Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Będę brak trochę gratow, ale to będzie bez różnicy bo i tak 5% zniżki, u zegarka w Warszawie miałem 8 zobaczymy może u niego wezmę, co bierzesz ?

wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2.

Nielsen Finesse, zestaw past Manzerny, Tenzi Truck i jeszcze coś do podsufitki, Fluffyego, jakieś aplikatory itp. Lancia trafia za tydzień do blacharza więc jak wróci musze się nią zająć a przy okazji i audi oberwie pastami.

Zesłane z Galaktyki T.A.B. 2

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z Nielsena podobno jest jakies fajny plyn do plastików , prawda to ? Gracjan nakurwia to litrami :decayed:

Opublikowano

Z tego co wiem są dwa, jeden to Choice a drugi Finesse. Choice daje bardziej błyszczący efekt a Finesse satynę.

Opublikowano

Patryk bierzesz kompa?bym sprawdzil ten sterownik swiatel czy jak to sie tam nazywa :) przy okazji moj potomek by sie frytaskow nazarl :)

Opublikowano

Ja mam chyba coś z nielsena, tylko muszę zerknąć :decayed: będę brał coś na bank tylku muszę zobaczyć czego mi brakuje po zeszłym sezonie ile past padów zostało na bank będę coś brał tylko troszkę czasu zajmie mi ustalenie czego i ile :decayed: Milczar jakby co to polerkę bierz moją, tylko pady swoje kupuj

---------- Post dopisany at 07:23 ---------- Poprzedni post napisany at 07:22 ----------

A ja k**wa jeszcze nie zastartowałem dzisiaj bo przecież pokazywałeś mi swoją :facepalm:

Opublikowano

byl spot wczoraj ?

Opublikowano

Zamówienie złożone :D Też zrobiłem przegląd gratów po poprzednim sezonie i trochę uzupełniłem braki. Zostało mi jeszcze kupić coś do tapicerki a dokładniej podsufitki i słupków. Problem jest tylko taki, że materiał to nie jest to samo co w audi tylko coś podobnego do alcantary ale z dłuższym włosiem.

Moskal, był wczoraj spot, wpadłem nawet na chwilę przejazdem się przywitać :naughty:

Opublikowano

O której ? Przejezdzalem po 20 to nikogo nie było....

Opublikowano

o 19 był bo niecało godzinke byliśmy

Opublikowano

Slychajcie zlamala mi sie rurka bagnetu oczywiscie kupilem nowa ale ze starej wpadlo pare kawalkow do srodka przejmowac sie tym??znalazlem tylko cos o golfie ze ktos pisal ze luzik ale nie wiem jak w moim sprzecie :/

Wymienilem fele na 35 et i 7.5 j a mialem 38 i 7 niby to okolo 8mm roznicy a wizualnie szok :)

Opublikowano

ale znowu 17

Opublikowano
Slychajcie zlamala mi sie rurka bagnetu oczywiscie kupilem nowa ale ze starej wpadlo pare kawalkow do srodka

moze Ci sie lekko przytkać smok , jak bedziesz mial kiedys wolne to wjedz na kanał , spusc olej , zdejmij miske i wyciagnij to. Godzinka roboty z wypiciem 2 bronkow w trakcie :wink:

Znajac zycie w misce znajdziesz jeszcze kilka "skarbów" :grin:

Opublikowano

Czyli jest przed smokiem jakas siateczka ze nie pusci dalej jakiegos gowna? :) miske itak planuje obejzec bo po plukance nie zdejmowalem a pewnie troche syfu juz tam siedzi tylko masakra ze sanki trzeba sciagac :)

---------- Post dopisany at 13:37 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

Nom te co pokazywalem wam na zdjeciu mialem sie wymienic z ziomkiem ale w rezultacie mam 2 komplety a ani grosza nie dolozylem hehehe :D

Opublikowano
Czyli jest przed smokiem jakas siateczka

jest

Opublikowano
  • Autor

Chłopy ma ktoś namiot 4 osobowy pożyczyć ?

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Ojtam namiot :) router radiowy potrzebuje bo mi sie wysypal ma ktos?? :D

Opublikowano

Ja nie mam

Opublikowano

Gdzie sa moje ramki ja sie pytam!!!! :D

Opublikowano

Bongod pożycz mi motor na dwa dni :wink:

---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ----------

A na chooy 4 osobowy, toć Ty i Patryk w dwuosobowy spokojnie wejdziecie :-)