Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Work in progress...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

David powiem Ci ze roznica jest...chociaz nie jakas drastyczna :decayed: ale warto chocby dla tego, ze nie masz pozniej problemu z gumami

Opublikowano

ile trzeba dac za takie i czy jest duza roznica w sciaganiu deszczu?

Czaki miał w porażających cenach :good: a co do różnicy to dla mnie była wielka! Po zakupieniu auta i nalaniu paliwa to powinien być mój kolejny zabieg w aucie. Miło się w deszczu śmiga :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ile trzeba dac za takie i czy jest duza roznica w sciaganiu deszczu?

Czaki miał w porażających cenach :good: a co do różnicy to dla mnie była wielka! Po zakupieniu auta i nalaniu paliwa to powinien być mój kolejny zabieg w aucie. Miło się w deszczu śmiga :naughty:

to akurat racja :good:

Opublikowano

Aj tam, jak miałeś stare gumy to wiadomo, że różnica będzie duża... Ja nie mogłem znaleźć ramion AERO do anglika i w końcu kupiłem nowe wycieraczki Boscha i nie mogę sobie wyobrazić jak może lepiej ścierać jak u mnie już ściera perfekt... Aero za to wyglądają fajnie :D

Opublikowano
  • Autor

Aj tam, jak miałeś stare gumy to wiadomo, że różnica będzie duża... Ja nie mogłem znaleźć ramion AERO do anglika i w końcu kupiłem nowe wycieraczki Boscha i nie mogę sobie wyobrazić jak może lepiej ścierać jak u mnie już ściera perfekt... Aero za to wyglądają fajnie :D

Ty to zawsze muszi wtracic swoje dwa slowa :polew:

Polecam Ci te końcówki z tej aukcji http://allegro.pl/hit-ulter-koncowki-okragle-n1-90rs-rs-audi-i1481369706.html takie jak szukasz :good: koleś jest spoko i końcówki za***iste są :hi: a gałka kiepsko obszyta :thumbdown:

koncowki beda takie ale najpier musze walnac w lakier nowa dokladke...a galka no coz jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma- czy jakos tak...kiedys bankowo zagosci gala z S-line

Opublikowano

Nie no przecież nie mówię, że źle. Sam bym chętnie założył, szukałem ale niestety do farmerskiej wersji nie znalazłem więc mi zostało tylko kupno zwykłych...

Opublikowano
  • Autor

a szukales na allego jakiegos rozbitka?? i zagadaj czy ma ramiona...ostatnio na allegro widzialem takie i gosc chcial za nie 50zl

Opublikowano

Szukałem, w ogóle to jeśli chodzi o wysyłkę części z Polski do Irlandii to mi się wymiotować chce.... Kurierzy mają wszystko w d*p... Na poczte czekam 2-3 tygodnie.... Już kupiłem te wycieraczki więc niech na razie zostaną :P Może jak w Polsce będę w sierpniu to znajdę jakieś to sobie sam przywiozę. Poza tym ciężko znaleźć anglika B6 na części, kiedyś szukałem długo i nic nie mogłem znaleźć :/

Opublikowano
  • Autor

to szukaj b7 :tongue4:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 21:35_________________________________________________jutro trzeba zamowic komplet TRW na przod od TOM77 i bedzie wymianka :wink4:

Opublikowano

Ty to zawsze muszi wtracic swoje dwa slowa :polew:

Polecam Ci te końcówki z tej aukcji http://allegro.pl/hit-ulter-koncowki-okragle-n1-90rs-rs-audi-i1481369706.html takie jak szukasz :good: koleś jest spoko i końcówki za***iste są :hi: a gałka kiepsko obszyta :thumbdown:

koncowki beda takie ale najpier musze walnac w lakier nowa dokladke...a galka no coz jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma- czy jakos tak...kiedys bankowo zagosci gala z S-line

kto ci obszywał gałkę...??

Opublikowano
  • Autor

jakas tam firma w Bydgoszczy na ulicy 3maja

Opublikowano

czemu nie robił tego kolo z forum???

Opublikowano
  • Autor

bo za dlugo musialbym byc bez galy :decayed:

Opublikowano

Heh ja teraz śmigam bez gałki i powiem Ci że da się jeździć. Nie opanowałem jeszcze kwestii zastąpienia kierownicy ale może na coś wpadnę :D

Opublikowano

ja też bez zrobionej gały długo nie dałbym rady... heheheh

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

a jak nie dobrze gadam... :mysli:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no i wkońcu mam zamontowana dokładke i koncowki ulter N1-90RS :evil:

tak tao wyglada...przy okazji kat poleciał na złom :evil:

238e48c6e0412c98med.jpg

Opublikowano

dobrze jest, ale prawa strona jakby troszkę niżej niż lewa? :mysli: obadamy na spocie :naughty: