Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bongod fura zrobiona ?

furka zapier..... jak na morzu fala :D

---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

yankes ma folie do wyboru do koloru napewno coś ci dobierze :)

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chłopaki jakiś dobry gaziarz w okolicy do ustawienia i serwisu sekwensji podtlenku LPG?

Opublikowano
  • Autor
chłopaki jakiś dobry gaziarz w okolicy do ustawienia i serwisu sekwensji podtlenku LPG?

Na targowicy w WGM jest

Opublikowano

wytłumacz jak tam dojechać bo dużo mi to nie mówi :)

Opublikowano
  • Autor
wytłumacz jak tam dojechać bo dużo mi to nie mówi :)

jadąc od ul radońskiej wjeżdżasz w stronę basenu skręcasz w lewo droga przed dużym parkingiem

jutro moge dać Ci namiar jak coś

Opublikowano

Na targowicy w WGM jest

Nie on nie jest dobry :decayed: znałem jedno takie autko po jego łapkach, i właściciel pił dwa dni jak je sprzedał. Dużo lepszy jest w łąkach, ale tam podobno terminy odległe, bynajmniej tak w zeszłym roku było.

Opublikowano
  • Autor

Na targowicy w WGM jest

Nie on nie jest dobry :decayed: znałem jedno takie autko po jego łapkach, i właściciel pił dwa dni jak je sprzedał. Dużo lepszy jest w łąkach, ale tam podobno terminy odległe, bynajmniej tak w zeszłym roku było.

daruj sobie tego z łąk

ściemniacz się taki zrobił do tego ździera jak nie wiem co i chce naciągnąć kogoś sam wiem to po sobie

Opublikowano

to jest jakiś rzetelny? :decayed:

Opublikowano
  • Autor
to jest jakiś rzetelny? :decayed:

ten co Ci napisałem możesz podjechać

jutro namiar Ci załatwię

Opublikowano

Do diesla sekwencja?? :D

Opublikowano

Danny już tam pewnie wsadził 2,7BT a że mocy za mało to podtlenek LPG warto dorzucić :naughty:

Opublikowano

Ehh ale nadal lezka w oku jest z tesknoty :) ale manetka doszla wczoraj i bedzie fis :) hyba ze zaraz sie okaze ze gniazdo nie to i jakies inne akcje ehhh :)

Opublikowano

Musti, dzięki już sytuacja opanowana, kolega miał nieszczelność w przewodach od gazu i mu a3-ka paliła 20l/100km :decayed:

Danny już tam pewnie wsadził 2,7BT a że mocy za mało to podtlenek LPG warto dorzucić :naughty:

Nie nie nie panowie, gnojek pozostaje gnojkiem, na s4 jeszcze chwilę poczekamy :kox:

---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:52 ----------

mam 407-ke SW uszkodzoną 2.0hdi w full opcji do opchnięcia stoi w "sprzedam auto"

Opublikowano

ktoś kojarzy po jakim czasie po załączeniu wyłącza się przycisk ogrzewania tylnej szyby??i czy w ogóle się wyłącza automatycznie??w b5 trwało to jakieś 10 min teraz to nie wiem czy w ogóle zgaśnie :D

Opublikowano
  • Autor
ktoś kojarzy po jakim czasie po załączeniu wyłącza się przycisk ogrzewania tylnej szyby??i czy w ogóle się wyłącza automatycznie??w b5 trwało to jakieś 10 min teraz to nie wiem czy w ogóle zgaśnie :D

u mnie sam wyłączałem

Opublikowano

u mnie wylacza jak szyba sucha sie zrobi bo jak caly czas pada to wogole nie gasnie

Opublikowano

a to ciekawe jak to zrobione :)

Opublikowano

nie zastanawiałem się tyle że trzeba tylko włączyć bo same ogrzewanie się nie załącza