Jarol Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Hamowałem też auto na innych biega i na 6 przy 1500obr silnik miał 220Nm a przy 1600obr - 250Nm to tyle co max moment AVB w serii. Szkoda że nie mam tego wykresu to bym pokazał
MAGIC87 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jarol patrze na Twoj wykres i moja nawet delikatniej lepiej wstaje:wink: przy 1600 masz z 220 Nm , u mnie z 250 tyle ze moje Km i Niutki dalej sie obraziły:decayed:
Jarol Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ten wykres był jeszcze na seryjnym wydechu tylko z DP. Teraz wydech jest w całości przerobiony i też jest troszke lepiej Napisz jak jest u ciebie na 5, 6 biegu od jakich obrotów czuć że auto zaczyna przyśpieszać??
MAGIC87 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ten wykres był jeszcze na seryjnym wydechu tylko z DP. Teraz wydech jest w całości przerobiony i też jest troszke lepiej Napisz jak jest u ciebie na 5, 6 biegu od jakich obrotów czuć że auto zaczyna przyśpieszać?? jak tylko dołoze 6 bieg to powiem:wink: AWX mam wydeszek duzo daje, nie ma co blokowac
deex Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 to wychodziły AWX-y ze skrzynia 5 biegowa ? wow
P-U-M-A Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 to wychodziły AWX-y ze skrzynia 5 biegowa ? wow Z tego co mi wiadomo to awx miały 5 biegó a avf miały 6 biegów
Pan Waldek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Kolega Jarol ma w swoim AWX-ie słynną skrzynie HCK z silnika BRD - z dłuuugą szóstką. Wiem bo u mnie tez taka będzie niebawem
lachim20 Opublikowano 19 Maja 2021 Opublikowano 19 Maja 2021 WItam, Panowie chce przełożyć turbo z BRD ale po zakupie zauważyłem otwór w żeliwie który w turbo BLB nie było. Czym go zaślepić?
K4rol81 Opublikowano 19 Maja 2021 Opublikowano 19 Maja 2021 47 minut temu, lachim20 napisał: WItam, Panowie chce przełożyć turbo z BRD ale po zakupie zauważyłem otwór w żeliwie który w turbo BLB nie było. Czym go zaślepić? Nie zakładaj z BRD, lag jaki ma to turbo cię będzie tylko wkur... , a otwór w żeliwie jest od czujnika egt , musisz go zakorkować lub taki czujnik założyć
Rekomendowane odpowiedzi