Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ok myslalem ze w dobrym stanie są. A inne graty musti sprzedajesz przed sprzedażą samochodu czy idą razem z nim?

Fele są trochę przytarte , a oponki dobre :)

Inne graty tzn co :decayed: ???

ok myslalem ze w dobrym stanie są. A inne graty musti sprzedajesz przed sprzedażą samochodu czy idą razem z nim?

musti nie sprzedaje swojego auta , ono idzie na wymiane.

propozycja jak najbardziej aktualna :kox:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zawsze cos by sie znalazlo czego ja nie mam napewno rns bym odkupil [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 18:02_________________________________________________w razie jak byś coś chciał opchnąć to pisz za rozsądne pieniadze moge wziaść

Opublikowano

w razie jak byś coś chciał opchnąć to pisz za rozsądne pieniadze moge wziaść

jesli bedzie na sell to raczej ja łykne :cool1:

Opublikowano

albo będziemy sie licytować:)

Opublikowano

albo będziemy sie licytować:)

nie sądze :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

wuja co ty chcesz od mustiego wziąć ?

Opublikowano
  • Autor

toć on bierze moją B6 :>

pewnie RNS-a by chciał :evil:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 22:38_________________________________________________

zawsze cos by sie znalazlo czego ja nie mam napewno rns bym odkupil [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 18:02_________________________________________________w razie jak byś coś chciał opchnąć to pisz za rozsądne pieniadze moge wziaść

Patryk napisz mi co Cię interesuje , a ja Ci powiem czy sprzedaję i jaka cena ewentualnie :decayed:

Opublikowano

a no chyba że tak. Rns by sie przydal listwy s line te chromy no i nie wiem co tam jeszcze masz fajnego. Co do ceny jakos bysmy sie dogadali [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 22:47_________________________________________________teraz głównie szukam felunek a poźniej rns-a miałem szukać ale jak by się wcześniej trafił to bym sie nie pogniewał napisz jaka cena cie interesuje to jakoś będziemy rozmawiać

Opublikowano

Aaaaa bo Ty nic nie wiesz ;P Wujas bierze B6 od Mustiego, ja biorę od Wujasa eSkę a Musti od Ciebie odkupi rower i dorzuci Ci jeszcze 2 cheesburgery i colę do tego :decayed: Sorry, że zhandlowaliśmy Twój rower z Moskalem ale Musti musi się czymś lansować po mieście, co dwa zimne łokcie to nie jeden :cool1::naughty:

Opublikowano

Aaaaa bo Ty nic nie wiesz ;P Wujas bierze B6 od Mustiego, ja biorę od Wujasa eSkę a Musti od Ciebie odkupi rower i dorzuci Ci jeszcze 2 cheesburgery i colę do tego :decayed: Sorry, że zhandlowaliśmy Twój rower z Moskalem ale Musti musi się czymś lansować po mieście, co dwa zimne łokcie to nie jeden :cool1::naughty:

A co z kuną??? :decayed:

Opublikowano

kuny w zime śpią :decayed:

zauwazyłem w kunie jeden mały mankament , szyby rano sa mocniej zamarzniete od środka niż na zewnątrz :kox:

Opublikowano

kuny w zime śpią :decayed:

zauwazyłem w kunie jeden mały mankament , szyby rano sa mocniej zamarzniete od środka niż na zewnątrz :kox:

bo łople taka mają :decayed:

Opublikowano

Musti to ty dzisiaj z kobitą w Błoniu jechałeś bo chyba sie mijaliśmy?

Opublikowano
  • Autor

Musti to ty dzisiaj z kobitą w Błoniu jechałeś bo chyba sie mijaliśmy?

jo kobieta prowadziła toć ja nie byłem w stanie ważkości jeszcze ale furke i ledy z tyłu poznałem :decayed:

0,3 mi o 15 wykazało :gwizdanie:

Opublikowano

0,3 mi o 15 wykazało :gwizdanie:

tyle to ja mam non stop od 13 lat :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ja nie moglem dobrze świetować bo musialem wrocic od siebie do grodziska bo od jutra znowu wyklady a nie miałem kierowcy a kawałek mam to wolalem nie ryzykowac

Opublikowano
  • Autor

tyle to ja mam non stop od 13 lat :naughty

kiedy coś :drunk: ??[br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 00:07_________________________________________________

ja nie moglem dobrze świetować bo musialem wrocic od siebie do grodziska bo od jutra znowu wyklady a nie miałem kierowcy a kawałek mam to wolalem nie ryzykowac

ja akurat mogłem :decayed:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 00:08_________________________________________________Ruszają zapisy na Ogólnopolski Zlot w Bukowinie Tatrzańskiej który jedzie :decayed: ?

Opublikowano

Ruszają zapisy na Ogólnopolski Zlot w Bukowinie Tatrzańskiej który jedzie :decayed: ?

no chyba nie do mnie ta bajera ???

Opublikowano

ja jadę nima uja

Opublikowano
  • Autor

Ruszają zapisy na Ogólnopolski Zlot w Bukowinie Tatrzańskiej który jedzie :decayed: ?

no chyba nie do mnie ta bajera ???

Ty bądź cicho bo układ był :cool1:

Góral ja myślę że dupsko ruszysz do BT bo do nas to daleko Ci strasznie :tongue4:

A co z resztą ?

Przemots ? Sqizzy ? Milczar ? Jerry013 ?