Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
jo , wpadam z mustaczem

o patrz jakie się przyjaciele zdechłej kozy zrobili :decayed:

ty lepiej lampe rób :)

Synek nie podskakuj :naughty::decayed:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

musti ma cos co musze mieć ja , dlatego tak mu właże bez wazeliny w dupe :grin::kox::kox::kox:

Opublikowano

musti ma cos co musze mieć ja , dlatego tak mu właże bez wazeliny w dupe :grin::kox::kox::kox:

czyli ?? dzisiaj się pochwali ?? czy kuna przyjedziecie ?? w sumie ty fajnie przez przejazd będziesz miał :)

lampy ogarnąłeś ??

Opublikowano

czyli ?? dzisiaj się pochwali ?? czy kuna przyjedziecie ?? w sumie ty fajnie przez przejazd będziesz miał :)

lampy ogarnąłeś ??

wez mnie nie wkurwiaj nawet z tym przejazdem bo chyba przytne z buta -bedzie szybciej :facepalm:

niczym sie nie bedzie chwalił bo to co jest dla mnie , lezy ładnie zapakowane w foliowe worki na strychu :naughty::naughty::naughty:

lamp nie ogarnalem , zostawilem sobie na ten wolny tydzien w majówke ale sprzet ci oddam , tyle to sobie ogarne wkrętarką :grin::grin:

Opublikowano

Spox, jak nie ogarnąłes lamp to trzymaj jeszcze polerke, oddasz po weekendzie majowym.

wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2.

---------- Post dopisany at 08:24 ---------- Poprzedni post napisany at 08:06 ----------

Patryk ty ślepy jesteś :-) dzisiaj Ci mało w szybę nie zapukalem rano :-)

Opublikowano
Spox, jak nie ogarnąłes lamp to trzymaj jeszcze polerke, oddasz po weekendzie majowym.

moge ci oddac , te 2min polerowania pasta moge ogarnac wiertarą , luzna guma :wink:

Opublikowano

Ja nie wiem czy bede :/ moj drewniak jest u lekarza od poniedzialku a mechanior jeszcze nawet nie zajzal do niego hehehe ale tak to jest jak ziomek robi taniej ale w wolnym czasie :D

---------- Post dopisany at 10:41 ---------- Poprzedni post napisany at 10:39 ----------

A fele moze beda 8j et 35 jak moskal poleca bo faktycznie idealnie sie zestrajaja z buda :D jak dobrze pojdzie to beda te

Opublikowano

Numer do mnie masz, mogę podjechać po Ciebie.

Opublikowano

Felgi Zender r.17 + opony W124 W201 W210 5x112 Warto Kraków ? Tablica.pl

Negocjacje trwaja :)

---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ----------

Wlasnie nie wiem o ktorej dotre do grodzia bo koncze o 17 trening jeszcze i WKD :D

Opublikowano

Zdurniales z tymi felgami ? Po pierwsze 17 a po drugie paskudne. Szukaj na forum 18

Opublikowano

Tylko nie wiem czemu z beema mi sie kojaza :) ale widzialem fote b6 na nich i jest git :D

---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ----------

Nie chce 18 bo przy mojej jezdzie juz i 16 rozpie..... Na krawezniku :) a ori s line jakos mi sie nie podobaja chyba ze naprawde dobra cene bym znalazl

---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ----------

Hehehe wlasnie ziomek mi powiedzial po husteczke chcesz felgi zmieniac przeciez ladne masz dopierdziel sobie dystanse i bedziesz mial tak jak chcesz :) wiec teraz pytanie czy mozna kupic dystanse te rodzimej produkcji czy to tandeta?? Komplet ze srubami wychodzi 300pln :)

---------- Post dopisany at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ----------

Np z tad Dystanse - Dystanse 5x112 - 57,1 - Śruby do felg | Śruby do alufelg | Śruby do kół | Dystanse | Akcesoria do felg | Kołpaki- Sklep internetowy ATC (Powered by CubeCart)

Opublikowano

Chłopie 17 cali:facepalm:

Opublikowano

Jakiej grubości ten dystans potrzebujesz? Te felgi są przepaskudne.

Zesłane z Galaktyki S2

Opublikowano

Nieno dystans chce do moich felg tych co mam w tej chwili nie sa zle ale schowaly sie pierdzielone :) jest 7j et38 z tego co pamietam chcialbym zeby bylo jak 8j et 35 jest kalkulator w necie ale mi nie chula nic ostatnio i na komie ani na laptaku :/

Opublikowano
Chłopie 17 cali:facepalm:

eee tam , tylko na 17" posadzisz auto nisko , na wiekszych chocbys sie zesrał to zawsze bedzie wygladac jak koza :grin::kox:

Opublikowano

Z tego co licze wyhodzi 15.5 ale moge sie mylic bo licze w glowie :)

---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:53 ----------

Widze ze sa 15 i 20 :)

Opublikowano

mnie nie będzie bo w tygodniu nie ma mnie w okolicy...

zamawia ktoś może oliwe z naszego forum??? chętnie bym się z kimś na wysyłkę zrzucił :)

http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/www-oil-land-pl-tanie-oleje-filtry-czesci-motul-millers-mann-febi-itp-138727/

Opublikowano
Z tego co licze wyhodzi 15.5 ale moge sie mylic bo licze w glowie :)

policzymy dzis i opowiem ci o dystansach :wink:

Opublikowano

Jednak dzis nie odbiore :/ mechanior mowi ze nic nie slyszy zeby cos brzeczalo :) szlak mnie trafia mowi tylko ze nierowno chodzi na zimnym mam nadzieje ze swiece :/

Opublikowano
  • Autor

Moskal o 20 to już na przejeździe będzie loozik :wink4:

---------- Post dopisany at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany at 15:24 ----------

nic nie mam :kwasny:

---------- Post dopisany at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany at 15:25 ----------

lampy ogarnąłeś ??

nie ma się czym chwalić chyba tylko tym że coś bardzo fajnego i ładnego poleciało mi sprzed nosa :disgust:

---------- Post dopisany at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ----------

Bongod ja mam swoje 18" na sprzedaż :wink4::good: