Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety dlatego 17 kupuje jakos przezyje :D

---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ----------

Mam pytanko bo nie moge sie doszukac na forum :) czy w b6 zawsze dmucha z bocznych nawiewow mowie o duzych nie o tyh malych??czy padla ktoraz klapka lub silniczek od nich :/ wszystkie inne dzialaja jak trzeba a te dmuchaja caly czas :/bledow na vagu brak

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak te boczne dmuchaja caly czas na ciepło/letnio ale tam z boku masz pokretlo do zminimalizowania tego albo wylaczenia calkowicie musze zobaczyc jak jest u mnie

Opublikowano

Wymienilem lancuch walkow i wogole teraz caly czas zimne napierd.... Ze wszystkich nawiewow podobno zdejmowali waz i plynu dolewali moze zapowietrzyli jade z reklamacja dzis bo zamarzzzzzzzzzzzam :)

Opublikowano

to w takim razie moze ktores silniczki klapy do wymiany sprawdz vagiem powinno blad wywalic jak ktorys bedzie uszkodzony

Opublikowano

Kto ma podklepac torxa t8 w miare dlugiego nie dity srubokrecik z 7 cm :) manetka juz mi sie zakuzyla na puleczce trzeba ja ogarnac w koncu :)

---------- Post dopisany 27-03-2013 at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany 26-03-2013 at 09:23 ----------

A moze ktos wie czy rant felgi 8j bedzie wystawal w oponie 215x50x17?? Jakby jakas fota albo cos :)

Opublikowano

Torxa będę miał, co do felgi to jakie et ?

wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2.

Opublikowano

Et jest 45 a to ma znaczenie jakie et??hodzi mi o to zeby rant felgi nie wystawal a nie kolo poza nadkole :)

Opublikowano

Aaaa kuźwa źle doczytałem :facepalm: Maluje od rana i się nawdychałem tego gówna :decayed: Na 8j będziesz miał minimalny delikutaśny naciąg, jaki producent opony ?

Opublikowano

Continentale sa do kupienia ale teraz mam kurna oponki w tym rozmiarze pirelli i kuzwa rant wystaje sporo :/ moze to nie 8j tylko 8.5j ale wedlug kodu producenta 8j :) nie wiem juz sam w koncu sie wkur.... I kupie 225 x45x17 ale marnie mi sie jezdzilo na nich :/

Opublikowano

225x45x17 mam w peugeocie i jest w pytkę :)

Opublikowano

Ale tam jak sam zauwazyles kiera leciutko chodzi przy tych oponkach :)

Opublikowano
Et jest 45 a to ma znaczenie jakie et??hodzi mi o to zeby rant felgi nie wystawal a nie kolo poza nadkole :)

ja mam et 43 w 18 rs6 jak zrobimy spota to ci pokaże jak to wyglada u mnie

---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

Continentale sa do kupienia ale teraz mam kurna oponki w tym rozmiarze pirelli i kuzwa rant wystaje sporo :/ moze to nie 8j tylko 8.5j ale wedlug kodu producenta 8j :) nie wiem juz sam w koncu sie wkur.... I kupie 225 x45x17 ale marnie mi sie jezdzilo na nich :/

jak byś miał 8,5 cala szerokość to 235 minimum żeby rant ochronny opony był ja mam wlasnie w tych rs6 8.5cala

Opublikowano

jak byś miał 8,5 cala szerokość to 235 minimum żeby rant ochronny opony był ja mam wlasnie w tych rs6 8.5cala

mialem kiedys borbety 8.5J ET24 , wystawaly 2cm poza obrys auta :decayed:

Opublikowano

Haha to konkret :)

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ----------

Dzis sloneczko moze to wrozy szybkie nadejscie ciepla. A co za tym idzie ognicho :) mam nadzieje ze nikt nie powie ,,nie pije wodki bo...." :)

Opublikowano
  • Autor
Haha to konkret :)

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ----------

Dzis sloneczko moze to wrozy szybkie nadejscie ciepla. A co za tym idzie ognicho :) mam nadzieje ze nikt nie powie ,,nie pije wodki bo...." :)

:good:

Opublikowano

A tak wogole to sa a4 b6 z nawiewem na tyl tzn pod tylna popielniczka ??nie pod fotelami

Opublikowano
  • Autor
A tak wogole to sa a4 b6 z nawiewem na tyl tzn pod tylna popielniczka ??nie pod fotelami

:wink4:

Opublikowano

ciekawa opcja szkoda że niewiedziałem to bym może poszukał :)

Opublikowano

a co to za różnica gdzie jest nawiew mi się wydaje że na nogi chyba lepiej jak jest a wszystko można wyrezać o czym nie raz się przekonałem:)

Opublikowano

Nom tez sie juz troche narezalem :) ale odnosnie nawiewu rezanka nie znalazlem pewnie nie to wpisuje co potrzeba. W wyszukiwarce :)