Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

u mnie nic nie tarło było idealnie i nawet w miarę się na nich jeździło

oj tam nie gadaj tylko szukaj 19" na lato :decayed:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niech go szybko ogarniaja i lece w jankach uczyc sie jezdzic bo tam duzo miejsca :) ziomki z motor garage polecili mi swojego ziomka na piaskowej wiec dzis albo jutro z rana wstawiam i czekam z niecierpliwoscia ale powiem wam ze faktycznie w b5 wiecej miejsca noi w automacie moglem na prostych nogach jezdzic a teraz to musze sie przyzwyczaic do pedalowania jak na rowerze :)

---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

masakra właśnie się dowiedziałem że jeszcze przy rozrzadzie sie robi jakiś napinacz łańcucha jakieś uszczelki głowicy że cośtam wałki trzeba wyjąc i że z tysiak to wyjdzie dodatkowo ma saaa kraaaaaa :(

Opublikowano

z kim sprawdzałeś auto ?

Opublikowano

pod deklem zaworów chyba

Opublikowano
  • Autor

ano to początki kosztów związanych z B6 :thumbdown:

Opublikowano

musti bez przesady każde auto się psuje, a wiadomo że jak kupisz auto to zawsze coś przy nim zrobić trzeba

Opublikowano
  • Autor
musti bez przesady każde auto się psuje, a wiadomo że jak kupisz auto to zawsze coś przy nim zrobić trzeba

Opcja wiadoma,że kupisz to musisz coś tam porobić podstawy , ale są też takie trupy że wkładasz cały czas

Opublikowano

ale jak rozpoznać czy ten łancuch i mapinacz są do wymiany??bo juz sie doczytałem ze z przodu jest pasek a ten łańcuch gdzieś z tyłu

ktoś pisze że klekotać zaczyna jak dizelek ktoś inny że błędy wyskakują u mnie błędów nie widze a i klekotu nie słyszę no może przez pół minuty na zimnym coś tam słychać ale sam niewiem nie znam tych 1.8 ehhh

Opublikowano
  • Autor
ale jak rozpoznać czy ten łancuch i mapinacz są do wymiany??bo juz sie doczytałem ze z przodu jest pasek a ten łańcuch gdzieś z tyłu

ktoś pisze że klekotać zaczyna jak dizelek ktoś inny że błędy wyskakują u mnie błędów nie widze a i klekotu nie słyszę no może przez pół minuty na zimnym coś tam słychać ale sam niewiem nie znam tych 1.8 ehhh

Robisz rozrząd to i wymień ten łańcuch z napinaczem i będziesz miał spokój na długi czas.

Opublikowano

tyle ze to z tysiaka kosztuje albo lepiej więc najlepiej zdiagnozować na początek czy jest do roboty :)

Opublikowano
  • Autor
tyle ze to z tysiaka kosztuje albo lepiej więc najlepiej zdiagnozować na początek czy jest do roboty :)

to podpytaj na ogólnym zobaczysz co Ci powiedzą , ale ja wiem że się wymienia

Opublikowano

vagiem się sprawdza napinacz a oprócz tego zdejmuje dekiel i patrzysz czy łańcuch nie trze o niego. jak trze to do wymiany.

pierwsze słysze żeby przy rozrządzie wymieniało sie i napinacz i łańcuch.

Opublikowano

zobacze co powie mechanior podobno są dwa rodzaje tańszy mechaniczny (mam nadzieję że u mnie) i droższy elektroniczny jak patrze na zdjęciach to raczej wygląda w silniku bfb na mechaniczny no zobaczymy jestem dobrej myśli a ogólnie to co za różnica pod tym względem czy b5 czy b6 też ten łancuch jest w 1.8 t :)

---------- Post dopisany at 16:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ----------

eee luzik nie ma tragedii zrobie i łańcuszek na wszelki wypadek :)

Opublikowano

kto bogatemu zabroni :decayed:

Opublikowano
  • Autor
kto bogatemu zabroni :decayed:

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

hehehe okazało się że mam ten tańszy i że można to zrobić bez ściągania rozrządu następnym razem :) a bogaty to ja chyba w innym życiu będę dopiero hahaha

Opublikowano
  • Autor
hehehe okazało się że mam ten tańszy i że można to zrobić bez ściągania rozrządu następnym razem :) a bogaty to ja chyba w innym życiu będę dopiero hahaha

dopiero co kupił B6 jeszcze nie oblane a już narzeka :naughty: skurczybyk jaki :grin:

Opublikowano

ja już nie raz propozycje promilowe składałem ale b6 może być kolejną okazją :D

---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ----------

DSC_0112.jpg

takie coś połapałem :)

Opublikowano
  • Autor
ja już nie raz propozycje promilowe składałem ale b6 może być kolejną okazją :D

czekamy czekamy na te propozycje :naughty::decayed:

Opublikowano

idiota przykleił jakieś taśmy aluminiowe na zderzaku nie wiem jak to zerwać żeby nie zniszczyć lakieru jakiś pomysł??

ktoś chyba chciałb7 grilla zrobić heheh

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

w sumie fajnie by było się złoić w grodziskim klubowym towarzystwie :) jak są chętni to ogarne chałupę na jakiś weekend :)

musti może zmienić listę odnośnie maka :)