Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko :)

czy jak coś znajdę w mazowieckim to ktoś ze mną podjedzie na dokładne sprawdzenie b6 1.8t??

bo odnośnie silnika nie mam pojęcia na co zwracać uwagę im więcej osób tym lepiej :D tzn max3 żebyśmy sie pomieścili bez problemu :)

---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ----------

oczywiście butla po powrocie :)

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
mam pytanko :)

czy jak coś znajdę w mazowieckim to ktoś ze mną podjedzie na dokładne sprawdzenie b6 1.8t??

znajdz to pomyslimy :wink:

Opublikowano

ooołłłłłłłkkkeeeeeejjjjj :D

Opublikowano

Nawet gdyby auto było leciutko przytarte to moskal ma znajomego lakiernika, którego można śmiało polecić :decayed:

Opublikowano

Hehehe ok kurna mam juz furke na oku tylko pytanie czy w calosci pojdzie na kredyt czy zprzedam swoja furke ehh chyba jeszcze z ceny zejde to moze ktos sie zainteresuje :)

---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ----------

A tak nawiasem mowiac moj jest podrapany moze lakiernik go kupi?? :) dobra cene mam w zanadrzu :)

---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ----------

Powiedzcie mi jeszcze co to za silnik 1.8t 163km??i czy jak ma 2rury to quattro czy nie??bo patrze na furke i niewiem o co chodzi zwykle 150 mialy i 190 hyba nie??ten co znalazlem ma 163 i wlasnie dwa wydechy hmmm??

Opublikowano

Daj link do tego auta.

wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2.

Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze co to za silnik 1.8t 163km??i czy jak ma 2rury to quattro czy nie??bo patrze na furke i niewiem o co chodzi zwykle 150 mialy i 190 hyba nie??ten co znalazlem ma 163 i wlasnie dwa wydechy hmmm??

1.8T w B6 ma dwa kominy , co do silnikow to na forum jest wc**j info , szukaj :grin:

Opublikowano

po zmianie nie umiem jakoś nic znależć co bym nie wpisał to zwykle to samo się pokazuje :) może coś z kompem mam hehehe

---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

to te 163 km są dobre??czy lepiej szukać 150??skrzynia jest 5 biegowa ale jak juz wczesniej pisałem raczej w trase nie będę jezdził

---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

w wiki piszą że dopiero w b7 byl ten 163 więc co ??przełożył ktoś ?? :) czy po raz kolejny wiki daje dupencji :) napisali tez że mają oba 225 Nm przy 1950 obr./min to o co do husteczki tu chodzi :D 150 i 163 taki sam moment??

---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ----------

Oferta - Audi A4 - WITAM!!!! OFERUJĘ DO SPRZEDAŻY AUDI A4 Z SILNIKIEM BENZYNOWYM 1,8 O MOCY 163 KM, ŚWIEŻO SPROWADZONE ZE SZWAJCARII. AUTO JEST BEZW

felgi i kiera do wymiany te chromy na lusterkach jakoś mi jankes oklei napewno :) mam namiary na właściciela tego autka twierdzi że ma wszystkie rachunki wpisy w książke itp itd

Opublikowano

Kuźwa Panowie taki ruch w temacie, może zamiast pisać opierdolim w tygodniu bułe pod McD ?

Opublikowano

ja jestem za jeśli jeszcze będę miał czym przyjechać :)

---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:49 ----------

w sumie to z buta mogę podbić to sobie bro siekne :D

Opublikowano

Noo taa, ty może nie będziesz miał, moskala zepsuty, musti sprzedał, znaczy się milczar będziemy we dwóch :decayed:

Opublikowano

wiec moskal mustii ja buteleczke zrobimy w maczku na lepsze trawienie i sen?? :D

Opublikowano

ja też mogę podlecieć jak coś

Opublikowano

No to będzie nas trzech :D

Zesłane z Galaktyki SII

Opublikowano
  • Autor
po zmianie nie umiem jakoś nic znależć co bym nie wpisał to zwykle to samo się pokazuje :) może coś z kompem mam hehehe

---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

to te 163 km są dobre??czy lepiej szukać 150??skrzynia jest 5 biegowa ale jak juz wczesniej pisałem raczej w trase nie będę jezdził

---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

w wiki piszą że dopiero w b7 byl ten 163 więc co ??przełożył ktoś ?? :) czy po raz kolejny wiki daje dupencji :) napisali tez że mają oba 225 Nm przy 1950 obr./min to o co do husteczki tu chodzi :D 150 i 163 taki sam moment??

---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ----------

Oferta - Audi A4 - WITAM!!!! OFERUJĘ DO SPRZEDAŻY AUDI A4 Z SILNIKIEM BENZYNOWYM 1,8 O MOCY 163 KM, ŚWIEŻO SPROWADZONE ZE SZWAJCARII. AUTO JEST BEZW

felgi i kiera do wymiany te chromy na lusterkach jakoś mi jankes oklei napewno :) mam namiary na właściciela tego autka twierdzi że ma wszystkie rachunki wpisy w książke itp itd

Daruj sobie auta z Radomia !!!!!!!!!!!!!!

załatw VIN to Ci sprawdzę ale bez sensu i tak :thumbdown:

Opublikowano

nawet jak to nie z komisu??a vin to wauzzz8e53a148707 :)

---------- Post dopisany at 09:47 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ----------

wyczytałem w autocentrum że każde b6 ma woofer to prawda??bo znajomy niema :)

Opublikowano

to nie prawda bo ja rowniez w polce nie mam suba

Opublikowano
moskala zepsuty

ja moge kuną podbic

Opublikowano

ehh sprzedałem furacza :/ ale jeszcze go zobaczymy nie raz :)

Opublikowano
  • Autor
ehh sprzedałem furacza :/ ale jeszcze go zobaczymy nie raz :)

gdzie poszedł pewnie nie daleko ?