Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wie ktoś jaki termin ma inspekcja transportu drogowego na wystawienie mandatu?

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
wie ktoś jaki termin ma inspekcja transportu drogowego na wystawienie mandatu?

180 dni

Opublikowano

ok bo nie wiem czy Mnie w piątek nie zdjęli jak jechali z przeciwka tym dużym zielonym z kamerą na dachu to łapie podczas ruchu czy tylko podczas postoju?

Opublikowano
ok bo nie wiem czy Mnie w piątek nie zdjęli jak jechali z przeciwka tym dużym zielonym z kamerą na dachu to łapie podczas ruchu czy tylko podczas postoju?

Duży zielony z kamerą jest tak wypakowany elektroniką od viatolla i kontroli ciężarówek, że miejsca na radar w nim nie ma. Więc nie musisz się go bać, a ta kamera jest właśnie od systemu viatoll, zbiera dane ze skrzyneczki w kabinie ciężarówki.

Zesłane z Galaktyki T.A.B. 2

Opublikowano

ok myślałem że ta kamera na dachu łapie też podczas ruchu i z przeciwka i z tyłu dzięki za info bo myślałem że kolejny mandat będzie w tym roku już

Opublikowano

Panowie spot w czwartek o 19?

Opublikowano
  • Autor
Panowie spot w czwartek o 19?

Mi pasuje jutro pojutrze czwartek tyż :decayed:

Opublikowano

to może i ja w czwartek będe jak sie z materialem na egzaminy po ogarniam

Opublikowano

Powiedzcie mi jaki kabelek sobie kupic do vagowania zeby nie kosztowal majatku

---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:14 ----------

Moze byc taki?? ORYGINALNY Polski VAG 2.5 USB VW Audi Skoda Seat (3331108454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zrobie nim wszystko min logi??samochod bede mial jeszcze dlugo wiec chyba cana nie kupowac??

Opublikowano

Robim dzisiaj spota ? O 20 ??

wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:14 ----------

Moze byc taki?? ORYGINALNY Polski VAG 2.5 USB VW Audi Skoda Seat (3331108454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zrobie nim wszystko min logi??samochod bede mial jeszcze dlugo wiec chyba cana nie kupowac??

tego nie kupuj u Mnie sąsiad w Glinojecku taki ma to można nim podstawowe rzeczy tylko zrobic lepiej vcdsa takiego jak ja kup koszt 200zl kabel+oprogramowanie i zrobisz nim praktycznie wszystko włącznie z kodowaniem

Opublikowano

tego nie kupuj u Mnie sąsiad w Glinojecku taki ma to można nim podstawowe rzeczy tylko zrobic lepiej vcdsa takiego jak ja kup koszt 200zl kabel+oprogramowanie i zrobisz nim praktycznie wszystko włącznie z kodowaniem

Taaaaa to dotknij sie tym VCDSem do moskala eSy :-) Nie no swiruje, bongod berz VCDSa jak radzi patryk

Opublikowano

przecież kiedyś już podłączaliśmy ese moskala pod vcds i bylo wszystko ok, ostatnio buba też ese podłączał

---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ----------

jedyną wadą tego programu jest tylko to że nie jest w polskim języku, ale można też ogarnąc w polskim jak ktoś prawie dwa klocki wyłoży z tego co pamiętam

Opublikowano
przecież kiedyś już podłączaliśmy ese moskala pod vcds i bylo wszystko ok, ostatnio buba też ese podłączał

---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ----------

jedyną wadą tego programu jest tylko to że nie jest w polskim języku, ale można też ogarnąc w polskim jak ktoś prawie dwa klocki wyłoży z tego co pamiętam

Z tego co kojarze to ni kuta nie podpieliscie sie pod ECU moskalowe :-)

Opublikowano

ja z tego co pamiętam to bylo podpięte wtedy co miał awarie co byłem u niego na parkingu podłączane, pamiętam jeszcze że błędy mu później na maila wysyłałem, ale niech On sam się wypowie ostatnio ese buby podłączaliśmy i też śmigało

Opublikowano

A gdzie go szukac i czy mozna taniej bez programu a sobie samemu skolowac :D

---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

To cos takiego?? Interfejs Diagnostyczny HEX-CAN VCDS 11.11 - Sprzedajemy.pl

Opublikowano

ja brałem od forumowego kolegi siemiana zgłoś się do niego

---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ----------

ma ktoś pożycz 4 ostatecznie 2 wyjmaki do radia na kilka dni?

Opublikowano

Moskal ma, podobno koszt wypożyczenia to dwa tyskie w puszce

Opublikowano

Patryk kiedy na logi sie umawiamy???? :D

Opublikowano

nie wiem ja mam teraz egzaminy państwowe i sesje więc troche to potrwa

---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:03 ----------

ale on dopiero w weekend będzie pewnie a mi by sie jakos w tygodniu przydaly albo chociaz pod koniec tygodnia zebym w weekend mogl ogarnac moda