bongod Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 jak będzie nowy ,,góralski'' kabelek to i ja wpadam :>
Góral.tz Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 jak będzie nowy ,,góralski'' kabelek to i ja wpadam :> nie mam kiedy po niego do łodzi pojechać
Sqizzy Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 jak będzie nowy ,,góralski'' kabelek to i ja wpadam :> Góral po ostatnim spocie, powiedział że pier**li taki interes i na spot do Grodziska z kablem nie przyjeżdza, bo mamy takie parchy że kable od przebiegów się palą.
moskal Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 jak będzie nowy ,,góralski'' kabelek to i ja wpadam :> Góral po ostatnim spocie, powiedział że pier***i taki interes i na spot do Grodziska z kablem nie przyjeżdza, bo mamy takie parchy że kable od przebiegów się palą. Toż jak u mustiego wyskoczylo ze ma przebieg 878.00 to sie dziwisz ze sie spalił ????
Góral.tz Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 jak będzie nowy ,,góralski'' kabelek to i ja wpadam :> Góral po ostatnim spocie, powiedział że pier***i taki interes i na spot do Grodziska z kablem nie przyjeżdza, bo mamy takie parchy że kable od przebiegów się palą. Toż jak u mustiego wyskoczylo ze ma przebieg 878.00 to sie dziwisz ze sie spalił ???? kufa nie chciałem tego głośno mówić no ale jak już wyszło :embarrassed: :polew:
Sqizzy Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 moskal byłem u spankiego w tygodniu i gadałem z nim o twojej furze, u niego możesz spróbować podłączyć.
moskal Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 moskal byłem u spankiego w tygodniu i gadałem z nim o twojej furze, u niego możesz spróbować podłączyć. :notworthy: zaraz do niego podbije , dzieki kufa nie chciałem tego głośno mówić no ale jak już wyszło :embarrassed: A co to za tajemnica ??? :kox: :kox:
Góral.tz Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 moskal byłem u spankiego w tygodniu i gadałem z nim o twojej furze, u niego możesz spróbować podłączyć. :notworthy: zaraz do niego podbije , dzieki kufa nie chciałem tego głośno mówić no ale jak już wyszło :embarrassed: A co to za tajemnica ??? :kox: :kox: ja pierdu to wszyscy wiedzieli tylko ja nie, ja pitole nie ta epoka jestem :polew:
bongod Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 to mała buteleczka w niedzielę ?????????
Góral.tz Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 to mała buteleczka w niedzielę ????????? i po co sobie smaka robić?? :tongue4:
Milczar Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Pany o 19 pod Lildem czy McFuckiem ?
moskal Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Pany o 19 pod Lildem czy McFuckiem ? pod makiem
lukasz6891 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja dzis nie dam rady dojechac... Nie wroce do tej godz... Pozdro
juropek Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Kurcze mnie wczoraj dopadła sesja z ballantine's więc będę o tej porze dopiero wracał z wyjazdu. Miłego spota.
moskal Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 chyba odpuścimy bo mi tez cos wyskoczyło kórwa
Milczar Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Jak by co to bede o 19 w Mc. Jakąś kolację trzeba oszamać
Buba Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Macie namiary na jakis zaklad w grodzisku gdzie mi geometrie sprawdza/ustwia??
Milczar Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Stacja kontroli pojazdów w Milanówku na Królewskiej. Jadąc z Grodziska mijasz światła przy Tesco i na następnych po lewej jest właśnie ta stacja. Kumpel tam ostatnio robił i mówił, że
zielas Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja też odpadam, rozchorowałem się
Rekomendowane odpowiedzi