Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za ile ?czemu tak drogo?czemu 235? :) zgaduje oczywiscie :) narazie to nie wiem co z moim drewniakiem :/ smiem watpic ze to swiece :/ zreszta juz od poczatku mi sie wydawalo ze nie rowno pracuje ale bylo to niemal niewyczowalne i obroty nie skakaly i nie skacza no zobaczymy bledow nie ma na vagu swiece najtansze poki co a nie wymieniane pewnie byly dawno jak i cala reszta rzeczy

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To co znów dużo planów, a później trzy samochody będą :-)

wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2.

Opublikowano

Oddam Ci od razu te bezpieczniki bo mam cały czas w aucie. Bede między 20 a 20:30.

Zesłane z Galaktyki S2

Opublikowano

ja również będę po 20

Opublikowano

Matko boska ledwo dojechalem :) i zdalem sobie sprawe ze pod maka bez swiatel jechalem hahaha dlatego mi machali cos ludzie :D

Opublikowano
  • Autor

Pany dzięki za spota , oby do następnego :decayed:

Bongod Ty się nie czaj z tymi 17" tylko bierz ode mnie te 18" możesz przyjechać do mnie przymierzysz sobie.Cenowo się dogadamy :wink4::good:

Opublikowano
Pany dzięki za spota , oby do następnego :decayed:
:thumbup1:
Opublikowano

Musti to ty masz na handel te mam8 ? fajnie one na b6 wyglądały

Opublikowano
  • Autor
Musti to ty masz na handel te mam8 ? fajnie one na b6 wyglądały

ta właśnie te MAM8 sprzedaję , na B6 ładnie się prezentowały do Bongoda furki by idealnie pasowały :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

a oponki??ja to bym musial hyba w ratach przez rok splacac :D

Opublikowano
  • Autor
a oponki??ja to bym musial hyba w ratach przez rok splacac :D

Nie przesadzaj , poza tym jesteśmy ludźmi więc byśmy się dogadali . Poniżej link do felg

http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/sprzedam-felgi-18-s-line-270647/#post3500297

---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:19 ----------

Odbierzesz auto to możesz podjechać i przymierzymy zerkniesz sobie jak będzie to wyglądało :good:

Opublikowano

U Ciebie musti fajnie wyglądały na b6 pomimo że była jasna, na czarnej będzie jeszcze lepiej. Kiedyś sam miałem na nie chrapkę, ale ze trafiły się te co mam teraz....

Opublikowano

Ja nie umiem jezdzic :) a na takich to tylko autostrada :)

---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ----------

Eeee nie ori :) i opony ledwo zywe :)

Opublikowano

bongod też tak myślałem jak Ty jak wymieniałem koła na większe że bedzie problem z jazdą i chciałem kupić 17 i teraz jestem zadowolony że nie kupiłem bo 18 to minimum wydaje mi sie w nadkole b6 i tak wyglada dosyć mało większość osob z forum powie ci prawdopodobnie to samo co Ja zauważ nawet że wiele osob sprzedaje 17 na forum bo zrobilo ten błąd

---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ----------

a wulkanizator mi gadal ze komfort jazdy na 15 i 16 jest podobny i na 17 i 18 najwiecej sie odczuwa przechodzac z 16 na 17 ale ile w tym prawdy to nie wiem

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie 18" to jest max felga na polskie drogi i do tego auto ładnie wygląda oraz dobrze się prowadzi.

Mi na PW piszą ciągle od kiedy wrzuciłem fele na sprzedaż :

"Cześć kolego.Interesuje Cię zamiana felg 18" na 17" ?"

Opublikowano

tyle że ja dodam że pomykam na 50tkach 215stkach więc napewno odczuje :) teraz jeżdzi mi się cycuś a na wyglądzie tak bardzo mi nie zależy :D

Opublikowano

To po co zmieniłeś b5 na b6 skoro na wyglądzie Ci nie zależy :-)

Opublikowano
tyle że ja dodam że pomykam na 50tkach 215stkach więc napewno odczuje :) teraz jeżdzi mi się cycuś a na wyglądzie tak bardzo mi nie zależy :D

Odczuć to byś odczuł gdybyś zmieniał koła tak jak ja w b5 z 15" 195x65 na 17" 235x45 wtedy dopiero można poczuć znaczny spadek komfortu ale przy zmianie 17" na 18" i 215 na 225 nie będziesz miał żadnej różnicy. Chyba, że lubisz atakować krawężniki prostopadle wtedy faktycznie mniejsza felga i wyższa opona pomaga. Na dziurach noga z gazu i wszystko spokojnie przejedziesz.

Opublikowano

Odczuć to byś odczuł gdybyś zmieniał koła tak jak ja w b5 z 15" 195x65 na 17" 235x45 wtedy dopiero można poczuć znaczny spadek komfortu ale przy zmianie 17" na 18" i 215 na 225 nie będziesz miał żadnej różnicy. Chyba, że lubisz atakować krawężniki prostopadle wtedy faktycznie mniejsza felga i wyższa opona pomaga. Na dziurach noga z gazu i wszystko spokojnie przejedziesz.

dokładnie ja z 15 195/65 przechodzilem na 18 to sporo odczulem i jeszcze jak zawias sline zalozylem

---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ----------

bongod jak na wygladzie ci nie zalezy to po co te co teraz masz zmieniasz?

---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ----------

a jak chcesz miec komfort to albo 15 albo 16