Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musti od razu bixy ?

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
musti od razu bixy ?

jak pogonie swoje przedlifty to tak :wink4:

Opublikowano

To jak z tym spotem dzisiaj? Sqizzy bym trochę pytań mial do Ciebie.

Zesłane z Galaktyki S2

---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ----------

Jestem pod makiem, czekam do 20:15, jak nikogo nie będzie to lecę do domu.

Zesłane z Galaktyki S2

Opublikowano
j

ma ktoś pożycz 4 ostatecznie 2 wyjmaki do radia na kilka dni?

ja mam ale bede dopiero w piatek

---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ----------

pobijesz w piatek , podepniemy eske i dam ci wyjmaki :wink:

Opublikowano
j

---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ----------

to lipa troche bo ja w piatek w poludnie wyjezdzam do glinojecka, a o ktorej mniej więcej będziesz już w grodzisku, i kiedy wyjeżdżasz spowrotem?

---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

zobaczymy może musti znajdzie to bardziej by mi podpasiło chyba że będziesz w tych godzinach kiedy ja jeszcze bede

Opublikowano
j

to lipa troche bo ja w piatek w poludnie wyjezdzam do glinojecka, a o ktorej mniej więcej będziesz już w grodzisku, i kiedy wyjeżdżasz spowrotem?

---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

zobaczymy może musti znajdzie to bardziej by mi podpasiło chyba że będziesz w tych godzinach kiedy ja jeszcze bede

ja jesli bede to na bank dopiero wieczorem

Opublikowano

to hujnia troche a kiedy spowrotem wyjeżdżasz?

Opublikowano
to hujnia troche a kiedy spowrotem wyjeżdżasz?

poniedzialek 4 rano ale moge ci je zostawic na chacie jak cos to se odbierzesz

Opublikowano

e to luz ja po poludniu w niedziele juz jestem w grodzisku to bym mogl do ciebie podleciec

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------

jutro jeszcze do mustiego podlece jak nie znajdzie swoich to podlece w niedziele jak cos bo kwestia jest nie pozyczenia byle tylko radio na chwile wysunac tak zebym pozniej mogl bez wyimakow wyjac

Opublikowano
  • Autor
e to luz ja po poludniu w niedziele juz jestem w grodzisku to bym mogl do ciebie podleciec

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------

jutro jeszcze do mustiego podlece jak nie znajdzie swoich to podlece w niedziele jak cos bo kwestia jest nie pozyczenia byle tylko radio na chwile wysunac tak zebym pozniej mogl bez wyimakow wyjac

dam Ci znać jutro smsem o której będę

Opublikowano

spoko Alvaro

Opublikowano
  • Autor

DZIŚ O 19 pod MC

Opublikowano

Kurna znowu jakies cuda sie dzieja :/ na luzie mam 1000obr a jak klime wlacze jest normalnie kolo 900 pytanie za 100pkt co to :)

Opublikowano

obciazenie silnika :wink:

Opublikowano

Ale 1000 to za duzo przeciez zawsze bylo ponizej 900 czy na klimie czy bez zawsze rowno bylo musze podpiac pod waga :/ pewnie zmow sie cos spierdzielilo ehhh :)

Opublikowano
  • Autor
Ale 1000 to za duzo przeciez zawsze bylo ponizej 900 czy na klimie czy bez zawsze rowno bylo musze podpiac pod waga :/ pewnie zmow sie cos spierdzielilo ehhh :)

co Ty się masz z tym 1.8T ehh :whistling:

Opublikowano

Jezu Bongod jak dzieciak się zachowujesz..... czy ten samochód źle jeździ ? chla ? dymi ? kopci ? nie ? to kuźwa lej wachę i za***rdalaj a nie co chwile płaczesz..... :grin: Obroty Ci spadają bo silnik ma dodatkowe obciążenie w postaci sprężarki klimatyzacji.

Opublikowano

Ale przeciez mi nie chodzi o to ze spadaja tylko o to ze rosna do 1000 a wczesniej tak nie bylo wiec mi nie wciskajcie popeliny ze tak ma byc a od wlaczenia klimy obroty napewno nie powinny spasc az o tyle pozatym nigdy tak sie nie dzialo musze ppodpiac sie pod kompa i tyle a nie sluchac ze tak ma byc ....

---------- Post dopisany at 06:56 ---------- Poprzedni post napisany at 03:40 ----------

No niestety z 1.9 byly problemy z 1.8 sa najbardziej jednak pod tym wzgledem bylem zadowolony z b3 1.8 zagazowanym :)

Opublikowano
pod tym wzgledem bylem zadowolony z b3 1.8 zagazowanym :)

N/A wiec tam nie miało sie co popsuć , to samo miałem z ADR , to samo jest z ADP , wszystki wolnossace V6 , V8 :wink:

Opublikowano
Ale przeciez mi nie chodzi o to ze spadaja tylko o to ze rosna do 1000 a wczesniej tak nie bylo wiec mi nie wciskajcie popeliny ze tak ma byc a od wlaczenia klimy obroty napewno nie powinny spasc az o tyle pozatym nigdy tak sie nie dzialo musze ppodpiac sie pod kompa i tyle a nie sluchac ze tak ma byc ....

---------- Post dopisany at 06:56 ---------- Poprzedni post napisany at 03:40 ----------

No niestety z 1.9 byly problemy z 1.8 sa najbardziej jednak pod tym wzgledem bylem zadowolony z b3 1.8 zagazowanym :)

to sprzedaj samochód i kup rower i będzie bezproblemowo hulało