Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam kaski :) a mam oponki letnie juz zamowione do moich :)

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To ja Ci tylko tyle powiem że za dwa miesiące będziesz żałował

wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2.

Opublikowano

Etam :) Najgorsze ze jak pogadalem na temat oleju bo chcialem na motula przejsc to powiedzieli ze jak zawsze byl castrol to moze mi motul wyplukac silnik i sie nieszczelnosci pojawia wiec d*pa blada wole nie ryzykowac :/

Opublikowano
Etam :) Najgorsze ze jak pogadalem na temat oleju bo chcialem na motula przejsc to powiedzieli ze jak zawsze byl castrol to moze mi motul wyplukac silnik i sie nieszczelnosci pojawia wiec d*pa blada wole nie ryzykowac :/

haha kto ci takie bajki opowiadał większosc forumowiczow na motulu jeździ w tym i ja i jak do tej pory nic sie takiego nie wydarzylo a wczesniej przeszedłem z castrol edge i silnik teraz o wiele lepiej chodzi, no ja tez kiedys mialem dylemat zeby kupic 17 i dobrze wlasnie ze tego nie zrobilem bo bym teraz pewnie z 17 na sprzedaz sie bujał

---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ----------

squizzy ja chce tylko na tył dac dystans bo przod mozliwie wyglada ale wolal bym najpierw od kogos wziasc i załozyc zebym wiedzial jaki zamowic bo nie chce zrobic bledu i pozniej zeby lezaly albo obcieralo bo na tyle mam szerokosc troche nietypowa do a4 245

---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ----------

a tam to sprawe z paskiem rozwiazalem jak byly wilgotne dni albo deszcz musialo sie troszke wody dostawac i co jakis czas popiskiwal ale srodek do paskow wypierajacy wode pomogl

Opublikowano
powiedzieli ze jak zawsze byl castrol to moze mi motul wyplukac silnik

japierdole , stary zmień mechanika....

Opublikowano

Polecany od nas z forum odnosnie olei wiec? :) powiedzial ze motul ma wlasciwosci czyszczace czy cos takiego i ze moze costam wyplukac i bedzie klops :) wiec o co chodzi w koncu skoro na naszym forum polecani sa ludzie ktorzy sie nie znaja?? Nie kumam

Opublikowano

A kto Ci to napisał o tym oleju ? Bo ciekaw jestem. Patryk a co dziwnego jest w 245 ?

Opublikowano

Jakies to popier.....ne :) pojezdze do nastepnej wymiany na tym podobno gownianym castrolu magnateku potem zobacze ......

---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ----------

Takiej informacji udzielil mi wspolpracownik toma77

Opublikowano
  • Autor

Bongod ty nie pierdziel tylko bierz fele bo warto :decayed:

Opublikowano

Pewnie jak mialbym kase to bym sie zastanawial a ze nie mam i nie przewiduje miec w najblizszej przyszlosci wiec nie mam problemu :D

Opublikowano

zaraz bana ci wpierdole za pisanie w co 2 poscie tego samego , na czym bedziesz k**wa jezdzil jak dasz mu te MAM-y a mi eReSy ??? :decayed:

---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ----------

Jakies to popier.....ne :) pojezdze do nastepnej wymiany na tym podobno gownianym castrolu magnateku potem zobacze ......

---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ----------

moze maja MOTUL z lipnego zrodła i nie wiedza jak zrobic zebys nie kupił :grin::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

zaraz bana ci wpierdole za pisanie w co 2 poscie tego samego , na czym bedziesz k**wa jezdzil jak dasz mu te MAM-y a mi eReSy ??? :decayed:

---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ----------

moze maja MOTUL z lipnego zrodła i nie wiedza jak zrobic zebys nie kupił :grin::grin::grin:

nie ma czym jeździć chyba że eską jak zrobisz :naughty:

Opublikowano

Hahahaha dobre :D

---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ----------

Musti wycieraczki potrzebuje bo mazanko mam cholerne :) na cito :)

Opublikowano
A kto Ci to napisał o tym oleju ? Bo ciekaw jestem. Patryk a co dziwnego jest w 245 ?

bo przewaznie z forum kazdy pakowal 235 nie widzialem jeszcze 245 w b6 u kogos na forum nie wiem dlaczego

Opublikowano

Ogarniamy u mnie manetke w czwartek przy gorzale browaze i grilu jak woda go nie zaleje?? :) pompke spryskow tez bym oblukal przy okazji :)

Opublikowano

ja to nie dam razy bo wyjechalem z grodziska i dopiero w poniedzialek jestem

Opublikowano

OK :) może bez manetki i pompeczki?? :D

Opublikowano
  • Autor

Zamawiam klubowe ramki pod tablicę dopisać chce ktoś to przyjdą jedną paczką ?

Opublikowano

ja chcę dopisuj i koszt jaki??

Opublikowano
  • Autor
ja chcę dopisuj i koszt jaki??

22zł