Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Work in progress...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a masz namiary na gościa od Twojej byłej...to spytaj może przemyślę wymianę czarnej na ten swing...chociaż mi się wydaje, że czarna dobrze będzie się komponowała z zegarami i konsolą środkową

Opublikowano

A dajesz z B7 czy B8 ?

Opublikowano
  • Autor

hehe B8 ale nie na 100% muszę przemyśleć sprawę jak kiera dojdzie do mnie

Opublikowano

To zostaw B8 nawet czarną . Ja jak porównałem B8 z B7 no całkiem inne. W środę będzie u mnie w pracy moje ex B6 to będę wszystko wiedział i dam Ci zaznać ale tak po 20-tej :hi:

Opublikowano
  • Autor

To zostaw B8 nawet czarną . Ja jak porównałem B8 z B7 no całkiem inne. W środę będzie u mnie w pracy moje ex B6 to będę wszystko wiedział i dam Ci zaznać ale tak po 20-tej :hi:

no ok podpytaj...się zobaczy, się pomyśli

Opublikowano

Jak dasz czarny drążek zmiany biegów to nie będzie tragedii :)

Kurcze a już myślałem, że kamut wejdzie na pokład - wydaje się jaśniejszy niż achat, może by przypasił. Ehhh nie chciało Ci się poczekać i ze spokojem poszukać :chytry:

Opublikowano

Kurcze a już myślałem, że kamut wejdzie na pokład - wydaje się jaśniejszy niż achat, może by przypasił. Ehhh nie chciało Ci się poczekać i ze spokojem poszukać :chytry:

W gorącej wodzie kąpany :polew: :polew: Szacun za wszstko, ale moim skromnym zdaniem czarna kiera do tej konfiguracji to porazka.

Przede wszystkim mysleli nad tym Projektantki ;) Audi... i czarnej nie wrzucili :gwizdanie:

Opublikowano

W gorącej wodzie kąpany :polew: :polew: Szacun za wszstko, ale moim skromnym zdaniem czarna kiera do tej konfiguracji to porazka.

Przede wszystkim mysleli nad tym Projektantki ;) Audi... i czarnej nie wrzucili :gwizdanie:

Daltony były :wink4:

Opublikowano

Daltony były :wink4:

Zielony z niebieskim rozumiem ale kremowy z czarnym :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

BARTS masz racje nie chciało mi się czekać to raz, a dwa i tak nie dobrałbym takiego koloru jaki powinnien być.

a drążek będzie S-line czarny jak się tylko coś pojawi, no i ręczny też się wymieni i będzie :good:

ale jakiś inny beż czy malowana poduszka też nie wychodzą w grę :gwizdanie:

Opublikowano

BARTS masz racje nie chciało mi się czekać to raz, a dwa i tak nie dobrałbym takiego koloru jaki powinnien być.

a drążek będzie S-line czarny jak się tylko coś pojawi, no i ręczny też się wymieni i będzie :good:

ale jakiś inny beż czy malowana poduszka też nie wychodzą w grę :gwizdanie:

Dla mnie w tej chwili nic nie wchodzi w gre bo właśnie okazało sie ze poduszka 2 - nabojowa z b7 w b6 nie wystrzeli, wiec wole miec trójramienna z b6 i spokojnie jechac, a nie ciagle myslec ze pierdyknie i łeb rozwale... ale to jest moje zdanie.

Nie pień sie na mnie, poprostu mi kolor czarny do "naszej konfiguracji w ogule nie pasuje, i mam prawo tak sądzić.

A malowanie plastików --- nic grożnego wielu z Forum tak robilo, Nosb i inni malowali raczki od drzwi, odnawiali też inne plastiki, i nie widze w tym nic dziwnego, a obszycie.....hmm jak juz zmieniałbym kiere to napewno chciałbym miec "świeża" lub nową..

p.s. Kiedyś chciałem bardzo bezowe skory, niby bogato wygladają i wszyscy sie jaraja, a teraz widze same minusy...

- brak czesci w tych kolorach

- trudne w utrzymaniu

- dekory w sumie zadne nie komponują sie z tym kolorem

- brak fajnych foteli do tej kolorystyki (s-line/recaro)

Opublikowano

p.s. Kiedyś chciałem bardzo bezowe skory, niby bogato wygladają i wszyscy sie jaraja, a teraz widze same minusy...

- trudne w utrzymaniu

Mam podobne zdanie o jasnej tapicerce - ciężko cholerstwo w czystości utrzymać (na czarnym nic nie widać :decayed:). No i o graty ciężko.

Co do fajnych foteli - zawsze zostaje gama exclusive ale te są praktycznie nie do dostania albo kosztują fortunę. Z drugiej strony jak załatwisz dobry materiał (np ori) i obszyje Ci to dobry tapicer - wyjdzie na to samo ;)

Opublikowano

- trudne w utrzymaniu

Mam podobne zdanie o jasnej tapicerce - ciężko cholerstwo w czystości utrzymać (na czarnym nic nie widać :decayed:). No i o graty ciężko.

Co do fajnych foteli - zawsze zostaje gama exclusive ale te są praktycznie nie do dostania albo kosztują fortunę. Z drugiej strony jak załatwisz dobry materiał (np ori) i obszyje Ci to dobry tapicer - wyjdzie na to samo ;)

Nie oszukujmy sie Bartek z całym szacunkiem ale rola takiego materialu sporo dolarów kosztuje, a o dobrego tapicera też cięzko no i koszty całości to pewnie tyle co przerobienie całego środka na BLACK :hi:

Opublikowano
  • Autor

RNS_E + BT + MF z B8 to jest już prawie komplet, dojdzie jeszcze gałka czarna pikowana w komplecie z mieszkiem i hamulec ręczny też czarny.

20120212381.jpg

20120212382.jpg

20120212383.jpg

tutaj podziękowania dla: SIEMIANA, BARTS`a i HUBERTO_V :notworthy:

Dodatkowo szczeliłem parę fotek w zimowej scenerii:

20120205370.jpg

20120205378.jpg

DSC01375.jpg

DSC01428.jpg

DSC01433.jpg

DSC01434.jpg

Opublikowano

Ty lisku - ale tam sobie ładnie rezasz :decayed:

...czarna gałka się przyda :good:

Opublikowano

..wiedziałem że czarna kiera żle nie będzie wyglądać :wink4: zapodawaj gałe s-line czornom i cacy :good: :good: :good:

Opublikowano

jest na plus :good: a klapki od sprysków tak Ci odstawały?

Opublikowano
  • Autor

jest na plus :good: a klapki od sprysków tak Ci odstawały?

zamarzły :decayed: to sobie odstają :polew:

Ty lisku - ale tam sobie ładnie rezasz :decayed:

...czarna gałka się przyda :good:

Bartek bo jak się obejrzy Twój wóz lub Dominika to choroba postępuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 17:55_________________________________________________a kto mi powie jak usunąć ankietę :mysli:

Opublikowano

a kto mi powie jak usunąć ankietę :mysli:

...już.

Opublikowano
  • Autor

a kto mi powie jak usunąć ankietę :mysli:

...już.

dziękuję :notworthy:

jak się ociepli to muszę uruchomić SDS`a

a i zakupic jakiś adapter multimedialny :kox: