Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHL] Do czego jest ta wtyczka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i pozdrawiam.Moze ktos podpowie od czego jest ta wtyczka czerwono-fioletowa czy niejest to od czujnika wentylatora klimy.Za pomoc bardzo dziekuje

F8XeA.jpg

Opublikowano

wtyczka jest od włącznika termicznego wentylatora który znajduje się na dole przy chłodnicy

Opublikowano

wentylatora klimy ,bo jak widziales fotke ta druga wtyczka rozlaczona jest od wentylatora klimy jak ja zepne i przekrece kluczyk to ten wentylator caly czas chodi czy jedna wtyczka z druga ma cos wspulnego

Opublikowano

wtyczka rozłączona jest od wentylatora elektrycznego przy chłodnicy, a widoczna wtyczka obok z 4 kablami to wtyczka od włącznika termicznego tego samego wentylatora

Opublikowano

teraz wiem oco chodi ,zeby dostac sie do tego wlacznika termicznego trzeba demontowac zderzak czy wystarczy odkrecic odspodu oslone pod silnikiem

Opublikowano

naprawiałem nie dawno taki przypadek w passacie mechanik robił rozrząd i jak skręcał wzmocnienie czołowe z podłóżnicami to zcisnął wiązkę , idzie ona do czujnika w hłodnicy klimy jest on pod prawą lampą , zdejmij prawą zaślepkę zderzaka i dojdziesz do czujnika jak co

Opublikowano

dostaniesz się od spodu jak odkręcisz osłonę