kenijczyk30 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 witam mam problem ze swoim audi a4: na początek przestał działać pilot w kluczyku, po odpaleniu podczas jazdy miałem dziwne objawy: przygasało podświetlenie zegarów, zapalało się i gasło samoczynnie podświetlenie wnętrza, pojawił się błąd, później jeszcze zapalała się i gasła kontrolka od hamulców, radio nie dało się włączyć, jakoś dojechałem, a dzisiaj posprawdzałem bezpieczniki ale niby wszystko ok, ale pilot nie działa radio już się włącza, błędów żadnych nie pokazuje ale nie działa oświetlenie wnętrza, proszę o pomoc
iwadrian Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wygląda jakby gdzieś masy nie było. Sprawdź kable masowe przykręcane do nadwozia pod maską bo tam najczęściej śniedzieje. Możliwe też, że masz zawilgocony moduł komfortu.
kenijczyk30 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a gdzie znajduje się ten moduł komfortu
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 w nogach pasażera-musisz wykładzine odsunąć,właściwie to pod nogami pasażera
DareQ Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 w nogach pasażera-musisz wykładzine odsunąć,właściwie to pod nogami pasażera A nie czasami pod nogami kierowcy... W wersji UK rzeczywiscie pod nogami pasazera
domjenick Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 w nogach pasażera-musisz wykładzine odsunąć,właściwie to pod nogami pasażera A nie czasami pod nogami kierowcy... W wersji UK rzeczywiscie pod nogami pasazera no tak-pomyliło mi się
mastertroll Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 masz na 100% modul komfortu zalany i jak bedziesz mial wode to radze poszukac miejsca skad leci w 80% jesli auto dostalo przodem to skrzynka od komputera leci
Rekomendowane odpowiedzi