Meryl Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Od jakiegos czasu mam problem z roletą przysałaniającą przestrzeń bagażnika. Otóż byle jaki wybój czy leżący policjant i sama się otwiera czyli zwija (tzn. bolce które powinny się trzymać wypadają z otworów). Czy macie podobny problem?? Ponieważ zastanawiam sie nad owinięciem owych bolców taśmą (są takie specjalne taśmy do owijania przewodów również takie wykończeniowe - o takiej myślę) Może ktoś sobie z tym poradził w inny sposób??
pre_pl Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 spróbuj zwykłą taśmą teflonową (stosują ja hydraulicy)
Meryl Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2007 spróbuj zwykłą taśmą teflonową (stosują ja hydraulicy) Ale ona jakiego jest koloru (pewnie czarna)??
sardo Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Miałem podobny problem, polegał on na tym że bolce przesuwają się za daleko w jedną lub drugą stronę. Ja załorzyłem gumowe oringi na dwiestrony w równych odstępach i po ptakach jest ok
Meryl Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja dałem trochę czarnej taśmy izolacyjnej. Pomogło
agart Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ja owinąłem cieniutko papierowym plastrem i jest ok
Rekomendowane odpowiedzi