jest trochę cięższy i pójdzie bardziej w dół na takich sprężynach? kurcze tylko żeby nie poszedł za bardzo bo urwę miskę olejową a gość nawet nie wie jakie to ma obniżenie
bish - kopt Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 może i jest ale to sie mieści wszystko w tej samej klasie wagowej dobrze wyposażony 1.8t bedzie cięzszy od twojego diesla a w automacie to już wogóle a z tego co wiem producenci sprężyn nie klasyfikują ich wg skrzyni
Bartek85 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ok. dzięki serdecznie - można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi