miron123 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam i pozdrawiam.Moze ktos podpowie od czego jest ta wtyczka czerwono-fioletowa czy niejest to od czujnika wentylatora klimy.Za pomoc bardzo dziekuje
Daimos Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wtyczka jest od włącznika termicznego wentylatora który znajduje się na dole przy chłodnicy
miron123 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wentylatora klimy ,bo jak widziales fotke ta druga wtyczka rozlaczona jest od wentylatora klimy jak ja zepne i przekrece kluczyk to ten wentylator caly czas chodi czy jedna wtyczka z druga ma cos wspulnego
Daimos Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wtyczka rozłączona jest od wentylatora elektrycznego przy chłodnicy, a widoczna wtyczka obok z 4 kablami to wtyczka od włącznika termicznego tego samego wentylatora
miron123 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 teraz wiem oco chodi ,zeby dostac sie do tego wlacznika termicznego trzeba demontowac zderzak czy wystarczy odkrecic odspodu oslone pod silnikiem
zbyszek7791 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 naprawiałem nie dawno taki przypadek w passacie mechanik robił rozrząd i jak skręcał wzmocnienie czołowe z podłóżnicami to zcisnął wiązkę , idzie ona do czujnika w hłodnicy klimy jest on pod prawą lampą , zdejmij prawą zaślepkę zderzaka i dojdziesz do czujnika jak co
Daimos Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dostaniesz się od spodu jak odkręcisz osłonę
miron123 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 dziekuje koledzy za pomoc i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi